Többedszerre jösz elő ezzel a rosszindulatú butasággal. Gyurkó ezt dicséretnek szánta, nagy nyilvánosság előtt kijelentette, hogy S. Erzsi egy erkölcsös nő, mert másokkal ellentétben ő nem akar Gyurkóval lefeküdni, a karrierjét tehetségének köszönheti. Azon lehet vitatkozni, hogy színészek egymás között mennyire engednek meg szabadszájt, ez belső ügyük, de próbáljuk érteni is a szöveget.
Tipikus feminista kicsavarás a férfivádolás érdekében.
Jusson majd eszembe, hogy ne nézzek meg S. Erzsit.
Igaz, és csak ismételhetem magam: A rágalomhisztéria nem a nők megvédése, hanem a férfiak, a férfiasság démonizálása, de nem a nők érdekében, hanem a normalitás elpusztítása érdekében, a normális nőiesség és a normális férfiasság elpusztítása érdekében. Beleillik a liberális krédóba, melynek vezérlő elve hagyományos, természetes értékek rombolása. Mindent támogatnak, ami árthat a társadalomnak. Narkó, buzulás, gender, eutanázia, abortusz, stb.
Csak az a szörnyű, hogy - ahogy a migránsok erőszakáért - ezeknek a bűneiért is az SJW ősellenségei, a 'keresztény fehér hetero férfiak' lesznek meghurcolva és ellenük indul megint a hisztériakampány... :-/
Ugyanazt csinálják, mint az '50-es években a Pártban. Most is egymást mószerolja ez a belterjes privilegizált művészieskedő bagázs, csak most nem kerülnek internálótáborba, vagy Szibériába. Én csak egy kávét kérek.
Ja, vagy valójában az volt, hogy Gurmai be volt baszva mint állat, és a szomszéd szobába ment be, ahol a diplomata éppen fürdés után fésülködött... Zita meg azt se tudván hol van, végig dőlt az ágyon, a diplomata meg... : oké, jövök. S rávetette magát. :D
Gabiella S. > S. Erzsi- Ok, akkor legyen hulla gyalazas, bar az illeto viselkedett gyalazatosan.Kecskemeten a bufeben odaszolt hozzam csak ugy fog hegyrol, de jo hangosan Gyurko, mikozben egy kollegano uldogelt az oleben;"Seres, te nem is akarsz igazan szineszno lenni, mert nem fekszel le velem." Ez megalazo volt elsosorban a masik nonek, mert azt sugallta, hogy bezzeg o igen. En azt valaszoltam, hogy a nagysagos foigazgato ur teved, en mar szineszno vagyok, papirom is van rola, mellesleg az oaltala foizgazgatott szinhazban jatszom. Azon kivul legjobb tudomasom szereint most epult fel infarktusbol, miert epp rajtam akar meghalni? Itt veget is ert a beszelgetes, es en vegig jatszottam a szezont. Szerencsere nem csak rajta mult a szerzodesem
S. Erzsi - Azér a mondataidat néha ellopom. De a Gyurkót bármikor meggyalázom haló poraiban. Nincs kegyelet.
Életemben egyszer találkoztam személyesen Kerényi Miklós Gáborral, éppen 30 évvel ezelőtt együtt zsűriztünk egy diákszínjátszó fesztiválon. Az első előadás a Madách gimnázium híres dráma tagozatának Kőmíves Kelemenje volt, Szűcs Gábor későbbi ismert színész-rendezővel a főszerepben. Elsőként KERO értékelt, és én abban a pillanatban, ahogy meghallottam a szavait, megállapítottam, hogy semmit sem ért a dologhoz, viszont hihetetlenül ellenszenves, akarnok személyiség. A gyerekek is így érezhették, mert elkerülték a szünetben is. A pályán azután már nem mindenkinek sikerült.