Szóljon ez a topic csak a MANDOLINról. Nem igaz, hogy az egész országban 3 év alatt nem sikerül 2-3 embernél többel találkoznom, akinek van ilyen hangszere. Úgyhogy írjatok bármiről, a mandolinotokról, kedvenc zenéről, példaképekről, itthoni koncertekről, tapasztalatokról.
tyű, f*szás eléggé. Klassz lehet a 10 húr, így akár van egy mandolád is, ha úgy fogjuk fel a dolgot. Persze vlszleg belekavarodnék, a 7 húros villanygitárokat se komáltam soha.
Játszok én mindenkivel, pláne azután, hogy szétcsaptam Rover nótáját (asszem a szólóm után jól megfeleztem az akkordmenést). Nem is baj, hogy 4 lemez van nálam, így 3-at addig simán rongyosra hallgatok...
Habnak meg Harry Manx, ot nem tudom ismeritek-e, ha nem esik hozok videot..
# Red Maple Song Circle — Taima (Que.), Jay Knutson (B.C.), Derek Miller (Ont.), Justin Lacroix (Man., with host Don Ross (Que.) # White Pine Song Circle — Dallas and Travis Good, of The Sadies (Ont.), Brooke Miller (P.E.I.), Harry Manx (B.C.), Robert Wilson (Y.T.), with host Don Ross (Que.)
stms-nek átadtam a CD-ket, remélem előbb-utóbb eljut inch-hez, levil-hez és bassadam-hoz. majd írjatok róla, jót és rosszat elbírom, sőt, a kritika kellene!