We look before and after
And pine for what is not:
Our sincerest laughter
With some pain is fraught;
Our sweetest songs are those that tell of saddest thought.
Mi ide-oda nézünk,
sírunk azért, mi nincs,
őszinte nevetésünk
sötét kapun kilincs,
fanyar méz a dalunk és fáj az is, mi kincs.
Béla meg nenyomikuss, ne udvariaskodjatok má', tessék inkább sűrűbben hozzászólni (és a hölgyeket nem úgy magára hagyni, mint ahogy Béla tette tegnap). Remélem Pau/Sha-lina, ezér' azér' levontok Bélától 1000 pontot...
Sally! A spanyoltanár üzeni, hogy jövo órán a teremhiány miatt bikaviadalra látogattok...és még mit is? Ja eiigen...hogy olyan cuki voltál múltkor abban a dögös kis piros kosztümben...
Mélyen tisztelt Hókuszpókuszné Sunshine Sally! Bizony-bizony, kedden (és csütörtökön) egy álruhás (öltönyös) gróf látogatja a német tanfolyamot... úgyhogy bocsánatot kérek az észre-nem-vételért, de szokás szerint megint majdnem elkéstem az óráról :-). A titkos találkákra így jó esély nyílik...de - természetesen - semmilyen fondorlatos cselszövésre nem vagyok hajlandó az én drága PMB-m ellen. Viszont egy kis pozitív nevelést talán megejthetek irányodba, hogy kellően tudd értékelni Paulina fantasztikus képességeit...lám, most is kitúrtad őt a gép előtt és elküldted aludni - ez helytelen :-))!
gróf libertine
u.i.: látjátok, így kell Sunshine Sally-t aktiválni... :-)
Na, Libi, ne hagyjá' má' kétségek között! Most te voltál vagy nem te voltál?
(Mert ha igen, és te is kedd-csüt, 1700-tól, akkor végre lehetne egy izgi sztorilájn ebben az uncsi szappanoperában... a gonosz tesó és a gróf minden héten találkoznak titokban /hmmm/ és fondorlatos cseleket szőnek a főhősnő ellen)