Sziasztok! Takarítást,nagytakarítást vállalok a XI. kerületben vagy környékén. Megbízható,titoktartó,igényesnek tartóm magam. Jelenleg a hét hónapos kislányommal vagyok itthon. tel:30/234-7293 dna24@citromail.hu
13. kerületben lenne szükségem egy megbízható, nem dohányzó hölgyre, elsősorban vasalásra, heti egy alkalommal, kb. 2-3 óra, késő délután/kora esti időpontban. Évek óta járt hozzánk valaki, nagyon gyorsan és szépen vasalt, de sajnos nem tud többet jönni.
Akit érdekel, kérem, írjon erre a címre: cranberry78@gmail.com Az lenne a legjobb, ha valaki egy, általa már ismert hölgyet tudná ajánlani.
Becsületes, szorgalmas nő vagyok. Több éves munkatapasztalattal kis és nagytakaritást vállalok magánházaknál. Pl.: ablaktisztítást, vasalást, mosást,stb.
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást, gyerek felügyeletet vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni : ) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! tel. 06209254133
Budapesti lakások és irodák takarítását vállalom. (főleg belváros) Lakásokban vasalást is, házvezetést. Időseknek is szívesen segítek. Legénylakásokat is vállalok, ahol több teendő akad pl. mosás, mosogatás, vasalás.
Régóta dolgozom ezen a területen, referenciáim vannak, leinformálható vagyok, OKJ végzettséggel rendelkezem, nincs káros szenvedélyem, kérésre küldök önéletrajzot.
Budapest egész területe érdekel, ha esetleg távolabb esik tőlem, tudok ajánlani ugyanígy referenciával rendelkező, leinformálható hölgyet, akár kimondottan időseknek is (ápolónő végzettséggel).
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást, gyerek felügyeletet vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...:) DE takarítottam már magán lakásokban is Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni :) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! Gyerekfelügyelet a lakásunkon is , hisz két gyerekkel egy harmadik is szívesen eljátszik. tel. 06209254133 Hívhattok bizalommal!!!