Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv.
által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a
kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz
kiskorú ne férhessen hozzá, használjon
szűrőprogramot!
Hiánypótló topiknak szánom, a megnevezni nem kívánt itteni komoly szellemi pezsgésű topik utáni űr betöltésének a kísérleteként. Itt lehetne kultúráráról, picit óvatosan politikáról, macskákról, jó interjúkról, szellemi érdekességekről és értékekről, nőkről beszélgetni, picit filozofálni is, vigalmira hangolt módon. Nem kívánom elvenni a részbeni jogelődtől a topikját, vagy annak utódlását -sőt őt is szívesen látnám itt-, de jelenleg egyszerűen nincs hová írnom ezekről, és hátha másnak is vannak ilyen érzései vagy érzetei. Komolyabb moderáció-elemzést, és főleg ezzel kapcsolatos csatározást nem szeretnék itt látni, a diliről jó lenne, ha nem mászkálnának át ide semmilyen figurák, és azokat is szívesen látom, akiket nem kedvelek, ők maradnak, ahol vannak, státuszbelileg, de mindenki azt ír ide a régi gárdából és az esetleges újak is, a szabályok keretei között, amit akar. Meglátjuk, mi lesz belőle, nekem már legalább 3 hete nincs hová írnom. Jó lenne, ha fennmaradna, és esetleg tényleges topikélet is lenne benne. Vitorlák felhúzva, meglátjuk fúj-e a szél és hogy melyik irányból.:)
Nos kérem... ha a szefó karigeri lesz megint a főpolgi és a Tisza párttól függ minden a közgyűlésben (több mint királycsináló az arányuk), akkor tegyük meg tétjeinket, hogy karigeri rohanása tátott szájjal a faszerdőbe mit fog eredményezni egy év múlva!
a./ A seggén kandikál ki a benyelt bré
b./ Csak a torkán akad meg és lassan fullad meg tőle
Két év múlva mindenképp politikai hulla lesz, egy végrehajtás alatt álló, becsődölt fővárossal, remekül demonstrálva a választásokra a baloldal vezetési képességeit.
De a kérdés most az, hogy egy év múlva mi lesz, hogy most szép seggest ugrott a fasza vízbe.
Hát alamuszi nyuszi nagyot ugrik, mint a szólás is tartja. Énnis el vagyok képedve. Ugyanakkor Vitézy is kiszólogat, és hajlok rá, hogy kettejük közt csak annyi a különbség, hogy utóbbiról nincs kiszivárgott hangfelvétel. :)
Meg aki ennyire akarja a hatalmat, hogy kvázi lehülyezi a szavazóit (még ha fidesz-szimpatizánsokról van is szó), csak egy halvány reményért, hátha mégis lenyomhatja a másikat, az szvsz nem való a hatalomba. Megis mit tarthat azokról, akik nem rá szavaztak, ha a sajátjairól ezt. Engem amúgy meglep, tényleg volt ilyen töketlen szavazó, aki két ikszet rakott be. De arra kíváncsi lennék, hogy az a lapot összefirkáló, amikor látja a hírekben, hogy Vitézynél keresztezték rgymást a vonalak, örül-e, hogy érvényesnek sorolták. 🤣
Akkor megvan a megoldas. Mindenki kiberli a feleseget egy körre, aki el akar menni Ronai muüsoraba, es lesz mindjart cukiskodas, piros menekülömappak helyett.
Ebben egyébként mindig meglep engem, hogy ha valaki megnyer egy 740 ezres szavazást 44 ( vagy 41) szavazattal, az miért jogosítja fel arra a szellemi arroganciára, hogy kiröhögi azt, aki 42-el kevesebbet kapott. Nincs semmilyen realitás-érzék itt, a Karácsony meg egy ősgörény ( ráadásul hányan ráírták, hogy kihozzák, hogy nem nyerhet, és miféle indokokkal, főleg meg nem objektív a választási bizottság)- amúgy nem teljesen az).
Szégyelljétek magatokat, bár nem fogjátok, ahhoz önreflexió kellene ( nekem sem mindig van, de ez sok volt mára)
Döntött az NVB, Karácsony Gergely nyerte meg a főpolgármester-választást
Vitézy Dávidék azt is el szerették volna érni, hogy a 4. és a 7. kerületben új választást írjanak ki, de a Nemzeti Választási Bizottság ezt elutasította. Közben a tagok megszavazták az újraszámlálás eredményére vonatkozó határozattervezetet.