- Kocsi égett a pesti belvárosban. - Két halott, elszökött a sofőr. - Kerítés fúródott egy kislány lábába. - Részeg sofőr tarolta le a garázst. - Újabb munkások lettek rosszul. - Noszály: „Nem verekedtem.” - Késelés a fesztiválon. - Elfogták a késes rablót.
A szombat esti Híradó elé pakolják át az 1997 óta vasárnap este 7-kor sugárzott Naplót - írta az Origo pénteken. A szombat, 17 órakor kezdődő műsorsáv jóval kisebb nézettségre tarthat számot.
Ezek szerint van ebben az országban pénz, ha ilyen néphülyítő TV-csatornák ennyi pénzt fizetnek ezeknek a senkiháziaknak. Őket vajon miért nem szidják? Ja, mert a TV-függő mamikákat szórakoztatja ez a majom?
Ha ez igaz, akkor én jártam jobban, aki nem ismerek az m1-en kívül egy kanálist se, hisz nem veszítek semmit. Félreértés ne essék, nem a politikai hazudozás miatt nézem az m1-et sem (neten), hanem a sportközvetítések miatt. (F1, nemzetközi foci)
Én meg úgy vagyok vele, hogy összeszorult gyomorral és erős ellenszenvvel, de a szocik vezette tömörülésre fogok szavazni - és ezt vállalom is - mert a sok töketlen és kicsinyes és jellemtelen és... figuráikkal együtt is jobbnak tartom jelen helyzetben őket, mint a HATALMON LÉVŐ fideszt. És mindezt előre megfontolt, sőt átgondolt szándékkal teszem. A 2/3-os újabb 4 évre hatalomba kerülő fidesz nagyobb katasztrófába viszi az országot, mint a szocik tették az előző 8 évben. És az se vigasztal, hogy legalább olyan undorral fogják a 3,14-csába küldeni a híveik, mint tették azt a szocikkal, mert ami utánuk marad, az rosszabb, mint ami a szocik 4, 8, vagy 40 éve után maradt.
Hát igen. Ezért nyugodt a Fidesz. A hívei többségében megmaradtak, velük szemben meg senki. Ezért aztán akár pár százezer szavazattal is lehet újra 2/3-os többségük. Spec., én sem tudom, kire szavazzak. Sajnos olyan kérdés nincs a szavazólapon, hogy kire nem.
De a béka feneke alól nem nehéz feljönni. Nehogy már az előző 8 évhez viszonyítsunk. Azzal nem vagyunk/lettünk kisegítve, főleg, ha lopásból sokkal profibban teljesítettek mint az elődök. A g. politika meg úgy "unortodox" ahogy van. Semmivel nem jutottunk előrébb, az eladósodottság növekedett, munkanélküliség szintén, ja bocsi nem az ő statisztikájukból indulok ki. Az egyetlen amiben mindenkit leelőztünk a korrupció, a legalizált állami pénzek lenyúlása és szétosztása a haverok közt. Ezeknek a szocikkal együtt a süllyesztőben (hűvösben) a helyük, de nincs használható váltópárt, mert se az LMP, se a Jobbik nem az. Passz. 1990-ben optimistább voltam. :-(