az úgy kezdődött, hogy Németh Gáborné Sulyok Erzsébet (házigollövő listán második! ) a hazai győztes Tököl meccsen megsérült, így nem játszhatott, majd lánya Németh Kriszta is maródi lett. így aztán magabiztos volt a Goli győzelme...
Ma nem voltatok olyan aktívak ! :))) - Legalább nem volt vita.
Ma kiderült , hogy a 2007/2008-as női elsőosztályú bajnokságában a 12 csapat oda-vissza játszik egymással, nem lesz rájátszás ! Ezáltal minden egyes meccs felértékelődik. Remélem érint minket !!
A maradék 6 fordulóról csak annyit, szerintem könnyebb a sorsolásunk mint a Veszprémnek vagy a Nagyatádnak. Ha minden meccset komolyan vesznek a lányok akkor a 6 pontnál is nagyobb lehet a különbség..........
Kedves Mindenki! Nem célom ezentúl folyamatosan hozzászólni a fórumhoz,de természetesen hűséges olvasója leszek.Miután azonban egy-két alapvetően téves információ jelent meg rajta,eljött az ideje,hogy pontositsak.
Az első a fúzió kérdése,bárkivel, legfőképpen a Spartacussal... Eleinte úgy gondoltam,hogy ez valami buta vicc,de aztán egyre több helyről hallottam ezt,ezen az oldalon is ezen "tanakodtak" a kedves szurkolók..De a hétvégi Veszprém elleni mérkőzésen felkeresett egy szülő,akinek a lánya a Spartacusban játszik és azt mondta,hogy a Spari elnöke azt mondta a Sparis lányoknak az edzésen,hogy pénzt azt nem tud adni,de megigéri,hogy aki jól játszik,azt a Spari-Goli fúzió után a közös csapat átveszi... Azt hittem rosszul hallok.Nem tudom,hogy igy történt-e,tud-e arról bárki más,hogy ezzel hülyitik a Spari játékosait,vagy sem,de hogy erre már reagálni kell,az biztos.Ezért kérem,hogy valamennyi helyen mondják el : Az Óbudai Goldberger SOHA nem folytatott,még csak nem is kezdeményezett,nem sejtetett olyat,hogy a két klubb bármilyen formában egyesüljön.Nem is játszottunk el a gondolattal.Meglátásunk szerint a Spartacus igen patinás klubb,önállóan kell léteznie, mint ahogy a Goldberger is önállóan kiván létezni a jövőben,megtalálni a helyét a kézilabda világában.Minden alapot nélkülöz tehát BÁRMILYEN fuzióról szóló hiresztelés.
Ebben igazad van. Remélem lesz olyan játékos vagy játékosok akik válaszolnak nekünk. Elöre is köszönjük lányok! Most megyek pihenni, jó éjt mindenkinek!
Lányok! Ha valaki közülletek itt járna, akkor ossza már meg velünk, hogy milyen érzés ez az egész amit most átéltek? Nyomaszt vagy feldob titeket a lehetőség, hogy nemsokára- ha minden jól alakul- nb1-ben játszhattok?
Lányok, én még mindig a meccs hatása alatt állok. Ez egy komoly teljesítmény volt! Tényleg minden gratulációt megérdemeltek! Csak így tovább, és írány Tamási! :)
Huha, úgytünik egy versenyző kiszállt. :) Csak nehogy az a duma jöjjön, hogy " okos enged...", mert az tényleg szánalmas. Mondjuk sok eszed tényleg nem lehet. Viszont van egy remek "példaképed".:)
Na jó még egyszer reagálok a leveledre csak mert láttom,hogy mennyire kivánod.Sajnos a Berendi Antal úrhoz semmi közöm de,ha lenne akkor is csak büszke lehetnék rá!Ja és még valami te vagy egy kicsi gyengébb az átlagnál úgyanis én arra gondoltam,hogy sötét vagy érted SÖTÉT mint az éjszaka!!!Szia
Kedves Péter! Örülök, hogy a véleményedet megismerhetjük. Remélem, idővel már nem csak a diplomatikus hozzászolásod lesz ismert! Te biztos értelmes ember vagy ( ez volt a puncsolás része) és tudsz különbséget tenni önös érdek és csapat érdek között. Egy dologra vigyázzál,ne hagyd magad befolyásolni és azoknak higgyél akikben megbizol! (persze ha van ilyen) :) Egyébként köszönjük amit idáig is tettél a csapatért, és reményeink szerint fogsz még tenni!
