3:3- nál volt szerintem a döntő hiba mikor visszajött Ronnie egy snookerből,de utánna lökött egy nagyon rossz biztonságot.
Ott Dottnak szerencséje is volt, hogy olyan rossz helyen állt meg a fehér a hibája után. Előtte meg volt a kékről bontás utáni piros beesés, ott megtört Ronnie lendülete, pedig akkor nagyon elkapta a fonalat.
Az bosszant engem, hogy Dott is pont ezen az egy tornán szedi össze magát, ahogy Ding a UK-n. Ő is előtte-utána kikap mindenkitől, ott összekerül Ronnie-val, és meg is nyeri a tornát.
Sajnos nem.🙁Dott nagyon jól játszott,azt a pár lehetőséget amit adott neki Ronnie azt mind szépen megoldotta.3:3- nál volt szerintem a döntő hiba mikor visszajött Ronnie egy snookerből,de utánna lökött egy nagyon rossz biztonságot.
Nem akar megszületni a 37., pedig kiesett Selby, Trump is, itt lett volna a lehetőség. Azt szeretném, ha még egy pontszerzőt összekaparna valahogy, hogy megelőzze Hendry-t, utána vissza is vonulhat felőlem. :)
Tegnap Ronnie elég tűrhetően játszott,nem hibázott túl sokat.A döntő frame-ben Gilbert elég nagyot hibázott az elején és ezt kihasználta Ronnie.Selby kiesett szóval volt meglepetés.
Nem láttam Higgadt prof. meccsét tegnap, s mivel nem kaptál a kérdésedre választ, s érdekelt engem is a történet, most megnéztem a végét.
42 pont volt R. Williams előnye, 43 pont volt az asztalon, s Higgins valóban kezet fogott a kihagyott piros után, úgy láttam azért is, mert állást hagyott, meg gondolom, már tele is lehetett magával a hócipője...
Csak mellékesen, nem tudom, hogy miért vagy ennyire ingerült Trumpli stílusán, nézd meg pl. hogyan játszott fiatalabb éveiben, pl. a 2011-es VB-n, akár a Higgins elleni fináléban is... dupla erővel durrantotta be a golyókat a lyukakba vagy mellé is. :P
Neki ez a védjegye. Ő ezt gyakorolta be, nem pedig a jobbkezes lökést.
Van hogy ő is vagánykodik, például lecsukott szemmel lök, vagy nem használ támasztékot, de neki általában jól áll. Ő egy mókamester és egy végtelenül laza fazon. Nagyon kedvelem.
Trumpon én is a nagyképűséget érzem, főleg mióta megnyerte a vb-t.
Nekem tegnap Williams egykezes lökései nem tetszettek valahogy egy profi játékoshoz nem illenek az ilyen lökések.Még egy bemutató mérkőzésen nem mondom abba belefér.Trumpot én már 1-2 éve nem kedvelem túl nagyképű lett.🤮