Keresés

Részletes keresés

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7915

Na igen, ha leereszted a mércét az emberi minimum alá, valahova a fórum őstudattalanjának legmélyebb bugyraiba, akkor természetesen mindez rendben van, sőt, biztos vicces is... Azt azért nem gondolnám, hogy a népnek kell ez. De a megafon olvasóinak biztosan.

Előzmény: Nyaky Z. (7904)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7914

Na, tessék, mikre emlékszel. :D Volt régebben egy mém, hogy a szexuális ébredését a mémszerzőnek a Poldarkból a nyakra lihegés váltotta ki. Na, az szerintem is szexi volt, mert aztán megnéztem. :) Csak persze én már jóval a sexual awakeningemen túl, amit egy szájsarokba adott búcsúpuszi váltott ki. :)

Hát, már akkor is részrehajlóak voltak a filmrendezők, mert pl. M.D. pöcsét nem láttuk. Csak talán a seggét, de lehet, azt másik filmben. Meg mindegy is volt, mert rosszul vagyok bekötve, mert nem kívántam meg tőle. ;P

Előzmény: búvár-halász (7908)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7913

Valami pozitív is legyen mára, jó ez az egész elképzelés, a srác a szamárral megy egy nagy kört az országon belül, első perctől imádom, és remélem sikeres lesz az útja, és semmilyen komoly akadály nem jön közbe.:

https://www.facebook.com/profile.php?id=61560037897969

Imádom az ilyesmit, vidéki gyerek vagyok, ilyen is kell. Minden posztját lájkolom. (és sajnos még arra is emlékszem, amikor az ökrös embert egy ilyen , csak nagyobb európai útja során elütötték, és meg is halt:(

De ennek sikerülnie kell.

:)

búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 -1 2 7912

Persze, hogy nem kapsz, valószínűleg Rezsimama azért írkál rátok, amikor erős gyakorisággal túlzásba estek, mert épp nincs jobb dolga, unatkozik, pang a femi, vagy megakadt kötés közben. Marha.:)

Előzmény: MrJones512 (7911)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.05 -1 2 7911

Nem is kapok szívfaszt attól, hogy valaki leírja azt a szót, hogy "moderátor", vagy azt, hogy "nyugdíjas"! :)

Előzmény: búvár-halász (7910)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7910

Hozzád képest azért elég ritkán szarom le a saját határaimat, mármint te nem az én, hanem a topikhatárokat feszegeted boldogan napról napra az őstrollal együtt.

Előzmény: MrJones512 (7907)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7909

Miért, állítólag a Ferencünk nem veti/vetette meg az ott található testrészeket.:)

Előzmény: Nyaky Z. (7899)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7908

Sharonnak emlékeim szerint egy minimális brazil csík volt meghagyva, elég sokszor visszanéztem.:D abban a dologban az a legérdekesebb, hogy ő és a rendező huszonéve állítják azt, hogy átbaszta-e a rendező vagy sem a villantás ügyében, ez valószínűleg már sosem derül ki.:)

Előzmény: Törölt nick (7898)
MrJones512 Creative Commons License 2024.07.05 -2 1 7907

Macit néha még Maci is leszarja, kérlekalássan. :)

Előzmény: T. Regina (7877)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7906

Ja, tudom, volt az a kiscsaj (akkoriban valami vidéki gimnazista lehetett), aki fellépett tüntetéseken, és az elsőn rendkívül trágárul beszélt, azzal is megcsinálták, most már beugrott. Róla beszélt/írt a Bayer annyira minősíthetetlenül, hogy arra még mindig emlékszem.

Előzmény: Törölt nick (7897)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7905

Valóban eléggé- szinte fatálisan -félreértelmezhetően  sikerült megfogalmaznom, elismerem.

Előzmény: tadadadaaaam (7895)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -1 1 7904

Tipikus polidilis.

