nagy porhintés ez az interjú. gyakorlatilag egy nagy film sem készül igazán, minden csak fejlesztés alatt már évek óta, a mi nagy szerencsénkre. ami meg elkészült az egy trágyadomb.
Ja-ja, folyamatosan dolgoznak mindenen, csak soha nem készül el.
Az egyébként még érdekesebben az interjúban, hogy KK gátlástalanul hazudik, amikor azt mondja, hogy Feige-nek soha nem volt SW-projekjtje, miközben ezt korábban több Lucasfilmes vezető is megerősítette. Nagy bajok lehetnek itt a színfalak mögött, kíváncsi vagyok, hogy a SW-sorozatok népszerűségzuhanása hogyan hat a stúdióra. Ha az Ahsoka alulteljesít, az Acolyte pedig esetleg megbukik, akkor itt érdekes fejlemények lesznek...
Lucasfilmet vezető Kathleen Kennedy nemrég cáfolta, hogy Kevin Feige producerként átruccan a testvérstúdióhoz. Johnson és Waititi projektjeinek a létezését viszont nem tagadja ő sem, csak éppen az író-rendezők szerinte nagyon elfoglaltak jelenleg. "Rian és én folyamatos kapcsolatban vagyunk, [de] egyszerűen egyre sikeresebb és sikeresebb, és ez emiatt egyre inkább tolódik [a projekt]. Egy napon kitaláljuk, hogy legyen. Taika pedig máson dolgozik. Nem fog megharagudni rám, hogy azt mondom, hogy ő lassú. Már kidolgoztuk a sztori nagy részét, a lezárás hátra van. És a Lando-film is tervben van, meg a Rogue Squadron is. Azt akarjuk, hogy nagyszerűek legyenek" - mondta Kennedy az Empire magazinnak.
3 557 megtekintés2018. okt. 30.Watch this exclusive video from Star Wars A New Hope: Behind the Scenes of the Star Wars Cantina Part 1 - UK. Join Lucasfilm's Pablo Hidalgo and Regal Robot's Tom Spina as they delve deep into the Mos Eisley Cantina Scene from Star Wars A New Hope. Pablo and Tom identify and discuss the various aliens from the Cantina and how they were created for the film. This panel was held on Sept 7, 2018 at Salt Lake Comic Con 2018.
tegnap belenéztem a Visions új évadába és azt kell mondjam ez az első olyan dolog, ami mostanában tetszik SW kapcsán. az első évadhoz mérten itt is inkább inspirációs alap a SW, viszont olyan művészi megoldások, megvalósítások láthatóak, amiket jó lenne a fősodorban is látni. megértem miért nem kánon ez. túl jók az ötletek és ezt SW-csapat független alkotóknak betudni KK részéről nem nagyon megy:)
Persze, minden, amit a Disney kiadott, kivéve, ha kifejezetten kijelentették, hogy nem canon, mint a Visions. Még a videójátékok is kánonnak számítanak.