A lényeg az hogy a lándzsázás tilos , ha blokkolsz úgy se hajtod le a fejed annyira hogy a csúcsával lökd meg. De majd szóban elmondon részletesen edzésen.
Ez pedig egy kis szemléltető videó az idei egyik szabály módosításról, hogy a sisak tetejét nem lehet ütközésre használni direkt módon. Azt is szemlélteti hogy mindkét fél szenvedhet komoly sérüléseket ha így használjátok a sisakot.
Egyet értek ezzel Én is,hogy most mindent bele kell adni mert most itt egy nagy lehetőség!!
Amit meg lehet nyerni és úgy érzem ha ebbe belegondol mindenki úgy igazán teljesen reális cél...Kevesen vagyunk de a csaták sikerét soha nem a létszám adja az csak megkönnyíti...Mi szeretjük a nehezebb utat megcsinálni azért mert megtudjuk:)))
Nekem ezzel van némi gondom. Szerintem a bajnokság elött ennyivel már nem gondolom hogy van úgymkifogás.Még akkor is így gondolom, hogy például én sem voltam a szombati edzésen.Hiányzott.
Én az értem hogy mindenkinek van dolga meg mindenkinek van élete de ha nem lesz edzésre járás akkor sajnos eredmény sem lesz és akkor az lesz mint eddig hogy ez sem jött össze......nekem ebből már elegem van.Az aréna már elmúlt és az ide nem is elég.Azzal meg teljesen egyet értek VGabival hogy jó lenne ha mindenki kitüntetésenek érezné ha viselheti a soldiers mezt.
Csak mellékesen megjegyzem hogy és az első és a második meccsünkön is könnyezetm a himnusz alatt......jó lenne ha más is és én is újra hasonlót érezne/éreznék.
Kedves csapattársak.mivel a fórumot más csapatok is olvassák jó lenne ha nem minősítenétek az edzéseket ilyen jelzőkkel,hogy bohóckodás pláne ha az edzésről igazolatlanul vagyunk távol és nem is tudjuk,hogy ott milyen irányú munka folyt. Nem azokat kell minősíteni akik ott voltak hanem azokat akik távol voltak(megjegyzem aki ott volt az végig nyomott 2,5 órát oda-vissza kőkeményen ezért nem érdemelnek bohóc jelzőt) és nem is volt vicces a produkció. A hiányzásokról meg annyit,hogy aki munka, egészségügyi okokból volt távol vagy családi programja volt az megérthető.de aki azzal takarózik ,hogy szólt olyan okokból,hogy fogócskázni számítógépezni megy meg érettségire készülni kell közben meg okádásig issza magát este az elmehet a picsába.meg volt mondva,hogy a bajnokságig és az alatt szombatonként kötelező az edzés és ne csináljon senki programot. lehet,hogy az edzést a városban kellene tartani este akkor biztos lennénk többen. Ja aki meg jajgat meccsen ,hogy miért nem játszik és edzésre meg nem jár ha rajtam múlna a soldiers mezt meg sem érinthetné nem ,hogy felvehesse. Lehet háborogni de ez a véleményem és ha nem tetszik mondtam már edzésen lelehet rajtam verni.
Jaja jó lenne ha járna mindenki edzésre mert meg kell nyerni a bajnokságot...emlékeztetek mindenkit hogy Csonti azt mondta ha megnyerjük akkor táncolni és énekelni fog!!:D:D