Igen, csak jó lett volna tervezni vele mennyit tegyünk rá a sajátomra és az asszonyéra, tudunk-e kétszer kivenni egy hét hónapon átnyúló kinti tartózkodás alatt. Simple-el szoktam tölteni, annak meg van rendesen átfutása.
Nem tudja valaki, hogy a havi 200 eurós ingyen ATM kivétet hogy számolják? Ha most kiveszek, mikor vehetek ki legközelebb? November 1.-én vehetek ismét? Vagy 30 nap elteltével? Vagy számlanyitáskori fordulónap után? (ezt látom valahol, hogy mikor van?) Köszi
A(z) 10201006 számhoz tartozó bank: K&H Bank Zrt. Vállalat 1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79.
A masodikat csak sejtem.
Az utalasoknal lehet extra infokat megadni, nem csak egy rovid kozlemenyt. Nem emlexem mar miota, de szerintem azota, hogy a GIRO fejlesztesnel bejott az aznapi utalas. De majd valaki kijavit.
Itt van olyan opcio is, hogy "Tényleges fizető fél neve". Meg soha nem toltottem ki ilyet, de lehet, hogy holnap utalok magamnak mondjuk "Lakatos Marlonbrando"-t megadva es megnezem.
A masik, meg korabban a "Profile" menupontban lattam egy eves prepaid limitet, ami eltunt. A regisztraciokor meg 15 000 euro volt, majd feltoltottem egy bank kivonatot es akkor emeltek. De most nincs semmi
Az Euronet automatai ubersz.r arfolyamon akarnak valtani, lentebb pont te irtad a Deak teri OTP-t, ami nem ment.
Van nekik tobb Euros automatajuk, meg azt lehetne megprobalni.
Ha itthon kellene nagyobb osszeg Euroban, akkor megneznem a deviza szamla kondiciokat - szamlavezetes, kp felvet jutaleka - es felvennem valamelyik banknal, vagy elmennek Parkanyig.
Ha meg csak 1-2-300 Euro kell, hogy legyen nalam valamennyi, mig megtalalom az elso ATM-et, akkor levaltanam vhol, elbukva 2-3 forintot euronkent.
Pl. az Euronet automataibol a kulfoldi euros kartyaval csak forintot enged felvenni. Gondolom az euro 1:1-ben lekonyvelve nem bolt nekik.
A masik, hogy lejjebb is irtam, hogy a Revolut olyan automatabol sem engedett felvenni, ami nem chipes, hanem a magnescsikos azonositast hasznalta. Elkepzetheto, hogy a Deak teri ATM ilyen.
Jovo heten, ha nem felejtem el, azert megprobalok par kp felvetelt vele Mo-n.
Mármint hogy a kártya "működött-e"? Persze. ATM-ben is, POS terminálnál is. Egy EUR-t kiadó ATM semmivel sem más, mint egy HUF-t kiadó, így nyilván ott is működnie kellene. Így gondolom, hogy vagy az ATM vagy a kártya hibás. Próbáld ki több más ATM-ben: Ingyen van... Ha ott működik, itt nem, hibajelzés az üzemeltető felé.
próbáltam itthon a Deák téri OTP ATM-ből Revolut kártyával EUR-t felvenni, de elutasította. Azt írta, nem tudja olvasni a kártyát. valakinek működött már?
Nalam ugy volt eloszor, hogy kivancsisagbol regisztraltam, nezegettem, majd "elfelejtettem". Jott egy email, hogy promocioban par napig ingyen lehet kartyat kerni. Akkor kertem. Lejarat utan dija lesz. De aktiv hasznalatnal, atvaltasi vesztesegeknel boven megeri.