Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
2008. június 28-án 10 óra 30 perctől kb.15 óra 30 percig megrendezzük a Vasútmodellező Klubok 18. Országos Találkozóját, amelyre ezúton tisztelettel meghívunk. A találkozó helye: Veresegyház Mézesvölgyi Általános Iskola (Mogyoródi u. 5.-7.) A találkozó témája: a MAVOE Versenyszabályzata, és ha jut rá idő, a Magyar Modellvasúti Modul Szabvány véglegestíése.
Egyesületünk minden résztvevő klub egy küldöttének az ebéd költségét állja. Több résztvevő esetén az egy fő feletti résztvevők részére az ebéd térítés ellenében biztosítható.
Kérjük, hogy legkésőbb 2008. június 24-ig jelezzétek vissza részvételi szándékotokat, az alábbi elérhetőségeken, illetve azt, hogy mennyi fő vesz részt a Klub részéről a találkozón.
E-mail cím: baranyaimodell@citromail.hu , illetve felvilágosítást ad Lakatos Béla az 511-73-22 telefonszámon.
A találkozó időtartama alatt a Baranyai János Vasútbarát és Modellező Klub vasútmodell kiállítást és versenyt rendez, amely megtekinthető lesz a résztvevők részére. A versennyel kapcsolatban a fenti e-mail címen adnak részletes információt.
Mellékelten küldjük a versenyszabály tervezetet.
Budapest, 2008. június 18.
Az 1es főút hídja a laktanyánál, kifeküdtem a rézsűre. Valami lett a gépemmel, 2 óra hosszat fotóztam, de nagyon zajosak lettek a képek, mondjuk már 3 éve meg van és 5 éves típus. Majd szeretném cserélni már.
helyzet van mégse tok menni veszprémbe veletek mert péneken és szombaton melóba kell mennem 6 tól 6 ig igy sajnos nélkülem kell mennetek kár pedig engem is érdekelt volna
Hírek. Visszajelzés jött a cégbíróságtól. Mint várható volt, ( több helyröl is említették, nem lesz olyan egyszerű) apró kiegészítéseket kérnek. Rajta vagyok az ügyön.