Egyrészt merész döntést hoztál, hogy regisztráltad magad, esetleges támadásoknak kitéve magad, másrészt nem vagy egyedül a klubelnökök között, akik itt is megjelennek, hiszen az NBI-es bajnok Győr csapatának elnöke is ír a forumra. Szerintem ez a szurkolók minnél pontosabb tájékoztatásának érdekében jó lépés volt, remélem, hogy úgy is fog működni a dolog, ahogy mindenki szeretné. Persze nem kell minden "kulisszatitkot" elárulnod, csak ha valami nagyon fals információ jelenne itt meg azt jó lenne, ha korrigálnád! Tegnap szívesen felentem volna a nagy rangadóra, de egyrészt eléggé lebetegedtem, másrészt még meccset is kellett vezetnem (majd meghaltam az első félidő végén), de remélem még lesz alkalmam Goli meccsen szurkolni, akár NBI-ben is!
Kedves Ujj Péter!
Köszönjük, hogy megtiszteltél, és a helyére teszed a téves információkat!
Az, ami itt történik csak a tudatlanságunkból és az információ hiányából, adódik!
Elénézést kérek azért, hogy itt vannak olyanok is, akik sajnos képtelenek normális vitára!
Remélhetjük, hogy kapunk válaszokat a kérdéseinkre?
Üdvözlök minden Goldberger szurkolót,csapat-tagot, szülőt,érdeklődőt stb ezen az oldalon.Napok óta tanakodok azon,hogy mint a csapat egyik tulajdonosának,illik-e szót kérnem egy, a szurkolók által létrehozott oldalon.Eddig érdeklődéssel olvastam a hozzászólásokat,és néha magamban mosolyogtam olyan nekem tulajdonitott terveken,ami SOHA nem is járt a fejemben.Meg tudtam állni,hogy ezekre ne reagáljak,de ami mostanában itt folyik,amellett jóérzésű tulajdonosként már nem lehet elmenni.Természetesen mindenkinek lehet véleménye a csapatról,szurkolókról,játékosról és edzőről stb. ,sőt, ezek a vélemények lehetnek negativ kritikák is.De nagyon szépen megkérek mindenkit,hogy BECSTELEN módon ne alázza egyetlen játékosomat,edzőmet,technikai vezetőmet,stb, mert nem ezért vállaltuk el a Goldberger új vezetését,hogy egymásra acsarkodó játékosok,vezetők stb hadszinterévé váljunk.Nagyon bizom benne,hogy minden egyes kedves hozzászóló egy kicsit visszafogja magát és nem teszi a Goldbergert nevetség tárgyává azzal, hogy ocsmány módon gyalázzuk egymást... Én valaminek az öröméért kezdtem ebbe bele,nem azért,hogy legyen egy újabb hadszintér,ahol emberek rugdoshatják egymást,ahol következmény nélkül egymás becsületébe lehet gázolni.Van sajnos bőven elég lehetőség ebben az országban arra,hogy mindenki kiélje ilyen vágyait,szépen kérem,ebben a klubban ne tegye.Kérem...
Azért azon a mérkőzésen egy bombaformában játszó Marcali (csalóka az őszi 9. hely, hisz mindenki tudja, hogy a játékoskerete a dobogós csapatokéval egyenrangú a Marcalinak, csak az ősz volt nagyon balszerencsés számukra) ellen játszottak nagyon színvonalas meccset, ami a mérkőzés versenybírója szerint is elfért volna az NBI alsóházában (9-12 hely), ha már a hasonlítgatásnál tartunk.
