Keresés

Részletes keresés

Mike McCready Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1803

Itt izlesekrol beszelunk. Neked 5 jo lemez, nekem 5 kalap szar...szoval ezt kizarolag szubjektiven lehet nezni, es igy sok ertelme nincs a szajkaratenak.

De egyebkent sztem a VR is szar. Nagy huho a semmiert. Weilnad nem valo oda, akarki, akarmit mond....

meg valami:

Alan Niven a héten nyílt levelet juttatott el a Metalsludge magazinnak, melyben állást foglal az Axl Rose vs. Scott Weiland vitában.

1986 és 1991 között voltam a Guns n’ Roses menedzsere és mint olyan, láttam az előkészületeit az Appetite For Destruction, a Lies és a Use Your Illusion albumoknak. Részt vettem továbbá az akkor még formálódó Velvet Revolver számos próbáján, így láttam őket élőben játszani. A Velvet Revolver azon javaslatát, miszerint legyek én a banda menedzsere személyes okokra hivatkozva utasítottam el, még mielőtt Scott Weiland lett volna a zenekar énekese.

Slash nagyon pontos zenész, azonban Mr. Weiland – véleményem szerint – egy fogalmatlan, pózoló szélhámos, különösebb látható képességek nélkül, értem ezalatt elsősorban a szerzői képességeket. A banda nem más, mint egy igazán jó gitáros és egy nagyszerű ritmus-részleg tökéletes elpocsékolása (a végkifejlet egy felejthető, egydimenziós album).

Mr. Rose-ról szólva, véleményem szerint ő született tehetség és magától értetődően egyetlen sorával emlékezetesebbet alkotott, mint Mr. Weiland egész karrierje alatt.

Az albumokról szólva, Mr. Rose írta a dalszövegek és zenék jelentős részét, melyek között ott van minden idők legjobban fogyó bemutatkozó rock albuma, melyből csak az Egyesült Államokban 16 millió példány fogyott.

A rivaldafényt megosztotta más egyéniségekkel, akik nagyszerűsége szintén hozzájárult az óriási eladott példányszámhoz.
Az pedig talán kevésbé hangoztatott tény, hogy ő és a zenekar további szerzői előzékeny módon elosztották a szerzői jogokból adódó jövedelmet, ami jóindulatról és józanságról tanúskodik.
Mr. Weiland esetében sem jóindulatról, sem józanságról nem beszélhetünk kiábrándító megnyilatkozásait ismerve, sőt meggyőző tehetségről sem. Az első próbáktól kezdve tartom ezt az álláspontom és úgy gondolom, hogy jobban festett az eredeti bandájában, ahol jobban kiélhette szerzői képességeit. Ebben az esetben talán összehozhattuk volna az igazán komoly és nagy üzletet jelentő, meghatározó rock zenekart (elsimítva a nevetséges bírósági ügyeket, melyek mindig megkeserítik az életet), rajongók millióinak okozva örömöt és az ennek többszörösét jelentő másod- és harmadgenerációs rajongóknak, akiknek soha sem volt esélye a virágos nehéztüzérséget élő ragyogásában látni.
Ez nagy lökést adhatna a zeneipar valódi tehetségeinek.

Üdvözlettel,
Alan Niven

Előzmény: burgerlennon (1799)
Rokakoma Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1802

És a STP nek hány év és lemez kellett ahhoz hogy "nagyon sok " jó dal csináljon?

Tizennégy év alatt hidd el hogy Slashék is tudnának hasonlót letenni az asztalra VR név alatt.

Nem látom értelmét mennyiségre összehasonlítani a két zenekart. Nem igaz?

Előzmény: burgerlennon (1800)
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1801
drága Rita, ha ekkora gánzos vagy, akkor illene helyesen leirnod a banda nevét, mert két aposzrtroffal csak a gumigánzosok irják:)))))))))
Előzmény: Rita79 (1798)
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1800
ez igaz!!

de itt most a zene legfontosabb értékéről, a jo dalokrol beszélek!
amiből stpnek nagyon sok van, VRnek sajna joval kevesebb...
Előzmény: Rokakoma (1797)
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.27 0 0 1799
na ne szorakozz haver ilyen neved van és nem értékeled az STP-t?
kezdük akkor ott hogy hány lemezük van nekik és hány hibátalan belőle? tudtommal 5 ből 5 az arány, ezzek ellentétben a VR egy lemeze is csak 8-9 pont lehet jo indulattal is a 10 ből...
ne legyetek elfogultak, én is slash-t és duffot a tükörben utánozva nöttem fel, de a tény az tény, VRnek nagyobb a füstje mint a lánhja!!
Előzmény: Mike McCready (1796)
Rita79 Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1798

Sziasztok!

Szerintem Scottot és Axlt felesleges összehasonlítani, mivel két külön dologról van szó! Én voltam a Velvet koncerten, még nem szokott össze a csapat de nagyon jó volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Axl hangjánál nincs jobb a világon!!!!! Már kezemben a koncertjegy, találkozunk máj. 31-én!!!!!!!!!!!!!!!!!!

FOREVER GUNS 'N' ROSES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rita  

Rokakoma Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1797

szerintem , mert ugyanaz az énekes, még nem biztos hogy az egyik jobb mint a másik.

