Csatolást írtam. Persze írhattam volna azt is, h annak évfordulója, h a Krím visszatért Orosz Anyácska kebelére, de a "visszacsatolás" rövidebbnek tűnt.
Amúgy meg, tekintve, h nem Putyin vagyok, az, h én mit írok irreleváns abból a szempontból, h Putyin (meg az oroszok, meg főleg a krímiek) mit gondolnak.
Addig van jó dolga ajrópának, amíg a kiegyensúlyozott politikát folytató , ajrópával megegyezésre törekvő Putyin van hatalomban. Esetleges félreállása/állítása után fel kell kötni a gatyát, mert Putyin helyett nagy valószínűséggel egy sokkal agresszívabban politizáló vezető kerül a helyére. És abból nagy baj lesz.
Aki ennek örül,az vagy elmebeteg, vagy a háborút szervező nyugati fináncoligarchia embere.
Lehet, hogy egyszerű bútorcsere az elnöki hivatalban. Egy nagyhatalom első számú vezetője csak nem fogadhatja a vendégeit úgy, hogy kopott kárpitú székre ülteti őket! ;-))
Orbán épp muszkázott egy jóízűt az ünnepi beszédében, azt is kiemelve, hogy akik legyőztek, nem egy nálunk boldogabb, csak emberben számosabb nemzet voltak.
Kellett a Putyinnak az Orbánnal barátkozni? Nem volt senki a környezetében, aki szólt volna neki, hogy akivel az orbányai cimborál, annak nem lesz jó vége? ;-)))))
Öszeesküvő tábornokok: Putyin eltávolításáról értekezik volt tanácsadója
Napokon belül eltávolítják Dmitrij Medvegyev kormányfőt és Vlagyimir Putyin elnököt a hatalomból – állítja blogjában az államfő egyik volt tanácsadója.
A Kreml megkérte a külföldi újságírókat: semmiképp se utazzanak haza a hétvégén Oroszországból, máskülönben le fognak maradni egy fontos eseményről.