Ezexerint elsö vagyok a hazaértek közül:)
Nagyon jó volt a HTML-talin, annak ellenére, hogy alig voltunk ontopicok, inkább jól éreztük magunkat, de azt nagyon! :)
Mindenkinek mindent köszönünk!
És most logout és berakjuk a Visegrád-CDt :)
Ha ennyire nem jön ki, én kíváncsi egyén lévén biztosan kiszedném az egész lámpatestet, akkor sokkal könnyebb hozzáférni :-) de nem biztos, hogy ez a célravezetö módszer. Még 1 ötlet: kérj meg egy benzinkutast tankolásnál...
Vivendis körzetben leledzem, ezért ilyen csomagom van és 10M-ig fogadhatok leveleket és 2MB egyéb tárhely, aminek az elérhetőségét most próbálom fellelni.
Arra azért elég, hogy 1-2-10 képet feltegyeka forumra, nem?
A többit személyesen este, tovább nem tudok a neten lenni.
Zoldalma:
Igen ezek nem valtak be. Odaig jutottam hogy reggel elmentem egy Pug szervizbe hogy csereljek ki : ) De annyit mondtak csak hogy nem ernek ra es pont. Mind1. Alapjaban veve annak orulok hogy nem mas a baja, a feszultseg megvan csak az izzok rosszak.
...On models up to 1992, pull the bulbholder
from the rear of the headlight unit. On models
from 1993, it will be necessary to twist the
bulbholder through a quarter turn before it can
be removed (see illustration). Gondolom ez az a két módszer, ami nem megy :-)
205-ön cseréltem, az nem volt akkora nagy müvelet, gondolom a 405-ön valami trükk van :-) de sajna nincs a közelemben 405-ös, így nem tudok konkrét tanácsot adni. Esetleg alkalmazható a "brute force method" :-)
Megprobalok elmenni. Mirol lehet titeket felismerni ? : )
Csatat nyert ellenem a 405 helyzetjelzo izzo. Sehogy sem jon ki a helyerol, a manual szerint ket megoldas letezik. Az enyem valami harmadik "nem cserelheto" megoldas. : )
Nem tudsz jönni esetleg holnap? A tali fedőneve HTML-tali, elvileg ilyen dolgokról (is) fogunk beszélgetni. Gyorsabb lenne ezeket szóban megbeszélni, mint a topicon. Sabian helye úgyis üres (hacsak nem írja át a naptárt) ;-))
Sajnos nekem pl nem jár, csak az Emilhez 2 MB, az pedig ugye nem web tárhely.:-((( Sajna. Nekem Axelero Otthon csomag van, ahhoz ez jár. A Profihoz már tárterület is, meg 4 Emil 10 Megával.
Megyek megprobalom megint, eleg rendesen cibaltam mar, megprobalom nem eltorni a lampat. : )
A weblap dologban szivesen segitekk ahogy azt mar mondtam. Terulet, mailcimek, domain teren.
Szépjóestét!
sabian: úgy látom gyűjtöd a sör-köröket! Szedd össze otthon az összes naptárt. és helyezd odébb mindegyikben az Antal-napot, máris megoldódott a probléma :)))).
Gyuszkó: mit csinálsz, ha mégis tankolni szeretnél? Elmész egy ismeretlen kúthoz, ahol veled kapcsolatban még nem él ez a feltétlen reflex, és a benzinkutas az eredeti szakmáját gyakorolja? :)). Az adathordozót már nagyon várom.
Szerintem minden előfizetéshez jár valamekkora tárhely, mégha az nem is sok. Asszem nekem is van, de még meg sem néztem.
Lejön az, csak csavarni kell, igaz kurv@ kicsi a hely a kezednek. Anno én is megszenvedtem vele, tán még a bőr is lement a kezemről egy kicsit. Szóval csavard a kupakot egy irányba, aztán lepattan és már cserélheted is. Mondjuk arra emlékszem, hogy nagyon szorosan fent van a vizzáró gumitömités miatt, szóval nehéz lecsavarni, de lejön. Próbálgasd!:-)
HTML talin pedig tervezünk egy új homepage-et magunknak külalakra és megbeszéljük a domain nevet is. + pár sör fejenként. Ennyi.:-)))
Igazsag szerint megneztem a Haynes fele leirast, de azzal sem mentem sokra. Annyit irnak hogy huzzam ki a foglalatot es csereljem ki az izzot. De nem jon ki : )
Zoldalma szervizember ? : )
Neked van Axelero Profi csomagod, amihez tartozik 4 db emil összesen 10 MB tárral. Ezen kivül pedig ehhez a csomaghoz tartozik web tárhely. Hogy mennyi, nem tudom. Ha igy van, értem. Oda felrakhatod a képeket. De ez csak 2 MB lenne????
Ha jól értelmezem, akkor neked van egy előfizetésed 4 (5?) db e-mail cimmel és ahhoz kaptál 10 MB tárterületet? Van ilyen is, de pl általában egy előfizetéshez 1 db 2 MB-os e-mail jár. Mert oda nem megoldható a képek linkelése. Az X MB tárterület a mail-ek fogadására/tárolására szolgál.
Vagy rosszul gondolom? És te kaptál 2 MB tárterületet, ami nem kapcsolódik az e-mail-jeidhez? Ilyet még nem hallottam, az ugyanis igencsak kevés hely, ráfér vagy pár normális kép. Ha ilyened van, akkor ahhoz kellett hogy kapjál valami Cimet is ugye: www.xxxx.hu/xxx. Ilyened van?
Azt elég g*ci cserélni ugyanis a hozzáférést igencsak lekorlátozzák az elé telepített cuccok. De javaslom, hogy vidd el a kocsit Zoldalmához nekem is Ő csinálta meg az ablaknedvesítőmet;-)))))
A motortérben találsz egy foggantyút közvetlenül a fényszóróra akasztva, ami egyébkénet egy rugó. Ez a valami tartja bent az indexet, ezt kiakasztva előre-kifelé ki lehet az egészet venni és így hozzáférsz az izzóhoz.
Vagy valami ilyesmit írt-rajzolt a Haynes könyv....
Ha valaki vásárolt egy előfizetést valamelyik szolgáltatónál (mint pl Én) és a mail címe mellé kap 2MB tárterületet (mint pl Én) a 10MB-os levelesládája mellé (...), akkor erre a 2MB-os területre hasonlóképpen megoldható a képek linkelése?
Örömmel jelentem be, hogy 4 azaz Négy db Visegrádi adathordozót sikeressen megírtam, holnapi talira szállítom.
Nagy Iván (aki egyébként Tamás):
Ha gondolod, ma elég sokáig dolgozom az adott telefonon tudunk értekezni.... Vagy holnap egész nap Gödöllőn tartózkodom, így találkozhatunk is.
Képzeld, most szégyen szemre minden benzinkútnál meg kell állnom ablakot törölni.. Az összes kutas az elején ugrott, hogy "készségesen" segítsen tankolni, egy ideje már messziről megismernek...