Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarításkarbantartása a lkásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát illetve Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalom a gyerekek felügyeletét, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem.
41 éves vagyok, textilipari végzettségem van. Egy felnőtt gyerekem mellett bármilyen munkarendet tudok vállalni. Gyermek, idősgondozás, háztartásvezetés területén van gyakorlatom, illetve ezeket teszem jól és szívesen. Nagyon szeretek főzni. 5 évig Alzheimer kórban szenvedő rokont ápoltam.Referenciám ,ajánlólevelem van.
Sziasztok!.30 éves megbízható és rugalmas nő vagyok.Takarítást vállalok hétköznap kb.12 óráig.1 éve csinálom.Van tapasztalatom..Állandó családokhoz járok.Takarítás,nagytakarítás , vasalást meg amit kérnek. 11-dik kerületben lakom.a többit levélben illetve személyesen.Köszönettel.Ági
Sziasztok! Háztartási segítséget keresünk a XIII. ker. belső részén (Westend/ Lehel csarnok). Heti egyszeri takarítás, ami áll: porszívózás, portörlés, felmosás, szaniterek. 70 nm, 3 gyerek és elfoglalt szülők. Ideális esetben gyerekek (a két kisebb hazahozatala és felügyelete néhány órára) Ideális lenne a környéken lakó, ezért rugalmas. De nem ragaszkodunk egy személyhez. Jelentkezéseket a kekonen@freemail.hu-ra várom. Üdv: kekonen
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! Jelenleg egy IX. ker lakásba járok hetente egyszer. tel. 06209254133
Sziasztok! Takarítást,nagytakarítást vállalok a XI. kerületben vagy környékén. Megbízható,titoktartó,igényesnek tartóm magam. Jelenleg a hét hónapos kislányommal vagyok itthon. tel:30/234-7293 dna24@citromail.hu
13. kerületben lenne szükségem egy megbízható, nem dohányzó hölgyre, elsősorban vasalásra, heti egy alkalommal, kb. 2-3 óra, késő délután/kora esti időpontban. Évek óta járt hozzánk valaki, nagyon gyorsan és szépen vasalt, de sajnos nem tud többet jönni.
Akit érdekel, kérem, írjon erre a címre: cranberry78@gmail.com Az lenne a legjobb, ha valaki egy, általa már ismert hölgyet tudná ajánlani.
Becsületes, szorgalmas nő vagyok. Több éves munkatapasztalattal kis és nagytakaritást vállalok magánházaknál. Pl.: ablaktisztítást, vasalást, mosást,stb.
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást, gyerek felügyeletet vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni : ) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! tel. 06209254133