én ezt arra irtam, hogy scott weiland igenis nagyon nagy showman és tehetség. a másik az hogy persze hoyg axl a király, és nincs nagyobb zene a régi GNR-nél, de azér nem tul nehéz elképzelni hogy axl rose igy 40 felett szétkokozott fejjel, elvesztett dicsöséggel egy igazi seggfej kiállhatatlan barom...és persze a másik felet se kell félteni, de micsoda naivság már azér lebaromozni, mer rosszat mondott a kedvencedre, mer axl biztos tök fej, hisz a klippekben is aranyos és mosolyog... na a végére már zavaros, de remélem érted:)
Nem negatív vagyok, realista. Főleg, hogy nem lesz BH, komoly félelmeim vannak, mit fog csináni Finck és Fortus, mivel főleg Finck nem egy nagy spíler, és akkor finom voltam. Amit a Nu-GN'R 2001-2002-ben csinált a régi dalokkal, siralmas volt. Az Adler's Appetite például egy acélosabb cover band, csak ott az énekes volt sokkal gyengébb.
Most kezdi izgatni a fantáziámat ez az új megjelenési dátum....................de ha megint lesz@patnak minket..............már párszor megfogadtam, hogy ilyenekbe nem élem bele magam...........de a lekötött koncert dátumok is azt sugalják, hogy valami készül.
Nahh hamarosan megtudjuk, április itt van a nyakunkon :)
Kíváncsi vagyok, hogy Axl tartja-e még a késési szokását. 20.00 helyett 22.00-kor kezdenek?:) Csaknem! Remélem mond valami ütőset arról a barom Stone Temple Pilot-os hülyéről.
"Jelenleg tehát két zenekar van, amelyik nagyrészt ugyanazokat a dalokat játssza, de abban a szakma és a rajongók egyetértenek, hogy Weiland legfeljebb halovány mása Axl Rose-nak."
Hát azért nem hinném hogy ugyanazon dalokat játsszák...
GUNS N' ROSES have confirmed a headlining show at the Budapest Sportaréna in Hungary on May 31. The group's European schedule is now shaping up as follows:
May 27 - Lisbon, POR @ Rock In Rio (Lisbon) May 28 - Madrid, SPA @ TBA May 31 - Budapest, HUN @ Sportaréna Jun. 3-4 - Milan, ITA @ Gods of Metal Jun. 3-6 - Nürburgring, GER @ Rock am Ring Jun. 09 - Dublin, IRE @ RDS Arena Jun. 11 - Donington, UK @ Download Jun. 13 - Prague, CZR @ Sazka Arena Jun. 15 - Warsaw, POL @ Legia Stadium Jun. 17 - Pannonia Fields, AUT @ Nova Rock Jun. 20 - Paris, FRA @ Palais Omnisports de Paris-Bercy Jun. 24 - Dessel, BEL @ Graspop Metal Meeting Jun. 26 - Stockholm, SWE @ Globen Jun. 28 - Oslo, NOR @ Spektrum Jun. 29 - Roskilde, DEN @ Roskilde Festival Jul. 05 - Helsinki, FIN @ Hartwall Arena Jul. 06 - Helsinki, FIN @ Hartwall Arena
GUNS N' ROSES' "Greatest Hits" collection, which was originally issued in March of 2004, has sold more than 15,000 copies in the United States last week (week ending March 12), bringing the total number of copies sold since its release to 2.82 million, according to Nielsen SoundScan. GUNS N' ROSES frontman Axl Rose, along with ex-members Slash and Duff McKagan, tried to block the release of "Greatest Hits" with a lawsuit, claiming that the record label had assembled the CD without their input. The band's label, Geffen Records, insisted that it was forced to put out a greatest hits album since Axl Rose had failed to deliver the long-delayed new GUNS album, "Chinese Democracy".
In a rare interview conducted by Rolling Stone magazine on Jan. 13, GUNS N' ROSES frontman Axl Rose promised fans that the band will be back in 2006 with the "Chinese Democracy" album.
"People will hear music this year," Rose said. "'Chinese Democracy' is a very complex record. I am trying to do something different. Some of the arrangements are kind of like QUEEN." He also added he is working on 32 songs for the album and 26 are finished out of which 13 will feature on the final album. Some songs include "Better", "There was a Time" and "The Blues".
igaz. igaz kell, hogy legyen, hiszen vártam rá 13 évet, és itt a jegy előttem az asztalon. legfeljebb visszaváltja a jegyiroda... :)) de ha a Cult is igaz, akkor valóban iszonyú jó évünk lesz! az Arénában aztán majd Sopronban találkozunk! :)