Egy darab beiglit nem ettem. Az életemre kirovott beiglimennyiséget megettem kb 25 éves koromig.
A Jókai-Podmaniczky sarkon van (lehet, hogy csak volt) egy olyan egység, ahol ha jó emlékszem 17 fajta csapolt sör van (volt). De holnap este pontosítok. Szegény Sabian....
Kedves sabian kolléga, Ön szerint ki lesz aki ilyen korán felkel? Nem lehetne inkább 18.30-ra csoportosítani a találkozót:-))))
A 17-ei nap nekem megfelelő!
Ui.:
Mit mond a kannibál ha meglát egy bárányhimlős embert?
Piros pöttyös az igazi!
Francba hogy mindig eszembe jut az autó...hétvégén megkerestem a szervizkönyvet, amivel lógok az új gazdinak, hát megint elnosztalgiáztam egy kicsit:-)...
Egyébként meg új projectet nyitottam...egyelöre még titkos a dolog:-)))))
Mit szóltok jan. 16-17 valamelyikéhez html-talira?
Nekem is jók az esték. Van egy kis gondom. Ablakmosó utántöltésnél meglepve realizáltam, hogy eppici olajtócsa van a jobb oldali lökésgátló tornyán. Ugye az csak szimmering, és nem az egész blöeee?
Abszolút megegyeztünk. Ha a félindexet nem is, de a megjelenő topictagokat feltétlenül meghívom majd egy sörre. Persze ki milyet kér. Ha San-nak egy olyan bébi méret kell, akkor istenem, hát legyen fél liter. Ki kér nagyobbat??? :o)))))
De tényleg mikor már??? (Nekem a jan 24-27 nem jó, amúgy a Tietek vagyok)
Szörnyűek vagytok, hogy még most is alszotok! Hát nem volt elég a szombat egész nap, még az éjjel is kell??? :-)))
Ha már felhozom a topicot, akkor rögtön lenne is egy kérésem Sabi'-hoz! Nos én már előre jelezném, hogy az alább képen látható hasonló pohárba kérném szépen majd a ..., na nem a ice-tea-t, nem!:-) Szóval nem olyan kicsibe, amiben semmi sincs, hanem az ott egy kicsit odébb, ami még félig van. No olyanba! Megegyeztünk?:-)))
Szörnyü vagy, bünösnek nyilvánitalak:-)
Volna is egy büntim: a következö talin cserélünk, én megyek Luciferrel, Te meg hozhatod a traktort:-)))...
Na jó egye fene, kiegyezek egy rund sörben mindenkinek a html-talin:-)...
SRi
mondhatnék, olyan sok kifogást, hogy miért nem toltam egy SMS-t, mert ugye rengeteg volt a meló és el voltam havazva, meg időközben lecseréltem a telefonomat is, meg hogy próbáltalak hívni, de nem jött össze, de mindez csak KIFOGÁS maradna...
Egyszerűen elfelejtettem elküldeni azt a fontos SMS-t! Fene a hülye fejem!!!
Itt ezennel megkövetlek, mert rossz voltam, nagyon rossz! Nem tudom, hogy tudnám jóvátenni...
Kérem a topictagokat, hogy - mint rögtön ítélő bíróság - szabják ki rám az ítéletet. Mindennek alávetem magam, legyen az akár megkövezés is, mert MEGÉRDEMLEM!
BUÉK Neked is!
Dolgoztál szilveszterkor? Gondoltam felhivlak egy fuvar erejéig, hogy stilszerüen menjünk a szilveszteri buliba:-)))... Kár hogy nem találtam meg a számodat, különben megrendeltelek volna Benneteket:-)...igy kétszer is traktorokra voltam kárhoztatva, ráadásul az egyiket egy rettenetesen bunkó "kolléga" vezette...
Oroszlános Boldog Új Évet Minden Pugosnak!!!!!!!!
Ne haragudjatok rám,mert nem írtam eddig de nekem az év vége volt a voll!!!!!
Sajnos kimaradtam az év utolsó talijából,de a képek önmagáról beszélnek!!!Irígykedve néztem őket.
Sajnos,szegény Oroszlánom nem bírta az év végi strapát és el kezdett könnyezni a hátsó főtengelysimmeringnél. Most itt ülök és várom,hogy NE sírjon!!!!!!
Ha már így jártam kicseréltettem az egész kuplungot,hogy legyen mit rugdosnom néha.
Az egészet megúsztam bruttó 57.000 HUF-ból!!!!!
Gyári alkatrészekkel.Ez megnyugvással töltött el a traktoros időszak után.
Bocsi a hosszú történetért,de már rég nem írtam!
Sabian!
Ha van valami tali,légyszi dobj legalább egy SMS-t!!!!!!!
Ja és a lényeg!!!
A Magyar Rallycross bajnokság-ha ,minden igaz és a Jó Isten is ezt akarja-az idén bővül egy 206"majdnem WRC-vel"!!!!!!!!!!
De ígérem,ha én váltok akkor egy száguldó 406-ost láttok a pesti "uccákon" a 405 helyett!!!!!
Na decemberben betöltötte az egyedik szülinapját a 406-os, ami azt jelenti, hogy garancia sincs többé! Na most mi lesz? Emberek, teljes letargiában vagyok! Mi lesz most??? Hogyan bizhatnék ezek után egy francia autóban? Vajon melyik pillanatban fog cserben hagyni az átkozott? Talán pont akkor, amikor éppen kigördülök az egyébként is 100 km-enként esedékes kötelező szervizről..., vagy amikor éppen oda tartok? Vajon biztos lehetek-e benne, hogy az ezalatt az egy év garanciális időszak alatt az utolsó csavarig gariban kicserélt összes alkatrész kihúz-e még legalább tavaszig? Mi a biztositék hogy eljutok A-ból B-be? Deméghogy vissza?! ÚRISTEN!!!SEGITSETEK!!! Merjek-e még bizni egy francia autóban???
Basszus mi vót máma. Kimék az Avonba Gödöllőbe, minden oké, indulok vissza, mennék a M3-ra, né má, ez ösmerős. Gyün egy néccázöt, benne a pasi először sandít, csakúgy mint én, asztán kőccsönösen fülig ér a szájunk:-) Bázel, dejó vóóóóót. Az Avon vizit má fölvillanyzott, hát még ez! Full vót a napom!!
Mennyünk hátéemel talizni. Van egy szuper viccem, de azt csak mutogatni lehet:-)))