A másik fórumon láttam egy videót, gondoltam belinkelem ide is, mert a vicces videók topicba illik. Ami nagyon tetszik benne, hogy próbálja a Rudolf Péter ügyesen megoldalni a különböző szerepszituációkat. Ez nagyon megy is neki. Profin megoldott röktönzés, nyilván neki egy egész napja ráment, hogy a 30 másodperces videót láthassuk a TVben. Megtaláltam az "így készült" verzióját, a werkfilmet.
Na látod! :) Nem beléd kötöttünk, hanem abba, hogy "jelen esetben kevésbé érdekes az adott információ"! ;) A hörcsögök nyelve meg képes a fagylalthoz fagyni... a mesékben... és ez egy mese... :D
Köszönöm szépen akellemetlen megjegyzéseket, és azt az utolsó mondatot csak nagyon zárójelesen értettem ,nem kell egyből belekötni az emberbe, még akkor sem ha netán igazam van, csak jelen esetben kevésbé érdekes az adott információ... :)
Azért lehet ennél komolyabb káros hatása is, mint amit mondasz, például a gyerek megfázhat a sok fagyitól :) Szóval valóban lehet, hogy korhatárral kéne vetíteni ezeket a reklámokat, mert komoly morális aggályokat ébresztenek, és veszélyeztetik a kiskorúak fejlődését, hiszen megfázva nehezebb fejlődni :P
Viccet félretéve ez is vicces darab lett, ahogy a korábbi filmográfiájuk is már-már előrevetíti ezt az újabb és újabb darabokkal kapcsolatban, kíváncsi vagyok meddig bírják még a tempót... Bár mivel alapból mókás karakterek, annyira talán nem nehéz újabb és újabb nevetséges helyzetekbe keverni őket :)
stuncenpudli: Azért ezen a pontján a realitásnak figyelmeztetnem kell Téged arra, hogy a hörcsögök pedig nem beszélnek ;)
na ez igen ez végre egy tényleg jó kis reklám Tőlük!!! Erre vártam, hogy villantsanak végre újra valamit mert az előző az valami írtozatosan gyengére sikeredett...
Mondju kannyiból ebben is van hiba hogy a jégkrémhez tuti nem ragadnának azért oda :P csak a fémhez ragad oda a nyelv semmi máshoz nem :P A fagyi az inkább megolvad :)
Jajjistenem, nem kéne ilyen mimózalelkűnek lenni! :) Az esti híradóban ezerszer cifrább dolgokat hall a gyerek, mint amikor az egyik mókus (vagy mik azok) a másikat kussra inti! :)
Amúgy meg ebben mi káros a gyerekre? Fagyit fog követelni? Az nem a gyerekre, hanem a szülő pénztárcájára káros... de hát jóléti a társadalmunk, egy-egy fagyi belefér szökőévente a költségvetésbe! ;)
Azt azért hozzá kell tenni, hogy sajnos erre a verzióra a kisebbek is rátaláltak, ami nem feltétlenül tett jót a kis gyermeki lelkiviláguknak, de azóta tanultam az esetből és gyerekbiztossá tettem az internetet :D
Persze tipikus példája volt annak, hogy a gyerekek mennyire fogékonyak azokra a dolgokra ami nem szabad. Jó kis agymosás kellett mire sikerült kivernem a buksijukból :P
Ennyire azért nem viccesek, de tény, hogy jópofák és egy darabig elviselhetők. Nekem a kedvencem az volt, mikor lekáromkodta egyik a másikat... na az már nem a bűbájos gyerekmese hatását keltette! :D :D
Nálam először kifejezetten zavart a reklám cenzúrázott változata, főleg az okoskodó macskát nem tudtam hová tenni, de mikor először megláttam a cenzúrázatlan répás kiadást egy hónapig abból termelődött a boldogsághormon szintem :) Remélem a többi cég is kapcsol és merik lazábbra venni a figurát mert manapság rengeteg erőltetett reklám lepi el a műsorblokkokat :P
Én is szerettem a "ósanos" bolond hörcsögöket(?) a karácsonyfával amikor a macska instruálja őket, mi hogy merre mikor. ÉS a tv-s reklámoknál már csaka baki parádés videóik voltak jobbak!!:D Azokon mindig fogtam a hasam a nevetéstől!! Mintha legalábbis tényleg igazi színész volana kéát kis szőrcsimbók!!:D::D:D:D
Hát akkor lehet, hogy nem az "ósanos hörcsögök" témakörében kell vicces videót keresned! :D Helyette itt van a márciusi Fail összeállítás! Friss még! :D
Ez szép és jó, de egy kukkot nem értek belőle, mit beszélnek teliszájjal?
