Keresés

Részletes keresés

splity24 Creative Commons License 2024.03.30 -3 8 18783

Sztem ez teljesen normalis amit az utobbi hetekben latunk. 

Szinte tet nelkuli meccsek es ez nagyon latszik a csapaton, hogy nem voltak elesek. 

De sztem ehhez mar hozzaszoktunk az utolso evekben. 

Amikor viszont kell akkor nyomunk egy padlogazt. 

Harom alkalommal zsinorban nyertunk 5 meccses dontot amibol egy idegenben volt. 

En nem feltem azt a csapatot mert Boris is az a jatekos aki biztos vagyok benne, hogy a rajatszasra megerkezik es abban is biztos vagyok ha komoly tet van akkor messze a mezony folott leszunk. 

Nyerjuk meg elsokent a kupat aztan kezdodhet a tanc!

szofibacsi1 Creative Commons License 2024.03.30 -2 2 18782

Lacikám,minden szavaddal maximálisan egyet értek!

Ádám, kb 33éve vagyok Falco szúrkoló!Képzeld el,engem a mai napig rettentően zavar ha kikap a kedvenc csapatom.Nem azért mert ideges típus vagyok,egyszerűen nem szeretek veszíteni.Ha jobb az ellenfél elfogadom,de ha azért kap ki a csapat,mert csak a mez volt a pályán,az igen is idegesít.Ez azoknak a szurkolóknak a szembe köpése,akik elutaztak a csapat után.Mert ök igenis egy küzdős,hajtós csapatot akartak látni.Ha csak 80%ot beletettek volna,nem szólnék egy szót sem.Debrecen,Zalaegerszeg,Fehérvár,3 olyan meccs,ami nem méltó ehhez a roppant erős kerethez.

Remélem sikerül kijönnünk ebből a gödörből,Milosnak most nagyon helyre kell rántania a társaságot.Természetesen mi ott állunk mögöttük,de azért most már ideje észbe kapni,mindössze ennyi a háborgás tárgya.

Withoutshadow Creative Commons License 2024.03.30 0 2 18781

Elárulnád nekünk, hogy mi volt a csapatunk gyengéje?

Előzmény: elefantbaby (18777)
BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -8 0 18780

Azért látjátok hasonló szemszögből, mert volt (jelenlegi?) B-közepesek vagytok (tök mindegy melyik csapatnál, Falco/Hali). Nincsen persze ezzel semmi gond, de a B-közepesek szóhasználata a "mezt nem csak felvinni a pályára", meg "ha valaki felveszi a Falco/Hali mezt" stb, rosszabb esetben meg le is vetetitek a mezt a játékosokról. Nehezebben tudjátok megemészteni, ha nem látjátok az elvárt küzdést, még egy úgymond tét nélküli meccsen sem tudjátok elviselni. Van egy B-közepes életstílusotok, amiben ezek a dolgok nem elviselhetőek. Idegesebbek vagytok az átlagnál, sokszor nem tudtok higgadtak lenni. Amikor idegenben voltam meccseken, mindig látom, hogy ezek a figurák mennyire ideges fazonok és mennyire agresszívek.

Előzmény: szofibacsi1 (18776)
zizou0005 Creative Commons License 2024.03.30 -5 1 18779

Mi régi motorosok másképp gondolkodunk, meg igazából nem is érdekelnek azok, akik simogatják őket bármi is történik. Ki így, ki úgy ...

Ami aggaszt az az, hogy vannak elégedetlen játékosaink (Kovács Bene, Jordano), van egy túlságosan laza (Pot), egy nagyon formán kívüli (Szili), és egy teljes alapszakaszt átalibizőnk (Barac).

Ha nem térünk vissza a válogatott szünet előtti útra, lehetnek még nagyon kellemetlen meglepetéseink.

Előzmény: szofibacsi1 (18776)
Maximus Decimus Creative Commons License 2024.03.30 -3 3 18778

Fotelból az látszott, hogy a közönség úgy rá volt pörögve a meccsre mintha valami tényleges tétje lett volna. 

