De én tuuuuuuudom, milyen az erotikus tánc, meg a körhintát is, de én azt vizionáltam, ahogy lábunkkal körbefonjuk az oszlopot, miközben szexis pillantásokat vetünk az étkező férfinépre. :-)
Esti programpont: démon fátyolban. :-)
így van,nagyon jól látod a helyzetet
a pasik meg kit érdekelnek?tömjék csak a fejüket
mire feljönnek az oszlopos csarnokba..hmm..kellemes látvány fogja őket fogadni:))
Ok, buli is jöhet... hétvége magasságában bármire nyitott vagyok. Akár még esküvő nélküli kajakészítésre is, ha megfelelő számú _helyi_ jelentkező akad.
Ha összejön a csapat, akkor legalább BBEA kezét is megkérhetem - megfelelő keretek között!!!!
tzuiop: voltam,de a Toldi Mária csak musical/színészet szakot indít,másról nem is volt szó,én meg nem is érdeklődtem,meg hát úgyis felvételi van..legfeljebb jövőre..most felkeresek valami magántanárt
Shana:bocsi,tényleg a te manócskád volt...:)
P9R:várjál.megkérdezem apukámat sms-ben,hogy mit szól az ötlethez:))
na akkor csapjunk most már tényleg egy nagy bulit..gogogirl-ök nem kellenek,csapunk majd mi erotikus táncot..oszlopot biztosítsatok...))
BBEA! Le fogunk maradni... mikor esküszünk?
A végén mindenkinek lesz párja, mi maradunk magányosan ketten.
És nekem még gogogirlek sem kellenek az esküvőre, sem a legénybúcsúba...
Mi az, hogy miért? :-) Tessék örülni, ha már ennyire vállalkozó szellemü vagyok, és megkockáztatok egy virtuális házasságot veled, az előzmények ismeretében. De gogogörlök nem lesznek az esküvőn, szóval gondold meg.
Nem igazán bántottak. Csak kekeckedtek velem, én meg elkeseredtem.
Olyan kedvesek vagytok,hogy itt szervezkedtek,de azt hiszem elmarad a hacacáré..ez a tzuiop tényleg egy nővadász:))
Vapiti: mentsd a bőröd,amíg tudod:))
Gika,Shana,Editke:inkább hozzunk össze egy nagy lány bulit,kaja,pia,és mozi
Bridget Jones nagyon jó film!!!
Editke:manócskádat is hozd magaddal,vagy majd én eljátszogatok vele,míg ti moziztok..imádom a gyerekeket!
P9R. vegyél el engem!!:))jól járnál..látod,már minden meg van szervezve.
Eseménydús és élményekben gazdag szép jó reggelt mindenkinek!
Esküvő: A gulyásleves + svédgomba elkészítésében benne vagyok... valami desszert kellene, esetleg valami alternatív menü. (Fasírt + krumplipüré :) Esetleg szójafasírt).
EsküvőII: én is szeretnék nősülni. Rögtön tarthatnánk két esküvőt is. Csak jelentkezőt kellene találni.
EsküvőIII: A dupla esküvő alkalmából utcabált is szívesen rendeznék.