Egyébként szerintem ez lett a leggyengébb, a többi sokkal jobb még ami a Tv-ben megy is sokkal jobb lett, ez unalmas semi poén nicns benne, és még csak nem is érten i:S
Én annyit kacagok ezeken a hörcsögökön! Elég jól eltalálta az ósan :) Én is hasonlóképpen vélekedek mint az előttem szóló, szeretem a karácsonyi reklámokat, mert ezek is az ünnepre hangolnak és ilyenkor sokkal igényesebb, szebb, viccesebb reklámokat csinálnak mint egész évben.
Én az ajándék vásárlást mindig úgy intézem el, hogy jó sok időt töltök nézelődéssel, keresgélek amíg a legjobb ötletet meg nem találm, aztán az utolsó pillanatban mikor már rengeteg akció van , megveszem olcsóbban. Vagy hasonló ajándékot veszek multiknál mikor leértékelték. Jó sokat meg lehet így spórolni. Nekem ez nagyon bevállt. Igaz azzal számolni kell, hogy az utolsó darabok között választok és rengeteg a tömeg.
Éppen ez az, hogy a reklámok a vásárlásra igyekeznek motiválni - szóval elérik a céljukat rendesen ;)
Nekem leginkább az fontos, egy karácsonyi reklámban, hogy az ünnepi, karácsonyi hangulatot elém tárja - mind vizuálisan, mind a zenével. Tök jó, amikor utána hosszabb időn keresztül a dallamos karácsonyi zene jár az eszemben. Tetszenek a szépen díszített karácsonyfák, a hó, a készülődés, sütés-főzés megjelenítése - engem ezekkel lehet megfogni : )
Egy másik kategória, amikor a karácsonyt némi humorral fűszerezve jelenítik meg. Ugyanúgy megvan az ünnepi díszlet és zene - a reklám emellett a komolytalanságot mellőzve képes megnevettetni is. Ilyen például az a reklám, aminek a videója alattam van.
Tulajdonképpen a lényeg, hogy a reklámozott termékhez/szolgáltatáshoz/céghez megfelelő stílusban készüljön a reklám. Amelyiknél belefér a humor, érdemes használni - például a sör reklámoknál gyakorta - ahol nem, ott a komolyságával érhető el a remek ünnepi hangulat : )
Most már egyre több a karácsonyi reklám, remélem még többel fogunk majd találkozni. Rengeteg ötletet kapunk, hogy mit vegyünk karácsonyra... gondolok itt a telefonos reklámokra, vagy akár erre a tengeri malacos reklámra, amit itt említettek meg előttem. Minél több reklámot nézünk végig, egyre jobban motivál a vásárlás...
Bejönnek ezek az Auchan-os reklámok, jól meg vannak csinálva, bár szerintem főleg a gyerekeket akarja megfogni ez a dolog de lehet hogy a felnőtteknek is ugyan úgy tetszik. Amúgy kíváncsi vagyok mennyi időbe telik egy ilyen reklám elkészítése, biztos hogy sok...! Érdekes ötlet ilyen reklámot készíteni egy áruháznak...hörcsögök vagy tengerimalacok, nem is tudom hogy melyik...kéész:)
Ja közben nézelődtem, a digi kilőve, nálunk nincsen, a T-home-os marad, de én 5 ezert sokallom, én annyit nem szánnék rá, bár ha tud annyit, akkor lehet nem kellene spórolni ezen