Gratulálok! Előre borítékoltam volna, hogy megvered. Többször játszottam már vele, nem túl gyors ellenfél. Igaz, én sem vagyok az, de már sikerült megvernem. Szerintem nagyon jó az esélyed a továbbjutáshoz. Nem hiszem, hogy meg fog verni. Kizárt dolognak tartom. Remélem beigazolódik a jóslatom. :)
Általában a 10 illetve sokcsillagosokat lehet 10 aranyért kihívni. Egyrészt a nagy csillagosoknál kevesebb hülye kérdés van (úgy vettem észre észre, hogy kevesebb az érdektelen kérdés) és jobban kiismerheted a játékstílusukat. Ki az, aki hamar válaszol, ki az aki rögtön, ki az, aki kicsit tovább gondolkodik. Nekem pl hasznos volt, mert általában nem túl sok ponttal vertek meg, sőt olyan is volt néhányszor, hogy lebírkóztam a 9 és 10*-ost. Érdekes módon engem néha inkább a kisebb csillagosok bírkóztak le nagyobb arányban, mint a többcsillagosok. Persze ia nagycsillagosok közül is elpáholtak néhányan nagy különbséggel, de általában nem ez volt a jellemző. Amúgy meg ezüstöm rengeteg volt, sokszor több mint négyezer, pedig folyamatosan vásároltam. Úgy hogy nekem megérte kihívni 10 aranyért az ellenfelet.
De mindenki másképp gondolkodik a játékról, és más fontos neki a játékban, ezt már sokszor kitrágyaltuk. :)
Itt ugyanaz van, mint a bajnoki széknél. Nem hívhatod ki magad. Amíg a labirintusban játszottam, addig azért gyűjtögettem az aranyakat, hogy kihívhassam 10 aranyért a megvásárolható ellenfeleket. :)
Új kihívást fedeztem fel: Látom ám, hogy a küzdőtéren időgépet 10 valamiért ki lehet hívni. No aszonygyuk, ezt kiprópáljuk. Erre mit nem ír ki a szégyentelen?