Előzmény: elefantbaby (18777)
elefantbaby Creative Commons License 2024.03.30 -9 2 18777

Olvasom itt,hogy sokan relativizálják itt a vereséget. Persze nem számított,ennek ellenére nagyon éles meccs volt. Nagyon kemény,nagyon fizikális,már-már durva. Nagyon-nagyon megmutatkozott a csapatotok gyengéje,meg nem annyira ok ott minden. A fotelból biztos másként látszott, de nagyon közelről én így láttam. Ennek ellenére minden párharcban pályaelőny lesz,és az elég nagy előny.

szofibacsi1 Creative Commons License 2024.03.30 -5 1 18776

Lacikám mi azt hiszem hasonló szemszögből látjuk a dolgokat.

Ki lehet kapni?Persze,miért ne lehetne.Nem is ezzel van a problémám.Hanem amit a válogatott szünet óta látok.Teljesen elvesztette a csapat azt a bizonyos fonalat.S ehhez jön hozzá Pot beleszarok,rihegek röhögök játéka,ami egyenesen vérlázító.Szili is nagyon formán kívül van,de ő legalább védekezésben megpróbál hozzáteni.

Mindegy is,remélem a csapat jövő héten csattanós választ ad nekünk háborgóknak,s megint minden úgy fog működni,mint a szünet előtt.Akkor nem kérdés az aranyak sorsa,de most aggódom,nem is kicsit.

Hajrá Falco!!!

Langels Creative Commons License 2024.03.30 0 1 18775

Igen, a Zte eddig az egyéni extrákkal futott jól, de bennük van fejlődési potenciál. Pontosan a a kevés gólpassz miatt. Ők még összeszokhatnak addig amíg összekerülnek velünk a rájátszásban. 

Előzmény: Withoutshadow (18772)
Withoutshadow Creative Commons License 2024.03.30 0 3 18774

Nyugi Laci, ma például Zozó aki aztán tényleg odateszi magát mindig is kb. félgőzzel ment.

Egy ilyen meccsen más nagycsapatok is szoktak "váratlan" eredményt produkálni, tény mondjuk, hogy a zete ellen azért illett volna jobban odatenni magunkat.

Ha jövő héten behúzzuk a kupát akkor számomra ez csak egy szükséges rossz volt maximum.

Bízom a csapatban és az edzőkben, hogy tudjuk a helyes utat és visszatalálunk a játékunkhoz.

Előzmény: zizou0005 (18771)
Ryland Creative Commons License 2024.03.30 -1 3 18773

Nem sérült le senki!

Jövő héten kosárlabdázzunk is!

Hajrá Falco!

Withoutshadow Creative Commons License 2024.03.30 0 5 18772

Én valahogy nem tudom elképzelni, hogy a zete ezekkel a meccsenkénti 4-5!!! gólpasszokkal komoly gondot okozhatna nekünk.

Eddig ment nekik a streetball, de ma már látszott, hogy hosszútávon ez nem lesz nyerő taktika.

Plusz jönnek majd háromnaponta a meccsek és szépen elfogy a láb is alóluk.

A mi mai meccsünkröl egy kis statisztika, hogy mennyire vettük komolyan:

Eddig dobtunk meccsenként átlagban 94 pontot, ma 80-at.

Kaptunk átlagban 75-öt, ma 93-at.

Eddig volt 22 gólpasszunk, ma 9.

A triplákat eddig 38%-al értékesítettük, ma 20-al se.

Eddig 11 labdát adtunk el meccsenként, ma 18-at.

Most van egy hetünk, hogy felpörögjünk üzemi hőfokra, remélem ezzel nem lesz gond.

Pesten mindent bele, én ott leszek.

Előzmény: Langels (18768)
zizou0005 Creative Commons License 2024.03.30 -9 2 18771

Persze ... nincs semmi gond.

Debrecen, Egerszeg, Fehérvár ... egymás után 3 idegenbeli lélektelen lófasz.

Persze ... belefér.

