Keresés

Részletes keresés

blueye Creative Commons License 2018.11.30 0 0 66

Ma konnyen es gyorsan nyitottam szamlat meg az ingyenes kartya kuldessel.
Nem volt 10 perc a jovahagyasokkal, fenykepezesekkel egyutt. A limiteket rogton toroltek a 10 EUR kartyas terheles utan. Koszi a sok infot, vegigolvastam a topic-ot.

buksi754 Creative Commons License 2018.11.06 0 0 65

Számlanyitási fordulónapról írnak.

Valóban így lesz. Októberben végén kivettem a max megengedett kápét, és akkor is, és most novemberben is azt írja, hogy 2% fee until the end of the month.

Az until the end of the month valszeg 12.-e körül lesz nálam, akkor nyitottam.

Előzmény: Mx8 (42)
nyman Creative Commons License 2018.11.05 0 0 64

Ugy latom van meg boven alternativa

https://www.finder.com/uk/digital-banking

ezileb Creative Commons License 2018.11.05 0 0 63

Olyan opció nincs. :-( A chat sem elérhető, amíg nincs account. De rejtély, hogy lehet eljutni legalább a regisztrációig...

Előzmény: nyman (61)
nyman Creative Commons License 2018.11.05 0 0 62

Monzot nezte mar vki? https://monzo.com/

Osszehasonlitas

https://www.finder.com/uk/revolut-vs-monzo

nyman Creative Commons License 2018.11.05 0 0 61

erdekes, hogy nem jon SMS.

Most beirtam a szamom, nekem sem jon, de lehet azert mert mar regisztraltam.

Probalj meg az "elfelejtett azonosito, jelszo" iranyba elindulni

Előzmény: ezileb (60)
ezileb Creative Commons License 2018.11.05 0 0 60

Letöltöttem az app-ot (küldött link híján is), de nem igazán lehet eljutni abba a fázisba, hogy hivatkozhassak az ajánló linkre... A regisztrációhoz meg kellene adni egy hatjegyű kódot, amit SMS-ben elküldenek. Itt is (mint ahogyan az ajánló linken való kezdeményezésnél) azt jelzik, a kódot elküldték... Persze, nem küldik. Többször próbálkozom, akkor sem... :-( Miként lehet átjutni ezen a kezdeti nehézségeken? A web-es felületen nem találtam ügyfélszolgálatot. Csak general kérdéseket-válaszokat...

Előzmény: nyman (56)
edkedk Creative Commons License 2018.11.03 0 0 59

Szerintem is.

Előzmény: kivi000 (55)
nyman Creative Commons License 2018.11.03 0 0 58

Kosz.

A kartya szine egy szubjektiv tetel :)

Meg annyi elony a Revoluthoz, hogy lehet kerni tartalek kartyat.

Ezekbol az elonyok, hatranyokbol reszben latszik, hogy a TW-nel az utalas oldal volt a foirany, a Revolutnel meg egy prepaid kartya. 

Előzmény: kivi000 (54)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 57

egy ideje elkezdtem gyűjteni, hogy kiszámoljam, megéri-e valamelyik új K&H hitelkártyára váltani. itt  van a link, ha szeretne valaki hozzájárulni.

Előzmény: ezileb (52)
nyman Creative Commons License 2018.11.03 0 0 56

Anno kivancsisagbol toltottem le es regisztraltam. Mivel vagy 2-3 hetig nem kertem kartyat, jott egy e-mail, hogy kerem-e ingyen.

De volt aki irta, hogy az ugyfelszolgalatnak irva is lehet kerni az ingyenes kartyat az ajanlo linkre hivatkozva.

Most, hogy mar hasznalomtam, ugy gondolom, hogy az alap kartya megeri a 6 eurot 5 evre. Ennel tobbet tud bukni az ember egy egyszeru szallasfoglalasnal, vagy egy par tizezres internetes rendelesnel.

Tiz eve viszonylag sokat utaztam, illetve ekkor dolgoztam a Karib tersegben. Akkor elkepzelheto, hogy megerte volna a premium csomag is.

Előzmény: ezileb (51)
kivi000 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 55

Ha jól sejtem akkor ha megadtad a promónál a telefonszámodat akkor onnan tudják majd. (Ha egyáltalán él még a promó.)

Előzmény: ezileb (51)
kivi000 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 54

Ami még hirtelen eszembe jutott:

Revolut hátrány:

- nem lehet belföldi utalással tölteni

- hétvégi felár a konverziókra

TW előny:

- belföldi utalással tölthető forinttal, Raiffeisennél van számlájuk, bankon belüli utalással egy órán belül jóváíródik

- szép zöld kártya, menő bemetszéssel :D :P

- több az ingyen felvehető kp. (amíg a font erősebb az eurónál :) )

Előzmény: nyman (47)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.03 0 0 53

csak a könyvelés előtt látszik, statistical code néven az utolsó pont a részletekben.

Előzmény: ezileb (52)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 52

A K&H mobilapp-ban hol láthatóak az MCC-k? A számlatörténetben legfeljebb "partner azonosítója" szerepel. Ez a Wizzairnél pl. 00000000. De a TW-feltöltésnél még ilyen azonosítószám sincs. (Legfeljebb tranzakció azonosító, ami itt: 000000.)