Véleményem szerint most még teljesen felesleges NBI-el példálózni, hiszen az már egy teljesen másik történet lesz, ha lesz. Az alapkérdés az, hogy a jelenleg meglevő játékosállománnyal és szakmai munkával képes-e megnyerni az NBIB-s csoportot az Óbudai Goldberger csapata. Jelenleg úgy tűnik, hogy igen, minden esély megvan rá. Emlékszem, hogy régebben volt olyan edzője a Golinak, aki a soros ellenfelek mérkőzéseire elment videózni, hogy minnél jobban fel tudjon készülni belőlük, mégse volt képes ezt az eredményt hozni, pedig akkor se alkották olyan rossz játékosok a csapatot, valami mégis hiányzott. A NBI-el majd akkor kell foglalkozni, amikor eldöntött tény lesz az indulás, ki megy ki jön, szakmai poszton milyen változás történik. Az, hogy a jelenlegi csapat nem állná meg a helyét az NBI-ben az tény, de jelenleg nem is abban az osztályban szerepelnek. ezért nem értem miért kell ezzel példálózni. Egy olyan feljutó csapatot se láttam még, amelyik nem próbált volna erősíteni, más kérdés hogy milyen eredménnyel, van amelyik csapat csak egy évet tölt el az NBI-ben de van amelyik meg tud tartósan kapszkodni (pl. Kiskunhalas, Hódmezővásárhely). De még egyszer mondom, ezekkel a dolgokkal bőven ráér a vezetés a bajnoki cím tudatában május végén foglalkozni. Majd akkor eldönti vállalják-e és milyen elképzelésekkel vágnának neki az NBI-nek. Őszintén szólva én elleneznék bármilyen fúziót, hisz ezzel is csak a jelentősnek mondható budapesti kézilabda csapatok és bázisok száma csökkenne. Lásd férfiaknál a 3 csapatot is magába olvasztó PLER-t. A Goliban én látok most annyi potenciát, hogy önállóan is képes legyen az NBI-es szereplésre és az utóbbi években vegetáló Spartacusénál kissé eredményesebb szereplésre!
A hétvégén a Marcali vendége volt az óbudai Goldberger NB I B-s női kézilabda-csapata, és óriási küzdelemben 25-25-ös döntetlent játszott a két együttes. Mivel a Goli legnagyobb riválisa, a Nagyatád kikapott a Pécstől, négy pontra növelte előnyét a tabella élén az óbudai csapat, vagyis ismét tett egy lépést a hőn áhított feljutás felé.
A Goldberger felnőtt együttese 25-25-ös döntetlent játszott a Marcalival, míg az ifi csapat fölényes, 35-17-es győzelmet aratott a hazai csapat felett. A felnőttek összecsapása elképesztően nagy küzdelmet hozott. Az otthon játszó Marcali, hiába vezeti a tabellát a Goldberger, nem adta magát könnyen, sőt, kis híján a győzelmet is megszerezte. Kétszer is elhúzott két góllal, még pár perccel a találkozó vége előtt is 24-22-re vezetett, de szépíteni tudott a Goli, és végül egy pontot el tudott hozni a rendkívül szívós Marcali otthonából. Berendi Antal (a képen) tanítványai nem játszottak túlságosan jól, de elképesztő küzdeni tudásuk és óriási akaraterejük mindenképpen dicséretet érdemel. AZ 14 lány és nem az a 8 okoska Az egy pont aranyat ér a csapatnak, hiszen legnagyobb riválisa, a Nagyatád idegenben kikapott a Pécstől, tehát négy pontra tudta növelni előnyt a Nagyatáddal szemben a Goli. Jövő héten a Cornexi II lesz az óbudai gárda ellenfele, majd a nagyon erős Pécs és Veszprém következik, tehát kemény menet vár a csapatra, amelynek tagjai tudják, hogy csak a bajnoki cím megszerezésével érhetik el céljukat, ugyanis csupán a Keleti és a Nyugati csoport első-első helyezettje harcolja ki a feljutást az első osztályba.
Tudod klasszikust szószerint kell idézni és te klasszikus vagy:
"Azt kell mondjam,hogy nem is vártam töletek többet(OGSE-"Igazságosztó").TI csak ugatjátok ezt a sportágat.És ezek után inkább nem reagálnék a hozzá köpéseitekhez.UI:Mert ti szerintetek egy csapat csak úgy lesz mi!Szakmai hozzáértés már nem is szükséges.Nézzétek már meg a tabellát ti s.....k!!!A csapatnak és az egész szakmai stábnak csak köszöni tudom az eddig mútatott játékot és küzdeni tudást.És külön köszönet Berendi Antal úrnak aki ezt az egészet felszinre segitette. Köszönjük mester!!!"
Tudod a MESTER, megy a süllyesztőbe, ha a csapat megy az NB1!!! Mert tudod az NB1 színvonal nem egy Berendi szint! Neki nincs tapasztalata, vagy ha van akkor ird meg az eredményeit mert én nem ismerem mikor volt edző az NB1-be felnőtt csapatnál?
Kár, hogy átmentél primítivbe, de a hozzászolásaidból nem is számítottam másra! Köszönd is meg neki, mert biztos ragaszkodtok egymáshoz. Az , hogy "szarozól" az csak azt mutatja, hogy ugyan olyan senkiházi vagy mint ő. De lehet, hogy ezeket ő írogatja? Vagy valamelyik kis kedvenc?