Csak én hülye azt gondolom, aki felveszi a Falco mezt, az tegye oda magát abban a 20-25 percben amíg a pályán van.

Mert ezek a teljesítmények nem méltóak egy bajnoki címvédőhöz!

BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -3 1 18770

A Zetének jól sikerültek a "last minutes" igazolásai, amivel egy jó szerkezet alakult ki náluk. Alsó posztokon kiváló iparosaik vannak (Ikpe, Ostojic, Tóth Á.), akik nagyon masszívan védekeznek, felső posztokon (Hicks, Paige, Ona Embo) pedig termelik a pontokat és ezen a hat játékoson kívül még be lehet vetni egy-két magyart (például Keller Ivánt) is.

Előzmény: Langels (18768)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.03.30 0 5 18769

Népi megfigyelésem, nagy hátrányban vagyunk, szarul játszunk, Milos leveszi a zakót! Most semmi ilyesmi nincs ez mutatja mennyire vettük komolyan a meccset. 

Langels Creative Commons License 2024.03.30 0 1 18768

Igazából megmondom őszintén, hogy a Zte-től én jobban tartok. Bár persze csalóka, mert ez a mai az Albának se volt tétmeccs, még ha nagyon pörögtek. Főleg az elején.. De semmi olyant nem mutattak, ami alapján arra kellene gondolnunk, hogy egy tétmeccsen más eredmény születne mint az első kettőn. Mi ma egy másodpercig se akartunk nyerni, de ez az egerszegi meccsre nem igaz. Valahogy ők az új igazolással egy nagyon egészséges struktúrájú csapat lettek és okozhatnak gondot. Persze messze még a vége.

Előzmény: BerCLas (18766)
BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -3 0 18767

Közben eldőlt, hogy a Zalaegerszeg került az águnkra. Amennyiben mindkét csapat sikerrel veszi az első kört, akkor egy komoly hangulatú elődöntőre kerülhet sor.

BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -4 1 18766

Viszont azt ne feledjétek, hogy mi kétszer vertük simán az Albát hazai pályán és mindkettő mérkőzés téttel bírt, az Alba pedig egyszer nyer simán, de ezen a meccsen semmi nem múlt. Jövő héten úgyis választ kapunk arra, hogy tudunk e ritmust váltani az elmúlt időszakhoz képest.

BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -4 1 18765

Igen, valóban nem volt ezeket jó látni, de a rájátszás számít úgyis. Emlékszem, amikor írtam februárban, hogy szerintem a csapat ki fog engedni (mivel már akkor nagy előnyben voltunk az Albával szemben a tabellán), többen is írták itt, hogy ők ettől nem tartanak.

Előzmény: Thom77 (18764)
Thom77 Creative Commons License 2024.03.30 -1 1 18764

Azért amit a legutóbbi 3 idegenbeli mèrkőzésen mutatunk az èdeskevés. Bocsánat ha ez idegesít Engem 

Előzmény: BerCLas (18757)
jani0625 Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 18763

Ma elég sok problemank van, hogy  csak a fontosabbakat mondjam, nincs tripla, nincs vedekezes… de Benkevel mi van?

ennyit Verrasztó is tud és ez nem csak mai sajnos.

Langels Creative Commons License 2024.03.30 0 1 18762

áá.. semmi.. sétálgatva hozzuk fel a labdát.:D
Ez a jelenet mindent elmondott a mai hozzáállásunkról. Szili labdát szerzett, majd a több 4 ember a saját palánkunk alatt malmozva végignézte, hogy a 4 visszafutó Alba-játékos elveszi tőle a labdát..
Mondjuk engem tényleg nem izgat, csak jövő héten ne ritmustalanul kezdjünk.

Előzmény: DAVE GAHAN 1. (18761)
DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.03.30 0 0 18761

Amúgy nincs sebessége, ritmusa a játékunknak, erőlködünk. 

