Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Gyuszkó Creative Commons License 2002.01.03 0 0 1852
Cs! MaT?!:-(((

Grrrrrrrr...!!!! sajna már a munkahelyről gépelem eme sorokat. Jó azoknak ki még az otthon melegében ücsörögnek:-) Bár ha nem mentem volna fel már tegnap Pestre dógozni (a hátam közepe sem kívánta!), hazafelé lemaradtam volna egy csodáról!!!
Történ ugyanis..... Hazafelé tartottam, épp kanyarodok le az M3-ről Gödöllőnél és mi jön velem szemben????? Na, szerintetek??? Igen, ott a hátsó sorban hallottam, egy gyönyörű, sötétzöld, 1-es villamos!!! A két autó kacsintott egyet (nemkülönben gazdáik) és haladtak tovább a saját útjukon...
Már ez miatt is érdemes volt korán reggel felkelni (10-kor!:-))))

Ja, mikor és hol lesz a html tali???

Megvan minden infó a Visegrádi taliról, készülhet a CD, akinek igénye van rája jelezze.

Üdv Gyuszkó

sabian Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1851
Csövi! Megy a traktor (2002-ben is)?!

Mindenkinek BÚÉK! Sajna holnap meló, kiürül minden csehó. Kicsit szomorka vagyok, mert ugye lezártunk egy évet nyugalomban békességben, most meg bele kell vágni egy újba. De, nem, nem akarok róla beszélni ;-)

Kb 30 perce "tűzijáték" volt itten előttünk. Történt, hogy leesett vagy 3 cm hó egy fél óra alatt és egy kicsit (mint ilyenkor lenni szokott) oda is fagyott. Csúszik egy picit. A lámpa pirosra váltott az első gépjármű meg tudott állni (Lada Samara), de az öt követő nem (vmi amerikai böszme). Bumm! (Ekkor néztem ki az ablakon.) Elnézek jobbra, ott ugye jönnek még további versenyzők is. Régi Renult Clio satu fék 30 km/h-ról. Minden kerék blokkol és csak csúszik, csak csúszik. Bumm! 10 mp később meg érkezik a III Golf versenyző. Blokkolás, csúszás, sebesség nem elvesztése. Még kb. 5 m van a Clio seggéig, mikor már bekapcsolta a vészvillógót (jó reflexek :))) Klitty-klatty-klitty-klatty ééééés Bummm!
Minden versenyzőnek csak gratulálni tudok. Szerencsére mindenki épségben szállt ki az autóból. A szép az volt, hogy az első és az utsó bumm között kb 25 mp telt el, tehát már minden előre lehetett látni, de azért csak Bummmm!

sabian

Strasszer Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1850
Hát akkor boldog új évet mindenkinek. Nekem mázlim van, csak hétfőn kell mennem dolgozni.
Lesz-e html-tali??
Str
Zoldalma Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1849
Ez az oldal régebben müködött, most épp nekem nem jön le. Itt lenne a Haynes könyv, sajnos nem teljes, és benzineshez. Ha nem megy, írj magánban, korábban már letöltöttem...
Előzmény: SEMOCE (1848)
SEMOCE Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1848
sziasztok

nekem 405 GRD-m van 1.9 D szivo motorral.
segitseget kernek ahhoz, hogy szakszeruen szervizeltetni tudjam kellene az autohoz a javitasi kezikonyv, technikai adatok, valamint a gepen van klima de szinte mindig nyikorog az ekszij, valoszinuleg nem jo feszito van felrakva...

legyszi segitsetek

semoce

405GRX Creative Commons License 2002.01.02 0 0 1847
Sziasztok,

Új év, új élet...
Bár erösen reménykedtem az ellenkezöjében, úgy látszik 2002-ben is munkával kell megkeresni az oroszlánravalót:-)
Szóval mi is nagyon boldog, sikerekben gazdag új évet kivánunk minden kedves oroszlángazdinak!
Html-tali?
Üdv,

Immár Oroszlántalan GRX [:-(...]

SumQuiSum Creative Commons License 2002.01.01 0 0 1846
Sziasztok!

Kívánok Nektek a Kedvesem nevében is nagyon Boldog és sikerekben gazdag új évet! Remélem mihamarabb viszontlátjuk egymást IRL is:)

SumQuiSum

U.I.: Sansali: Gratulálok az évnullázáshoz ;)

sansalvador Creative Commons License 2002.01.01 0 0 1845
Ezek szerint az enyém

2 0 0 2

első beirása!!!

B.U.É.K!

Gyuszkó Creative Commons License 2001.12.31 0 0 1844
Asszem, megyek és iszom még egy Cabernet Sauvignont..... Igyatok Ti is!

