Várjunk csak! Ez alapján az első fordulóban fogadjuk a Zetét, a másodikban megyünk a Falcóhoz?! Azt a qrva élet, lesz itt szezonkezdés! (Az új nótákkal várunk a negyedik fordulóig...)
Sok fölösleges munkát ezek nem fognak végezni, marad ugyanolyan a sorsolás, mint eddig, tényleg ez a legvalószínűbb. (És ugye az első játszik a másodikkal az utolsó körben, ha jól tudom.)
Ez esetben Egerszegre megint akkor megyünk, amikor nincs focimeccs!
Ha a sorsolás úgy lesz mint az előző években, akkor az első forduló így alakul majd:
Atomerőmű SE - Hódmezővásárhely
Albacomp - Dombóvár
Körmend - ZTE
Pécs - Falco
Debrecen - Nyíregyháza
Kecskemét - Sopron
Kaposvár - Szolnok
(A tavalyi szezon végeredménye alapján csináltam a párosítást, amit a ferfikosar.hu-ról ettem, szóval lehetnek eltérések! A lényeg, hogy a sorsolás úgy alakul, hogy: 1. - 14. 2. - 13. 3. - 12. 4. - 11. 5. - 10. 6. - 9. 7. - 8.)
Sorsolás? Hol élsz te? Ha olvasol néhány cikket, láthatod, örülünk ha lesz bajnokság! Amúgy nem kevesebb, mint 6 nóta vagy rigmus van születőben az elmémben, ebből ha 3 "meccsre vihető" kijön, már fasza lenne. Azért lenne jó, ha az első meccs idegenben lenne, mert az út folyamán a kocsmákban be tudnánk ezeket gyakorolni... :)
Tényleg, erre még nem is gondoltam, hogy sokkal inkább elfogadható ez a keret egy Körmend-szurkoló számára, mint az utóbbi években.
Én az Ungival ellentétben nem "Czigler Laciztam" Szombathelyen anno. (Még talán az osztrákok ellen...) Igaz őt is csak a többiek kényszerítették erre. :)
Majd a hétvégén beszélünk Pörivel és Lacival, aztán ők megszervezik a szombathelyi osztálykirándulást a juniorszhuligensznek. Dávid, Zacsi, Ernyő és Lacika 1-2. sincs már, így talán nem lesz gond.
1. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGJOBB HANGULAT?
Olaj-Alba.
2. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGROSSZABB HANGULAT?
Olaj-Mafc, Olaj-Alba kupa visszavágó. 3. HOGY ÉRZED, MELYIK MECCSEN HOZTÁTOK A MAXIMUMOT
Sajnos ilyen nem volt.
4. AZ IDEI LEGNAGYOBB CSALÓDÁS MAGATOKBAN?
Az eredetileg "sima" meccsek: Dombóvár,Nyíregyháza.
5. EGY LELÁTÓI JELENET, AMIT EGY DARABIG NEM FOGSZ ELFELEJTENI?
Baggio faterja.
6. A MECCS, AMELYEN KIÜTÉSES GYŐZELMET ARATTATOK?
Mafc-Olaj, Olaj-Kecskemét (ide lőjjetek). 7. AMIKOR NEM TI VOLTATOK A JOBBAK…
Hülye a kérdés.
8. A LEGJOBBAN SIKERÜLT TÚRA (itt nem a szurkolás a döntő tényező)…
Mafc.
9. A LEGROSSZABBUL SIKERÜLT TÚRA (itt sem)…
Nyíregyháza ,de gondolom Dombóvár,Szombathely. 10. HÁNY MECCSEN VOLTÁL IDÉN, ÉS ABBÓL MENNYIN SZURKOLTÁL RENDESEN?
26-27 körül. Nem tudom,kérdezzétek meg Andit.
11. LEGNAGYOBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
Mi vagyunk a legnagyobbak!
12. LEGKELLEMESEBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
Nyíregyházán meg akartak hívni meccs után egy sörre,de mást kaptam. :)
Amúgy így a topiktorna résztvevőinek üzenném, hogy a válogatott meccsek ügyében értekezhetnének két hányás között. Hazai meccseken kötelező igazi hazai pályát teremteni, és nem lenne rossz, ha lenne néhány vállalkozó kedvű egy csehországi kiruccanásra... (Én nem ígérek semmit, csak megemlítem.)
Októbertől meg jöjjön egy eseménydúsabb bajnokság, hiszen a hangpárbaj (és egyebek...) ennek a topiknak a tornája. Minél több új nóta, új arc, új zászló: és leigázzuk az undorító magyar focit! :)
1. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGJOBB HANGULAT?
Olaj-Alba (akkor még ment a szekér) és Olaj-Paks az alapszakaszban (akkor meg már). Divatok vagyunk mi is:(
2. MELYIK MECCSETEKEN VOLT IDÉN A LEGROSSZABB HANGULAT?
Olaj-Pécs (minden szempontból tragikus volt)
3. HOGY ÉRZED, MELYIK MECCSEN HOZTÁTOK A MAXIMUMOT (azaz a körülmények ismeretében többet nem lehetett kihozni magatokból)?
Olaj-Nyír1 (akkor már nagyon kellett) és Olaj-Sopron (no, itt is)
4. AZ IDEI LEGNAGYOBB CSALÓDÁS MAGATOKBAN?
Bántóan kevesen voltunk sok helyen és az értékelhetetlen fehérvári produktumok.
5. EGY LELÁTÓI JELENET, AMIT EGY DARABIG NEM FOGSZ ELFELEJTENI?
Ahogy vigasztaltak az 5. Paks elleni meccs után, pedig nem a kiesés fájt, hanem még akkor is az első meccs.
6. A MECCS, AMELYEN KIÜTÉSES GYŐZELMET ARATTATOK?
Mafc-Olaj:)
7. AMIKOR NEM TI VOLTATOK A JOBBAK…
Létszámból adódóan idegenben szinte mindenhol. Kivétel Kecsó, Mafcia, Debrecen, Sopron, Paks..., hoppá, akkor nem is annyira :)
8. A LEGJOBBAN SIKERÜLT TÚRA (itt nem a szurkolás a döntő tényező)…
MAFC-Olaj
9. A LEGROSSZABBUL SIKERÜLT TÚRA (itt sem)…
A hangulattalan fehérvári utazások és meccsek.
10. HÁNY MECCSEN VOLTÁL IDÉN, ÉS ABBÓL MENNYIN SZURKOLTÁL RENDESEN?
Asszem 3 meccs maradt ki és sohasem szurkolok rendesen.
11. LEGNAGYOBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
A kecskemétiek egy év alatt kollektíven eljutottak a 'de rossz volt látni hogyan ünnepelnek nálunk, ez igen, egyszer én is ilyen szeretnék' -ből a 'zsigerből gyűlölöm az összes szolnokit, mert mind ostoba, rasszista és különben is paraszt'-ig. (Tisztelet a kivételnek!)
12. LEGKELLEMESEBB CSALÓDÁS AZ ELLENTÁBORBAN?
A dombesziekben mindig kellemesen csalódok. Ezt nem tudom megmagyarázni:)