tobbnyire DVD minoseg, ami rosszabb ahelyett igyeXem szepet keresni. felirat gyakorlatilag nincs, talan egy reszhez van magyar felirat, meg 3-4-hez angol, oszt' ennyi...
nekem megvan kb. 30GB, de tulnyomoreszt angol nyelvu, a magyarok meg nezhetetlenul ocska minoseguek. de ha varsz par honapot, biztosan elterjednek a Cool-rol felvett reszek :)
az a legkevesebb, itt nem a mozihatás meg a Dolby 15.67 a lényeg, szerintem egy 64Kbit-es mono hang (vagy akár 56-os) is bőven jó. ahhoz képest hogy a neten a néhány magyar nyelvű tv-rip milyen rettenetesen ócska, csak jobb lehet... viszont most nézem, feláras dekóderes csomagban van nálunk is cool, szóval úgy néz ki mégiscsak lesz, igyeXem gyorsan előfizetni :))) ha nem sikerül időben, majd szólok :D
hát ez hihetetlen... ennyi évi várakozás, több hónapi letöltögetés után megint adják, nekem meg NINCS COOL-om!!!! ugye azért vki felveszi őket? ha ez a valaki esetleg elérhetővé tenné a magyar szinkronokat, szívesen beteszem az eredeti angol ripek alá.
Pár hete megjelent egyébként több (kb. 5) tematikus Outer Limits epizód-gyűjtemény az MGM-től, ezek egyenként 5-6 részt tartalmaznak választhatóan felirattal. Egyben az egész is rendelhető kb. 50-60 dolcsiért.
DC-ről csorognak le szépen a részek, meg is néztem már egyet (White Light Fever), amihez nem volt feliratom (azóta sincs). Azért megértettem, de jó lenne, ha legalább angol felirat lenne mindegyikhez. Vagy legalább script lenne a neten minden részhez. Vagy valami...
Mindenesetre biztos megnézem az összeset (már amit találok DC-n), és epedve várom az angol feliratokat.
Van két szinkronos epizódom, amit én Rippeltem be (Afterlife és Mind Over Matter), ezeket bedobom nemsokára DC-n a megosztásomba, akit érdekel, annak adok szabad slotot hozzá, csak írjon nekem a szompetya2 kukac freemail pont hu-ra a részletekért...
nekem megvan elég sok rész (össz. kb. 25 GB), viszont szinte mind angolul, felirat kb. 3-hoz van (ebből kettő angol felirat :D), de ha érdekel, küldj egy mailt a doc-kukac-coder-ponthu címre
nekem is anno nagy kedvencem volt a sorozat, de csak az első 4 évadot láttam. Utána a nagy semmi. Honnan tudnám megszerezni a sorozatot dvd/tvripben? DC az sajnos nagyon lassú, torrentet még nem találtam, titkon abban bízom, hogy valamelyikötöknek megvan. Cserében elég sok sorozat közül választhatnátok :)