Ez van. Nekem tökmindegy, kivel történik, a népnek ez kell, mert ezt akarják, higy kelljen. A 17 perc kékfényes rtl híradó éppúgy, mint a megafon, vagy a Mediaworks. Egy hülye angol ehhez szokva van, ez a bulvár, ez a dolguk. Lehet filozofálgatni (meg azért Hazám-díjat kapni), hogy jajistenem, micsoda népbutítás ez, de azt is lehet csinálni, hogy elfogadod, széles társadalmi réteg az, aminek/akiknek erre szüksége/ük van.

Előzmény: Törölt nick (7903)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7903

És ez szerinted jó irány? Támogatod? Feltéve, hogy ellenzéki figurákkal történik vagy mondjuk Orbán Ráhelnél is vicces lesz?

Előzmény: Nyaky Z. (7902)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -2 1 7902

A leselkedés, a kukkolás csúnya, de általános tulajdonság (s nem csupán a férfiaknál).A  net pedig felülírta a klasszikus (sajtó)etikai szabályokat.

Nincs mindenkinek pénze vadászokra, hogy ne keveredhessenek drónok a bulihelyszín fölé, úgyhogy lesznek itt még ilyesfajta képbotrányok. Ez is begyünk pár évtized késéssel. A végén megérjük, hogy nem csak egy Spéderre, Horváthra küldenek paparazzikat, hanem mondjuk egy Kordára, Magyarra is. 

Előzmény: Törölt nick (7901)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7901

Hát, ugye, ez mindig viccesebb, ha olyasvalakivel történik, akit nem kedvelünk. Mindenesetre szögezzük le, hogy én pl. NER-nők esetében se röhögnék rajta.

Előzmény: Nyaky Z. (7899)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7900

Ugye: https://hvg.hu/elet/20190415_Mit_keres_egy_kereszteny_konzervativ_ujsagiro_Nagy_Blanka_laba_kozott

És egyébként: "A 2012. évi Btk.-ba beiktatott, korábban nem létező tényállás, az ún. objektív szeméremsértés lehet alkalmas a szexuális önrendelkezés védelmét olyan enyhébb sérelmekkel szemben biztosítani, amikor a jogi tárgy súlyos sérelmét kifejező bűncselekmények, mint a szexuális kényszerítés és a szexuális erőszak egyébként nem valósulnak meg. A Btk. 205. § (3) bekezdése szerint: ha súlyosabb bűncselekmény nem valósul meg, vétség miatt két évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő, aki mással szemben olyan szeméremsértő magatartást tanúsít, amely a sértett emberi méltóságát sérti. A jogosulatlan intim felvételek készítése – álláspontunk szerint – e törvényi tényállás alapján büntetendő lehet. A szeméremsértésnek ez az esete magindítványra büntetendő."

https://jogaszegylet.hu/jogelet/az-intim-fotok-jogosulatlan-keszitesenek-buntetendosege/ Cseh Katalin legalább egy potenciális upskirtingelő megafonost lakat alá tetethetne, de még erre se képes, akkora tróger. ;P

Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -2 2 7899

Nincs az a bátor megafonvitéz, aki be merne zoomolni Vadai alá.... 

Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 -1 1 7898

És képzeld el azt a csalódást, amit éreztek, amikor sunát vártak, egy bozontos szőrrel borított lipsy vénuszdombot, mint anno Sharon Stone sunája (nem emlékszem, szőrös volt amúgy?), és kaptak egy uncsi bugyeszt helyette. Kár volt a zoomra pazarolt izommunkáért is. Még az is lehet, hogy csipke se volt a bugyin, csak valami anyukás, mezei sloggi pamutbugyesz volt.

