Megnéztem a Stellát meg a Tryphont, úgy tűnik, nem a legcsendesebb helyen vannak, Te pedig ha jól emlékszem, csendesebb helyet kerestél először azt írtad. Ezeket a házakat először mi is néztük a prospektusban, tetszett hogy közel van a tengerhez, de szerintem az éjszakai nyüzsgés nagyon behallatszik/motorok zaja/.
A philisben visszamondtak egy kéthetest ,ami az én esetemben korábbi indulást jelentene.Ha viszont ragaszkodom,akkor egy hét ott és egy a Katerinában.A harmadikban viszont úgy tudom,hogy négy fős stúdió van ami nem annyira jó,de abban az időben van amit én kigondoltam.Mindegyik hely tetszik nekem.Családilag megbeszéljük aztán foglalunk.Nekem júli 8 lenne az ideális mert esküvőre vagyok hivatalos.Viszont lehet,hogy júli 1-el kéne mennem ha úgy döntök.Mehetek júli 5-től is.Na ezeket kell összeraknom.Az esküvőt sajnálnam,mert már lassan egy éve tudom,hogy mikor lesz.Nehéz ügy.
megnéztem a Georg-ot, jó közel van a parthoz, és úgy látom hogy egy emeletes ágy is van benne, elég tágasnak látszik a képen ahhoz képest hogy egy légteres.A Katerina képei alapján ott is emeletes ágy van, viszont a szoba elég kicsinek látszik. Az egyik helyről költözés a másikra, azért egy fél napodat elveszi, az biztos. De ha más nem volna, nekem ez sem lenne akadály.
Érdekes, nekem már vagy 2 hónapja azt mondták hoy a Phillysben nincs hely. De lehet hogy valaki visszamondta azóta. Az jó hely szerintem. A Katerina meg nem mesze van tőle, és az ott lakók is használhatják a medencét a Phillysben.
A Georgban nem csak stúdiók vannak és 2 légteres apartmanok nem? de lehet hogy nem jól emlékszem. Viszont az is elég jónak tűnt a kép alapján.
Amit a külföldiszállásoktól kaptam nem rossz,de egy hét után át kell költözni egy másikba.A többi helyről még nem kaptam semmit.Emezt 48 óráig tartják még.Tehát max ennyi időm van.Folyamatosan beszámolok.
Alakulóban van a dolog.Most hívtak és küldik az ajánlatot mail-en.Kb 2347 helyre küldtem ajánlat kérést.Azok is valószínűleg ma fognak válaszolni.Talán nem kell sátorral mennem.
Június 13.-án indulunk Sartira, autóval! Ha van valaki aki szintén 13.-án indulna és csatlakozna hozzánk - vagy mi hozzá- akkor továbbra is várom a jelentkezését! Ha többen mennénk biztonságosabb lenne!
idén valószínűleg sarti lesz az úticél. a narancspart képekről is elbűvölt. namármost, azok akik voltak már sartin : sarti megyik része(déli-északi??) van közelebb a narancsparthoz? tudom hogy amúgy sincs messze, olvastam 10 km, de azért mégis. ha valaki tud ajánlani a közelben szállást, apartamnt v bármit, az jó lenne
Örömed örömmel tölti el szívemet...és a remény csillámló sugára szökik be lelkembe...mely megmutatja a helyes utat...és kivezet a sötét posványból...:)))
Szerintem nincs abból semmi gond ha csak ketten mentek.A kinti idegenvezető első este elmond minden lényeges tudni valót.Az éttermekben van magyarnyelvű étlap és persze magyar felszolgáló akik érdekesmód ott nagyon kedvesek és segítő készek.Az "Argiris"taverna nagyon bejött.Amit még ajánlani tudok az a kalózhajó kirándulás a fakultetív programba.
Korábban Bulgáriában voltunk, de akkor barátokkal busszal, most pedig nászutasként megyünk, tehát csak egymásra számíthatunk majd. Azt hallottam, hogy nagyon sok a magyar van. Köszi az infót. Egyébként van olyan dolog amit máshogy csinálnátok, ha oda mennétek még egyszer. Tehát mit vi9nnétek, vagy mit nem. Mire figyelnétek, mit próbálnátok ki és mit nem?
Félve adok tanácsot mert félek, hogy megfed bobolya...egyetértek lizike5-tel...annyival egészíteném ki, hogy abban az esetben időhöz vagytok kötve, valamint előfordulhat, hogy nem nyeri el tetszéseteket a minőség...meg kidobott pénz ha esetleg kirándulás miatt nem veszitek igénybe...
Szerintem nem érdemes félpanziora befizetni mert minden lépten nyomon találsz egy tavernát.Igy mindig azt választhatsz amit meg kivánsz és nem azt amit adnak aznapra.Na persze ez az én egyéni véleményem és a páromé is.
Sajnálom,hogy nem sikerült a foglalás abban az idöpontba.Mi nem Sartira megyünk az idén hanem Korfura Sidariba.Ott még nem jártunk és nagyon kiváncsiak vagyunk rá.Bízom benne,hogy azért Nektek is össze jön az apartman Sartin mert nagyon klassz hely.
Sziasztok! Tudnátok segíteni? Idén a párommal Sarti- ba szeretnénk utazási irodán keresztül menni, csak arról nem tudok infót, hogy érdemes e félpanziót kérni vagy sem?
Most olvastam a forumot és láttam,hogy szállást keresel 2 légteres apartmant a beachen.Probáld meg a Dias Zeus vagy a Campus travelnál a Sarti Beach aparthotelt.Mi tavaj ott voltunk.Igaz 2-en voltunk,de olyan mázlink volt,hogy a 4 személyes apartmant kaptuk.Ami még jó benne,hogy saját medencéje van tengervizzel feltöltve és pezsgőfürdő rész is van benne.Az idei Zeus prospektusba 31000 Ft/fő 7 éjszakára.Mi nagyon jól éreztük magunkat.