Teljesen egyetértek a Tujival. Nyár végéig különleges státusszal, mondjuk "tiszteletbeli"-vel felvehetjük a Vilit a munkásemberek táborába az építőmunkások szekcióba. Persze csak akkor, ha a szekciófőnök Tökösfiú (a fő glettmester) is beleegyezik. Ugyanakkor ambivalens érzések munkálkodnak hófehér lelkiismeretemen, mert el kell ismernem Géza barátom mint mindíg most is a gyakorlatiasabb oldaláról közelítette meg a dolgot. A Vilin kívül, nézzétek már meg hány tanár szólt hozzá és milyeneket az utóbbi 20-ban!!!? Tehát a javaslatom a következő: vegyük fel a Vilit, de ha nagyon unatkozunk vagy esetleg kezdene behalni a fórum azért néha-néha belerúgunk egy nagyot :-) Csak, hogy ne haljon be a fórum!!! Szerintem...... :-) Véleményezésre átadva a mai napon! :-)
Ja és BUZI TANÁROK!!!!!!!!
Én speciel pont az ellenkezőjére emlékszem: Mindenki fikázta, meg ki volt rá akadva. Mi ketten meg megbeszéltük, hogy nem kéne rá haragudni...
Én benne vagyok, hogy vegyük be a Vilit a jómunkásemberek csapatába, de akkor kihal ez a fórum. Ő az egyetlen tanár, aki a nyári szünetben is dolgozik és látogatja a fórumot és rajta keresztül lehet szekálni a tanárokat... :o)
Nekem volt! Elég korán hazaértem ,úgy kettő óra körül,hogy rá tudjak pihenni a holnapi sitthordásra!Igaz nekünk munkásembereknek holnap még a munkahelyünkön is kell melózni ,valakinek vasárnap is .Milán átment a vizsgán ,tegnap már az igazi Milán volt!Géza ,azt állítja Gábor és Robika is ,hogy én is beszóltam Füreden annak a srácnak ,akinek velünk kellett volna jönnie,de én nem így gondolom ,Te hogyan emlékszel vissza rá!Vili , Te miért mentél tanárnak ,kilógsz a többi léhűtő közül , hiszen szabadidődben is fizikai munkát végzel . Ha többiek is egyetértenek velem,beveszünk a munkáscsapatba! De csak nyárra!
Vilikém! Szerintem nézesd meg a lakást egy statikussal, mert ha összeadom ezt a sok tonnát, az az érzésem, hogy Ajkán is lesz egy saját, külön bejáratú ferde tornyunk. Egyébként ne lepődj meg ha egyik reggel a negyedik helyett a földszinten ébredsz majd és tűzoltók + katasztrófamentők állanak a hitvesi ágyatok körül, miközben Mancs kutya nyalogatja a lábadat...... :-)
Legyen mindenképpen ,én valószinűleg tudok menni! Megvetéttek a szomszéd lakásokat is ,hogy ilyen sok anyag kell hozzá?Holnaputánra probálok valamilyen programot szerezni magamnak ,hogy ne kelljen Nálatok sittet hordani.
A nevezési határidő hivatalosan július 31.! A versenykiírásokat a VB hétfőn július 4-én végelgesíti és küldi el a szövetségnek és utána a főtitkár küldi ki a csapatoknak legkésőbb júli 15-ig.
A Magyar Kupa versenykiírását a VB június 27-én küldte el a szövetségnek. Ennek a nevezési határideje július 15.
Minden további információ a versenykiírásokban van benne.
Mennyit hülyeséget tudtok írni pár nap alatt! (mármint a tanárok) Akkor kezdeném a vezeklést a névnaposokkal: először is Vilivel, aztán a két Lászlóval, majd végül de nem utolsó sorban Pöttynek is boldog névnapot kívánok! Egy kicsit el kellett utazni, így kiestem a ritmusból, bár tudom ez nem mentség. Remélem kíméletesek lesztek a penitenciával! Egyébként jó hogy szóltál Keresztapu, már így első ránézésre is sántít ez a tagdíj dolog! Tudom én jól mi folyik itt, csak gyűjtöm a a bizonyítékokat...