Én teljesen más zsákba tenném a WR és a STP is

Előzmény: burgerlennon (1793)
Mike McCready Creative Commons License 2006.03.24 0 0 1796
Hat ezt azert en megvizsgalnam megegyszer...
Előzmény: burgerlennon (1793)
Buckethead Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1795
Ez bizony igaz. Ha jönne chicken pickinges barátunk, akkor már csak érte megérné kimenni =) Így csak akkor megyek, ha addig megnyerem a lottót.
Előzmény: SpinyNorman (1787)
Helig Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1794
Hellotok!

Itt egy link, tele videókkal. A keresőbe írjátok be, hogy Guns n' Roses, vagy Slash vagy bármit.
Fasza!
:)

http://www.youtube.com/results?search=Stipe&sort=relevance&page=1
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1793
és az STP nagyon nagy zene, rossz bevallani, de sokkal sokkal jobb mint a velvet revolver...
Előzmény: burgerlennon (1792)
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.23 0 0 1792
én ezt arra irtam, hogy scott weiland igenis nagyon nagy showman és tehetség.
a másik az hogy persze hoyg axl a király, és nincs nagyobb zene a régi GNR-nél, de azér nem tul nehéz elképzelni hogy axl rose igy 40 felett szétkokozott fejjel, elvesztett dicsöséggel egy igazi seggfej kiállhatatlan barom...és persze a másik felet se kell félteni, de micsoda naivság már azér lebaromozni, mer rosszat mondott a kedvencedre, mer axl biztos tök fej, hisz a klippekben is aranyos és mosolyog...
na a végére már zavaros, de remélem érted:)
Előzmény: Helig (1789)
Törölt nick Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1791

ellenben igazad van...a velvet revolver zeneje egesz jo, na de az enekes igen gyenge...

H.

Előzmény: Helig (1789)
Helig Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1790
Stone Temple helyesbítve
Helig Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1789
Ki?

Ja ha szereted a Stone Temle-t akkor bocsesz! Nem rosszindulatból írtam.
Előzmény: burgerlennon (1782)
Rokakoma Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1788
az én pólómat a kutya széttépte kb öt éve :-)
Előzmény: murray (1784)
SpinyNorman Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1787
Nem negatív vagyok, realista. Főleg, hogy nem lesz BH, komoly félelmeim vannak, mit fog csináni Finck és Fortus, mivel főleg Finck nem egy nagy spíler, és akkor finom voltam. Amit a Nu-GN'R 2001-2002-ben csinált a régi dalokkal, siralmas volt. Az Adler's Appetite például egy acélosabb cover band, csak ott az énekes volt sokkal gyengébb.
Előzmény: Alexrose72 (1781)
Mishproton Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1786

Most kezdi izgatni a fantáziámat ez az új megjelenési dátum....................de ha megint lesz@patnak minket..............már párszor megfogadtam, hogy ilyenekbe nem élem bele magam...........de a lekötött koncert dátumok is azt sugalják, hogy valami készül.

Nahh hamarosan megtudjuk, április itt van a nyakunkon :)

murray Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1785

igazabol most kik a többi zenekari tagok?

a demokat már hallottam nekem tetszenek, és axl hangja még mindig nagyon jó!

murray Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1784

készüljünk a koncertre. tennap elökerestem a 92es guns polomat ami ma már max a csuklomra megy fel!:-)

hát igen. :-)

de szerintem axlnek sem kéne már levenni a polóját!:-)

Rokakoma Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1783

:-))))))))))))))))))))))

adj neki :-)))))))))))))))))))

Előzmény: burgerlennon (1782)
burgerlennon Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1782
na tudod ki a hülye....
Előzmény: Helig (1779)
Alexrose72 Creative Commons License 2006.03.22 0 0 1781

????????

Komolyan kérdem, hogy lehet valaki ennyire negatív?

Nincs csajod, vagy valami más gáz van?

Előzmény: SpinyNorman (1780)
SpinyNorman Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1780
Én leginkább azt remélem, hogy a zenészek végre megtanulják eljátszani a régi számokat.
Előzmény: Helig (1779)
Helig Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1779
Kíváncsi vagyok, hogy Axl tartja-e még a késési szokását.
20.00 helyett 22.00-kor kezdenek?:)
Csaknem!
Remélem mond valami ütőset arról a barom Stone Temple Pilot-os hülyéről.
Rokakoma Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1778
JA JA, nem biztos hogy utánanézett az ujságíró, hogy ki mit játszik.
Előzmény: HG. (1776)
HG. Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1777

"Some of the arrangements are kind of like QUEEN."

Nnna, erre nagyon kíváncsi vagyok...

Előzmény: Alexrose72 (1768)
HG. Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1776

"Jelenleg tehát két zenekar van, amelyik nagyrészt ugyanazokat a dalokat játssza, de abban a szakma és a rajongók egyetértenek, hogy Weiland legfeljebb halovány mása Axl Rose-nak."

Hát azért nem hinném hogy ugyanazon dalokat játsszák...

Előzmény: Alexrose72 (1773)
Helig Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1775
Axl adhatna tanácsot, hogy hogyan fogyott le.
Nekem nem megy.
:)
Alexrose72 Creative Commons License 2006.03.21 0 0 1774

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!