Keresés

Részletes keresés

ezileb Creative Commons License 2018.11.05 0 0 60

Letöltöttem az app-ot (küldött link híján is), de nem igazán lehet eljutni abba a fázisba, hogy hivatkozhassak az ajánló linkre... A regisztrációhoz meg kellene adni egy hatjegyű kódot, amit SMS-ben elküldenek. Itt is (mint ahogyan az ajánló linken való kezdeményezésnél) azt jelzik, a kódot elküldték... Persze, nem küldik. Többször próbálkozom, akkor sem... :-( Miként lehet átjutni ezen a kezdeti nehézségeken? A web-es felületen nem találtam ügyfélszolgálatot. Csak general kérdéseket-válaszokat...

Előzmény: nyman (56)
edkedk Creative Commons License 2018.11.03 0 0 59

Szerintem is.

Előzmény: kivi000 (55)
nyman Creative Commons License 2018.11.03 0 0 58

Kosz.

A kartya szine egy szubjektiv tetel :)

Meg annyi elony a Revoluthoz, hogy lehet kerni tartalek kartyat.

Ezekbol az elonyok, hatranyokbol reszben latszik, hogy a TW-nel az utalas oldal volt a foirany, a Revolutnel meg egy prepaid kartya. 

Előzmény: kivi000 (54)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 57

egy ideje elkezdtem gyűjteni, hogy kiszámoljam, megéri-e valamelyik új K&H hitelkártyára váltani. itt  van a link, ha szeretne valaki hozzájárulni.

Előzmény: ezileb (52)
nyman Creative Commons License 2018.11.03 0 0 56

Anno kivancsisagbol toltottem le es regisztraltam. Mivel vagy 2-3 hetig nem kertem kartyat, jott egy e-mail, hogy kerem-e ingyen.

De volt aki irta, hogy az ugyfelszolgalatnak irva is lehet kerni az ingyenes kartyat az ajanlo linkre hivatkozva.

Most, hogy mar hasznalomtam, ugy gondolom, hogy az alap kartya megeri a 6 eurot 5 evre. Ennel tobbet tud bukni az ember egy egyszeru szallasfoglalasnal, vagy egy par tizezres internetes rendelesnel.

Tiz eve viszonylag sokat utaztam, illetve ekkor dolgoztam a Karib tersegben. Akkor elkepzelheto, hogy megerte volna a premium csomag is.

Előzmény: ezileb (51)
kivi000 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 55

Ha jól sejtem akkor ha megadtad a promónál a telefonszámodat akkor onnan tudják majd. (Ha egyáltalán él még a promó.)

Előzmény: ezileb (51)
kivi000 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 54

Ami még hirtelen eszembe jutott:

Revolut hátrány:

- nem lehet belföldi utalással tölteni

- hétvégi felár a konverziókra

TW előny:

- belföldi utalással tölthető forinttal, Raiffeisennél van számlájuk, bankon belüli utalással egy órán belül jóváíródik

- szép zöld kártya, menő bemetszéssel :D :P

- több az ingyen felvehető kp. (amíg a font erősebb az eurónál :) )

Előzmény: nyman (47)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 53

csak a könyvelés előtt látszik, statistical code néven az utolsó pont a részletekben.

Előzmény: ezileb (52)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 52

A K&H mobilapp-ban hol láthatóak az MCC-k? A számlatörténetben legfeljebb "partner azonosítója" szerepel. Ez a Wizzairnél pl. 00000000. De a TW-feltöltésnél még ilyen azonosítószám sincs. (Legfeljebb tranzakció azonosító, ami itt: 000000.)

Előzmény: mephisto6 (49)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 51

Igen, de ha a store-ból töltöm, hogy derül majd ki, hogy az ajánlólinken kezdeményeztem a számlanyitást, s így a kártya díjmentes lesz? Naivan azt gondolom, akkor (ha a store-ból töltöm le) felszámolódik a kártyadíj.

Előzmény: nyman (46)
nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 50

A Cibnel a szamlatortenetben benne van.

Előzmény: mephisto6 (49)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.02 0 0 49

bocsi, ignore, azt gondoltam az MCC látszik. 

OFF: K&H mobilappon kívül más bank közzéteszi a vásárlásokhoz tartozó MCC-ket?

Előzmény: mephisto6 (48)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.02 0 0 48

CCV kód hol látszik az appban?

Előzmény: nyman (47)
nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 47

Revolut vs. Transferwise kartya.

Mindkettot hasznalom, a Transferwise-t ugyan csak masfel-ket honapja. Nehany tapasztalat, elony/hatrany

Revolut

Elony:

- Azonnalli, pluszkoltseg mentes feltoltes bankkartyarol

- A kartya tranzakcio tipusokat egyenkent lehet tiltani, engedelyezni. Mint pl. online vasarlas, chip, magneskartya, kp felvet, hely alapu.

- Szebb kartya, illetve a premium csomagoknal tobb valaszthato kartya

- A kartyaadatoknal a CCV kod megjelenik az online alkalmazasban is

- Napkozben jobb arfolyam. 