Miért akartak megpicsázni titeket Géza? Tuji felült egy motorra? :-)
Büszke vagyok Rád, hogy te vagy az egyetlen, aki ellenőrizhetően befizette az esedékes tagdíjakat! Erre iszom is egy sört! Meg persze a névnapos Pötty barátunkra! Egészségetekre!
Ui: Hol tart a világ, ha a szabadságon lévő tanárok egymás biciklijének lopkodásával töltik unalmas hétköznapjaikat???? :o)
Jó-jó! A Vili néha odébbrak néhány tonnát, de nekem már kezd gyanús lenni. Ennyi tonna nincs egy teljes lakás bútorostól, nagymamástól, zongorástól...
Egyet nem értek ,miért a két bródys tornatanár a kedvezményezett. Biztos, hogy én nem használtam a gyalugépet ,de ha kell én kifizetem az ékszíjat ,tudok olcsóbbat is .Éppen a Tornai pincészetnél fejeztük be a palackozást és találtam egy internet hozzáférhetőséget (persze ebédidőben). ezért senkinek ne tűnjön fel ez a korai időpont.Elég szemét az ,aki mások bicikléjének elllopásából él !Pöttyöt Isten éltesse sokáig névnapja alkalmából!
Liska Bálint - Augusztusig befizetve! Na persze! Ellenőrizte ezt valaki? Tökösfiú nem kellene ránézni azokra az üzleti főkönyvekre? Mégiscsak a Te szakterületed! Nem gyanús nektek az elnök úr "új autója"!!!???
Ezt a képet a Tujinál készítettem a nappaliban. Itt várakoztak a névnapi ajándékcsajok a sorukra miközben barátunk ugye a másik szobában.......... Csak azért tettem fel, hogy a többi lúzer tudja mit veszített! :-)
Hát ez szép vaze! A tornatanárok kerékpárlopásból élnek! Ennyire nem elég a havi 140 nettó? Bálintkám, vállalj egy esti műszakot a Le-Belierben! Elintézzem? Egyébként Vili, itt a bringád, visszaszerezték az embereim, csak előtte egy kicsit elvittük Off-Road -ozni!
Jó volt a foci...+viking. mindjárt megyünk kapufába kajálni.:)) Pöttyöt szopatják a munkahelyén szegény:))) Nekünk ha vki nem tudná tombol a nyári szünet. hurrá. Tuji gépéről írtam. hurrá......
Köszönöm a névnapi jókívánságokat, Nagyi Neked külön a meglepetést!Radi , persze utána ki is takarítottak, benne volt az árban!Sajnos Nálatok Kriszti nyitott ajtót ,amíg pakoltunk Vilinél.Négyre remélem odeérek focizni!
Véglegesen eldölt, hogy a sitt et hétfőn 16.00-ás kezdéssel kezdjük lehordani.(Direkt a Tujihoz igazítottam az időpontot:)) Mindenkit szívesen látok, és mindenki hozzon még egy embert......(hamarabb végzünk :)))
Közben sör lesz ,utána is + kaja. (Gzaaaa rántott husi legyen:))
Más: kedden 15.45től foci csak 17.00ig maradhatunk...
Kedves Vili. Ezúton kívánok megkésve bár (de törve nem), nagyon boldog névnapot.
Ugyanitt jegyezném meg, a Lászlóknak szóló jókivánságaimat nevük napjára. Remélem a maláj kurvák, akiket küldtem odaértek. Eszembe jutott, hogy Radi nős, és Vili is majdnem, ezért mind a 3 csajt a Tujihoz küldtem! BOLDOG NÉVNAPOT!
Don Corleone