BUÉK

Előzmény: Gyuszkó (1843)
Gyuszkó Creative Commons License 2001.12.31 0 0 1843
Cs! MaT?!

Helló Mindenkinek! Remélem jól telt a Karácsony mind a Gazdignak, mind pedig az Oroszlánoknak!

MINDENKINEK ÖRÖMBEN ÉS TALIKBAN GAZDAG BULDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNUNK!

Szióka Gyuszkó, Bogi, Vidor Törp..

sansalvador Creative Commons License 2001.12.31 0 0 1842
Sziasztok!

Boldog Új Évet Minden Pözsósnak és Oroszlánjának!!!

Üdv: San

Porter Creative Commons License 2001.12.30 0 0 1841
Fateromek multkor autoznak Olaszorszagban, amikor elhuz mellettuk 2 gyonyoru, ismeretlen formaju auto. Utanamentek, megneztek kozelrol, erre az volt hatul rajtuk, hogy Peugeot 407. Valoszinuleg tesztelik a 2003-ra sorozaterett szeriat.
MetaCode Creative Commons License 2001.12.29 0 0 1840
Sziasztok,

Éppen két rohanás között, ráadásul egyike lévén a számkivetett ex-satimexes TvNet előfizetőknek, immáron chellóról... Műxik...

Boldog Új Évet kívánok mindenkinek!!!

MC

sabian Creative Commons License 2001.12.28 0 0 1839
Csövi! Megy a traktor?!

Mivel holnap megyek Bugyira (HUSSSSZ), ahol három napos szilveszteri bulinak álcázott dínom-dánomban veszek majd részt 40-ed magammal, s így nem leszek net közelben, szeretnék:

MINDENKINEK SIKEREKBEN ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT KÍVÁNNI!

Remélem jövőre is menni fognak még a traktorok is, mert ugye unalmas az olyan világ, amely tökéletes..., kellenek a tökéletlen egyedek is.. :o)))

Szal BÚÉK! Ígérem a Ti egészségetekre és autóitok egészségére is fogok inni egy-egy pohárral - jaj de hosszú lesz is a másnap.. :o)))
sabian

Törölt nick Creative Commons License 2001.12.28 0 0 1838
Boldog új évet is, ha addig esetleg nem járnék erre. :-) Offolni meg most nem akarok. Ki fogtok tiltani igy. :-)
Előzmény: SumQuiSum (1837)
SumQuiSum Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1837
Most nezem csak, hogy nem ment at a hozzaszolasom vege:( Szal:

Ket modern orosz muvesz beszelget zongoraszo mellett egy parizsi cafeban. Egyszercsak az egyik megszollal:
-Te Ivan! Mi lenne, ha en most odamennek a zongorahoz es beleszarnek?
-A hagyd! Ugyse ertenek...

SumQuiSum

Előzmény: SumQuiSum (1835)
Strasszer Creative Commons License 2001.12.27 0 0 1836
Hali!
A Jézuskától a Lovasi-CD-t kaptam, most éppen azt hallgatom.
Szerencsésen visszaérkeztünk Zalából, elég ronda hóátfúvások voltak útközben, mindez nyári gumival... De no problemo volt (csak ügyesen kell vezetni :)))
Karácsonyi pözsós történet:
Karácsony napján meglátogattuk a családtagokat. Az utolsó helyszínről távozva, mengyünk a kocsihoz. Beülünk, immobilizer kódbeütője lehajt, de nem világított a háttérvilágítás. Nem is tudtam beütni a kódot, ezért nem tudtam elindítani a kocsit. Először felhívtam az autóklubot. Mivel nem vagyok tag, a kiszálláskor be kellett volna lépnem a klubba (8 KHUF), de a telefonba azt mondta az ürge, hogy egyáltalán nem biztos, hogy meg tudják csinálni, csak szakszervízben. Mondtam, hogy akkor kösz. Következett a Peugeot-Assistant. Ott az ürge azt mondta, ki tud küldeni egy szerelőt, aki _nem_Peugeout_szakember_ (!!!), és biztos csak annyit tud majd mondani, hogy az első munkanapon vigyem be valahogy a kocsit a szakszervízbe. A kiszállásért mindenesetre ki kellett volna fizetnem 8 KHUF + ÁFA összeget, tehát ezt sem kértem. Otthagytam a kocsit a lakás előtt.
Másnap délelött visszamentem, és kiderítettem, hogy csak a kódbeíró csatlakozója csúszott le. Visszatettem. és működött megint rendesen.
Szal ha kihívom az Assistant-ot, akkot kifizetek 8 KHUF-ot (+ÁFA), aztán bevontattatom a szervízbe (kb 10+ÁFA), és a lecsúszott csatlakozó visszarakása (5 KHUF + ÁFA rezsióradíj). És még csak nem is Peugeot-szakember jött volna ki!!