Előzmény: Törölt nick (7897)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7897

Na, de nem sokkal jobb, ha Cseh Katalin trógerségét elemezzük és nem arról beszélünk, hogy milyen emberek... Nem! Milyen lények azok, akiknek ez a poén, hogy nők bugyijaira közelítgetnek rá? Most legalább egy régebb óta felnőttkorú nővel csinálták meg és nem gimnazistával. :)

Ezt azért írtam, hogy meglásd minden rosszban a jót, és a megafonos fejlődési ívet, hogy 2019 óta annyit okosodtak, hogy most legalább a célszemélyeket jobban választják meg ugyanahhoz az olcsó poénhoz. :) És vajon mennyiszer láthatták az Elemi ösztönt (1992), hogy az ominózus jelenet ennyire becsípődött nekik, hogy a mai napig az a referenciapont az életükben? ;P

Előzmény: búvár-halász (7892)
Törölt nick Creative Commons License 2024.07.05 0 1 7896

Hát, akik nem katonák. :) Vagy katonazenészek. Vagy rendőrök? Vagy kormányőrök? Vagy teremőrök?

Előzmény: Nyúlszájú (7890)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7895

ja nem, ott pont nincs vessző a mondatban---na akkor amiatt értelmezhető félre

Előzmény: tadadadaaaam (7894)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7894

de így utánaolvasva a vessző miatt tényleg nem az ő jelzője...

Előzmény: tadadadaaaam (7893)
tadadadaaaam Creative Commons License 2024.07.05 -1 0 7893

lol

én is a CS K.-ra értelmeztem a tróger jelzőt....

Előzmény: búvár-halász (7892)
búvár-halász Creative Commons License 2024.07.05 0 5 7892

Nem a Cseh Katkáról írtam, hogy tróger, hanem az aláfényképezős akcióról, ez vagy félreérthetőre sikerült, vagy csak trollkodsz. Egyébként azért nem vagyok jó véleménnyel róla, mert- bár veled ellentétben én nem tartom patás ördögnek egyik politikai oldalt sem alapból, ha mérsékelt-, de konkrétan őrá meg a Donáthra haragszom, hogy a 10 vagy 20 milliárd eurós uniós pénznek 5 éven át így aláfeküdtek és keresztbe tettek, mert teljesen praktikusan gondolkodva is, ha mondjuk 30 %-a lombkorona-sétányokra, hasonlókra meg egyes zsebekbe ment volna, a maradék  70% még akkor is a magyar gazdaságot és társadalmat gyarapította volna. Jogállamisági eljárás ide vagy oda. De azt is differenciáltan látom, mert látok bajokat is, és akkor finoman fogalmaztam, de látom a kettős mércét is, amit az Eu alkalmaz. Ebbe most jobban nem megyek bele. Az a lényeg, hogy pragmatikusan szemlélve az Uniós pénzek itthonról történő akadályozását a fenti gondolatmenet alapján károsnak tartom.

Előzmény: Lelkis Béla (7888)
Nyaky Z. Creative Commons License 2024.07.05 -1 1 7891
Nyúlszájú Creative Commons License 2024.07.05 0 2 7890

Mit érthetett a civil nickek alatt?

Szerintem elszólta magát...

Előzmény: Törölt nick (7881)
pákosztos cica Creative Commons License 2024.07.05 -2 3 7889

Ez a topik Macinak a legfontosabb.. 

A roló, az meg olyan, hogy se ki, se be, többet nincs diskurzus. Láttunk már ilyet. 

Szóval, ha egyetlen egy kitétel van, hogy mit nem, azt mitől lenne olyan nehéz betartani?? 

Előzmény: Temetőgondnok (7887)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.05 -3 0 7888

Pótkérdés: szerinted miért tróger a csekatka? Mert az, egyetértek, de a te véleményed érdekel.

Előzmény: búvár-halász (7885)
Temetőgondnok Creative Commons License 2024.07.05 0 0 7887

"Ha nem megy, akkor meg én majd lehúzom a rolót. "

Azt mégis, hogyan?

Előzmény: búvár-halász (7883)
Lelkis Béla Creative Commons License 2024.07.05 -2 0 7886

Akkor ezek szerint te egy tudós ember vagy, szóval bozontos vagy ájrópér a barack?

Előzmény: búvár-halász (7885)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!