Előzmény: mephisto6 (49)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 51

Igen, de ha a store-ból töltöm, hogy derül majd ki, hogy az ajánlólinken kezdeményeztem a számlanyitást, s így a kártya díjmentes lesz? Naivan azt gondolom, akkor (ha a store-ból töltöm le) felszámolódik a kártyadíj.

Előzmény: nyman (46)
nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 50

A Cibnel a szamlatortenetben benne van.

Előzmény: mephisto6 (49)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.02 0 0 49

bocsi, ignore, azt gondoltam az MCC látszik. 

OFF: K&H mobilappon kívül más bank közzéteszi a vásárlásokhoz tartozó MCC-ket?

Előzmény: mephisto6 (48)
mephisto6 Creative Commons License 2018.11.02 0 0 48

CCV kód hol látszik az appban?

Előzmény: nyman (47)
nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 47

Revolut vs. Transferwise kartya.

Mindkettot hasznalom, a Transferwise-t ugyan csak masfel-ket honapja. Nehany tapasztalat, elony/hatrany

Revolut

Elony:

- Azonnalli, pluszkoltseg mentes feltoltes bankkartyarol

- A kartya tranzakcio tipusokat egyenkent lehet tiltani, engedelyezni. Mint pl. online vasarlas, chip, magneskartya, kp felvet, hely alapu.

- Szebb kartya, illetve a premium csomagoknal tobb valaszthato kartya

- A kartyaadatoknal a CCV kod megjelenik az online alkalmazasban is

- Napkozben jobb arfolyam. 

- Kerheto "tartalek" kartya is

Hatrany

- Nincs webes felulet, csak okostelefonos 

- A forint szamla feltoltes forintos bankkartyaval 1:1-ben meg nem mukodik

Egyeb

Alapbol Visa, premium csomagokban Mastercard jar. Ennek ott lehet elonye, hogy van ahol az egyik tarsasagnak szukebb az elfogadottsaga. A premium csomagok intenzivebb hasznalatnal jobban megerheti

Transferwise

Elony

- Forinttal is fel lehet tolteni

- Van webes felulet

Hatrany

- Ronda zold szinu kartya. 

- Rosszabb atvaltasi arany. Bar ez relativ, meg igy is magasan ubereli a legtobb itthoni kartyat.

- A webes feluletre valo belepesnel is kell a mobiltelefon. 

- Kartyas feltolteskor van dij

- A feltoltes sokszor nem azonnal, hanem orakkal, de volt mar, hogy napokkal kesobb jelent meg az egyenlegen.

Egyeb:

Itt is lehet allitani a kulonbozo tranzakcio tipusokat, de en eddig csak az online feluleten lattam. A kartya Mastercard.

Hirtelen ezek jutottak eszembe, de majd masok meg biztosan kiegeszitik.

nyman Creative Commons License 2018.11.02 0 0 46

Az app-ot a storebol is le tudod tolteni

Előzmény: ezileb (45)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 45

No, nekem csak írták, hogy elküldték a linket... Megpróbáltam a webes felületen megadni a telefonszámomat laptopon, tableten, illetve mobilon is. Mindannyiszor csak a kamu generálválasz, hogy elküldték a linket...

Előzmény: edkedk (44)
edkedk Creative Commons License 2018.11.02 0 0 44

Én a nyáron regisztráltam két alkalommal, mindig megjött az üzenet.

Előzmény: ezileb (43)
ezileb Creative Commons License 2018.11.02 0 0 43

A link alapján próbálkoztam most többször, s mindannyiszor meg is jelent a kecsegtető üzenet: "We have sent you a text with a link to download the app." De a link csak nem érkezett meg... (Persze, az app enélkül is letölthető, de félő, akkor a kártya még sincs ingyen.)

Előzmény: edkedk (13)
Mx8 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 42
Előzmény: buksi754 (38)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 41

jav.: egy hetes, hónapfordulón átnyúló tartózkodás alatt

Előzmény: buksi754 (40)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 40

Igen, csak jó lett volna tervezni vele mennyit tegyünk rá a sajátomra és az asszonyéra, tudunk-e kétszer kivenni egy hét hónapon átnyúló kinti tartózkodás alatt. Simple-el szoktam tölteni, annak meg van rendesen átfutása.

Előzmény: kivi000 (39)
kivi000 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 39

A More > Profile > Price plan -nél látod mennyit használtál el a 200€-ból. Ezt nézegesd s kiderül. :)

Előzmény: buksi754 (38)
buksi754 Creative Commons License 2018.10.24 0 0 38

Nem tudja valaki, hogy a havi 200 eurós ingyen ATM kivétet hogy számolják? Ha most kiveszek, mikor vehetek ki legközelebb? November 1.-én vehetek ismét? Vagy 30 nap elteltével? Vagy számlanyitáskori fordulónap után? (ezt látom valahol, hogy mikor van?) Köszi

nyman Creative Commons License 2018.10.04 0 0 37

Tegnap probaltam a "Tenyleges utalo felnel" mas nevet megadni, de ugyanugy a sajat nevem jelent meg. Ugyhogy mas beallitas lehet.

Előzmény: nyman (36)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!