De azért mindenkinek boldog karácsonyt. Remélem sokat ettetek, ittatok, és készülődtök a sziveszteri bulikra.
Str

SumQuiSum Creative Commons License 2001.12.26 0 0 1835
Sziasztok!

Na, kinek hogy telt a karácsony? :)

Engedjétek meg, hogy felhozzam a topicot egy alpári viccel :)

Két modern orosz m

SumQuiSum Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1834
Szia sabi!

Ez a versike egy kellemes LOL volt így szenteste:) Na, megyek, mert kezd zokonvev

Előzmény: sabian (1833)
sabian Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1833
Csövi! Megy a traktor?!

A céges karácsony előadás a koncerttel (egyszer playbackről, egyszer élőben) megvolt és nagyon jól sikerült... :o))) A CD-t a talira viszem ígérem.

Mindannyiótoknak nagyon kellemes, boldog és békés karácsonyt kívánok! Sok beiglit, finom halászlevet. Kellemes izgalmaktól mentes autózást az ünnepekre!

Énekeljük együtt a fa alatt az én kis költeményem:
Kis karácsony, nagy karácsony,
eladó fa traktor áron,
de a traktor nem ér annyit,
inkább vennék rajta bambit.

Kis oroszlán, nagy oroszlán,
örök fricska traktor orrán,
mert a traktor csak egy játék,
gyerekeknek jó ajándék!

:o))))

Szóval kellemes ünnepeket mindenkinek!
sabian

SumQuiSum Creative Commons License 2001.12.24 0 0 1832
Sziasztok!

Mindenkinek nagyon, de NAGYON boldog karácsonyti kívánok és ugyanilyen új évet és kellemes ünnepeket! :)

SumQuiSum

sansalvador Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1831
Boldog Karácsonyt és sok-sok ajándékot!:)))

Pugfan Creative Commons License 2001.12.23 0 0 1830
Én szerencsésen csütörtök délután mosattam, akkorra már felszáradtak az utak, így az autókám még mindig tiszta! (bee!)
A gumitömítéseket meg jól befújtam utána szilikonnal, így pénteken reggel is be tudtam jutni az autóba (nem fagytak be az ajtók)...
MetaCode Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1829
Hahó Mindenki,

Lassul a topic, gondolom, a gondolatvilágok a Puggal kapcsolatban úgy fordulnak, hogy biztonságos oda- és visszaszállítás ténye mindenféle töltöttkáposzta, halászlé, bájgli és egyéb finomságok forrásaihoz:-))

Boldog Karácsonyt kívánok Kedves Mindannyiótoknak, és szeretteiteknek is. Azt kívánom magunknak, hogy az a kapcsolat, ami kialakult közöttünk az elmúlt egy évben, fejlődjün és virágozzék a jövő évben is. Lehet szipogni:-)))

Még idén jövök

MC

Strasszer Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1828
Hali!
Holnap a család felpattan az oroszlánra, aztán irány Zala. Pár napig ott leszünk, addig nem leszek netközelben.
Mikor lesz a html-tali?? (januárban?)
Mindenkinek kellemes karácsonyt, sok ajándékot a jézuskától. Egyetek, igyatok jó sokat.
Str
Break Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1827
Kellemes karácsonyi unnepeket mindenkinek.
Mi még nyomjuk az ipart, vasárnap este jon el a megérdemelt pihenés (és fórumozás) ideje. Addig legyetek jók.
Break.
Törölt nick Creative Commons License 2001.12.22 0 0 1826
Kellemes karácsonyi ünnepeket nektek. :-)
405GRX Creative Commons License 2001.12.21 0 0 1825
Sziasztok,

Lassan vége lesz ennek a hétnek is, hamarosan indulok hazafelé, és mivel a két ünnep között már nem leszek netközelben, már most elbúcsúzom Toletek idénre.

Minden kedves topiklakónak, szeretteiteknek és nem utolsósorban oroszlánjaitoknak, nagyon békés, meghitt karácsonyi ünnepeket, sikerekben gazdag boldog új évet kívánok!

Jövöre találkozunk, addig is:
Csövi! Megy a Traktor?
GRX

sansalvador Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1824
SQS, mail ment az itt megadott cimedre..
sansalvador Creative Commons License 2001.12.20 0 0 1823
Ja! Még mielőtt elfelejtem! Alásan kérdem itt mindenkitől, hogy az októberi talin fényképezett-e valaki azokon a képeken kivül, amik a honlapon fennt vannak? Kérdem ezt azért, mert megkerestek a 206 topicból, hogy esetleg vannak-e képek 206-os Pugokról? Szóval?

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!