DAVE GAHAN 1. Creative Commons License 2024.03.30 -1 2 18760

Pot legalább dobott 7.30 alatt 5 pontot Szili meg 10 alatt 0-t, akkor? Annyi a pozitívum, hogy ilyen szar dobással, főleg a tripla csak 12 pont a különbség. Most etetjük be őket, hogy van esélyük 😁😉

Előzmény: szofibacsi1 (18756)
Langels Creative Commons License 2024.03.30 0 0 18759

Egyetértek! Engem csak az zavar, hogy nagyon rosszul dobunk kintről.. "Önbizalomcsökkenteni" nem szerencsés. De ha lesz ritmus, akkor talán megjönnek a dobások. 
Csak ne sérüljünk meg senki, mert ha ők komolyan veszik, mi meg nem vagyunk élesek, az inkább ránk veszélyes.. Ha nem akarunk annyira erőlködni, akkor játszanak többet tényleg azok, akik máskor kevesebb lehetőséget kapnak. 

Előzmény: BerCLas (18757)
Langels Creative Commons License 2024.03.30 -1 0 18758

Igazából úgy mentünk fel a parkettre, hogy nem erőlködünk, ők meg úgy, hogy felszánják a pályát. Várható volt. A padon is edzőmeccsként van elkönyvelve. Ma szegény Kovácsnak nagyon nem megy, de azért megkapja a perceket. Tétmeccsen Milos már rég lekapta volna..

Előzmény: Thom77 (18755)
BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -6 5 18757

Egy kis nyugalmat kérek. Érdekes módon szinte mindenki csak egy "laza" meccset akart látni, most meg itt idegeskedtek. Vagy olyan meccset játszik a csapat, hogy úgy megyünk oda egy tét nélküli derbire, hogy erődemonstrációt akarunk mutatni, vagy ez van. Olyan nincs, hogy kettő közötti. Nem kell minden szaron idegeskedni, a csapat megteremtette magának, hogy az utolsó forduló már nem oszt nem szoroz. Én profi vagyok, engem csak az érdekel, ami befolyásolja a bajnoki címet.

szofibacsi1 Creative Commons License 2024.03.30 -7 2 18756

Mi a  tökömet művelünk?Ez a Pot mit keres még itt,úgy basznám ki innen,hogy a lába nem érné a földet,és akkor ő kezd minden meccsen.Vicc!!!!Konakov ébredj már fel!!!

Thom77 Creative Commons License 2024.03.30 0 2 18755

Elhiszem ez csak egy jó felkészülési mérkőzés de botrányos amit művelünk. 

BerCLas Creative Commons License 2024.03.30 -4 1 18754

Úgy tudom volt tervezve közvetítés, de mivel az utolsó fordulóban egységes kezdési időpont van, ezért gondolom nem minden csapat ment bele abba, hogy ez eredetileg megadott (18 órás) időponttól eltérjenek.

Ma végre eldől, hogy melyik csapattal kezdjük majd az első kört. Érdekes módon arról senki nem írt, hogy melyik ellenfélnek örülne, bármilyen szempontból kifolyólag. Nyilván az esélyeket illetően majdhogynem mindegy, de én talán mégis három csapat közül örülnék az egyiknek.

Pécs, mert egy keményebb csapat (sérülés bármikor történhet, mint tavaly, tehát ne hozzuk fel ezt ellenérvként a pécsiekkel kapcsolatban) és kíváncsi lennék, hogy éles helyzetekben milyen teljesítményre képes Durmo.

Sopron azért, mert ha ott mindenki egészséges, akkor szerintem egy erős csapat és a két város közelsége miatt jobb hangulatú meccsek is lehetnének.

Körmend pedig azért, mert akkor lehetne (újra) egy kis cirkusz.

Akiket pedig érdekel az amerikai egyetemi kosárlabda (NCAA), azoknak felhívnám a figyelmét, hogy az Aréna4 már közvetíti a mérkőzéseket, a csapatok pedig a legjobb 8 között járnak jelenleg. Ma este 23.09-től az UConn-Illinois meccset adják, majd hajnalban jön egy újabb mérkőzés és holnap még további kettő.

Előzmény: Vulcan0 (18753)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!