- Kerheto "tartalek" kartya is

Hatrany

- Nincs webes felulet, csak okostelefonos 

- A forint szamla feltoltes forintos bankkartyaval 1:1-ben meg nem mukodik

Egyeb

Alapbol Visa, premium csomagokban Mastercard jar. Ennek ott lehet elonye, hogy van ahol az egyik tarsasagnak szukebb az elfogadottsaga. A premium csomagok intenzivebb hasznalatnal jobban megerheti

Transferwise

Elony

- Forinttal is fel lehet tolteni

- Van webes felulet

Hatrany

- Ronda zold szinu kartya. 

- Rosszabb atvaltasi arany. Bar ez relativ, meg igy is magasan ubereli a legtobb itthoni kartyat.

- A webes feluletre valo belepesnel is kell a mobiltelefon. 

- Kartyas feltolteskor van dij

- A feltoltes sokszor nem azonnal, hanem orakkal, de volt mar, hogy napokkal kesobb jelent meg az egyenlegen.

Egyeb:

Itt is lehet allitani a kulonbozo tranzakcio tipusokat, de en eddig csak az online feluleten lattam. A kartya Mastercard.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de majd masok meg biztosan kiegeszitik.

nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 46

Az app-ot a storebol is le tudod tolteni

Előzmény: ezileb (45)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 45

No, nekem csak írták, hogy elküldték a linket... Megpróbáltam a webes felületen megadni a telefonszámomat laptopon, tableten, illetve mobilon is. Mindannyiszor csak a kamu generálválasz, hogy elküldték a linket...

Előzmény: edkedk (44)
edkedk Creative Commons License 2018.11.02 0 0 44

Én a nyáron regisztráltam két alkalommal, mindig megjött az üzenet.

Előzmény: ezileb (43)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 43

A link alapján próbálkoztam most többször, s mindannyiszor meg is jelent a kecsegtető üzenet: "We have sent you a text with a link to download the app." De a link csak nem érkezett meg... (Persze, az app enélkül is letölthető, de félő, akkor a kártya még sincs ingyen.)

Előzmény: edkedk (13)
Mx8 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 42
Előzmény: buksi754 (38)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 41

jav.: egy hetes, hónapfordulón átnyúló tartózkodás alatt

Előzmény: buksi754 (40)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 40

Igen, csak jó lett volna tervezni vele mennyit tegyünk rá a sajátomra és az asszonyéra, tudunk-e kétszer kivenni egy hét hónapon átnyúló kinti tartózkodás alatt. Simple-el szoktam tölteni, annak meg van rendesen átfutása.

Előzmény: kivi000 (39)
kivi000 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 39

A More > Profile > Price plan -nél látod mennyit használtál el a 200€-ból. Ezt nézegesd s kiderül. :)

Előzmény: buksi754 (38)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 38

Nem tudja valaki, hogy a havi 200 eurós ingyen ATM kivétet hogy számolják? Ha most kiveszek, mikor vehetek ki legközelebb? November 1.-én vehetek ismét? Vagy 30 nap elteltével? Vagy számlanyitáskori fordulónap után? (ezt látom valahol, hogy mikor van?) Köszi

nyman Creative Commons License 2018.10.04 0 0 37

Tegnap probaltam a "Tenyleges utalo felnel" mas nevet megadni, de ugyanugy a sajat nevem jelent meg. Ugyhogy mas beallitas lehet.

Előzmény: nyman (36)
nyman Creative Commons License 2018.10.02 0 0 36

A kerdes elso felere a valasz: K&H. 

A(z) 10201006 számhoz tartozó bank:
K&H Bank Zrt. Vállalat
1133 Budapest, Pozsonyi út 77-79.

A masodikat csak sejtem.

Az utalasoknal lehet extra infokat megadni, nem csak egy rovid kozlemenyt. Nem emlexem mar miota, de szerintem azota, hogy a GIRO fejlesztesnel bejott az aznapi utalas. De majd valaki kijavit.

Itt van olyan opcio is, hogy "Tényleges fizető fél neve". Meg soha nem toltottem ki ilyet, de lehet, hogy holnap utalok magamnak mondjuk "Lakatos Marlonbrando"-t megadva es megnezem.

Előzmény: buksi754 (35)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.02 0 0 35

Ha magyar számlára utalunk, honnan érkezik a pénz, melyik magyar banktól?

Hogy csinálják, hogy a saját neved van kiírva mint küldő?

nyman Creative Commons License 2018.09.18 0 0 34

Az egyik kollegam a hetvegen regisztralt

Miutan leellenoriztek az iratait, jott egy uzenet, hogy feloldottak a limiteket.

Lehet, mar nincs ez a folyamatos limitemelgetes.

Előzmény: kivi000 (33)
kivi000 Creative Commons License 2018.09.18 0 0 33

Szintén nem látok. (Bár lehet, hogy csak fejlesztés során eltűnt a kijelzése.... :P )

Előzmény: nyman (32)
nyman Creative Commons License 2018.09.04 0 0 32

Igaz mar par hete jott az email, de befezetes alatt van egy fem kartya is

https://www.revolut.com/hu/metal

A masik, meg korabban a "Profile" menupontban lattam egy eves prepaid limitet, ami eltunt. A regisztraciokor meg 15 000 euro volt, majd feltoltottem egy bank kivonatot es akkor emeltek. De most nincs semmi 

Mas vki lat limitet?

fil Creative Commons License 2018.09.04 0 0 31

Valószínűleg. Hiszen a konverzióból van a bevételük. Viszont a hibaüzenet nem ez. Na, mindegy ,ez van. :/

Előzmény: edkedk (30)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!