A pólókkal kapcsolatban lenne egy javaslatom: ha valaki ráklikkel a nick-edre közvetlenül is tud neked e-mailt küldeni. Tehát szabj egy határidőt, hogy addig várod a rendeléseket, és akkor ott már közvetlenül tudtok megbeszélni részleteket pld pénz. Sztm érdemes lenne várni egy kicsit, vagyis egy későbbi időpontot megadni, mert Csibu csak tegnap este külde el a 46 régi tagnak a mélt, szóval hátha bejelentkezik még pár régi arc és nekik is lesz igényük a régi kopott póló helyett/mellé újra.
És mégegyszer ÜDV MINDEN RÉGI ÉS ÚJ TRIUMPH-OSNAK A FÓRUMON
Most is délelőtt mennénk, eddig ez bevált, fél 1-1 körül minednki otthon tud lenni és lehet vendégeskedni, meg kertészkedni stb. Beszéljetek össze Black-kel és gyertek együtt, ő már tudni fogja. Ha jöttök, akkor biztosan lesz 3 Street, Fehérváron csatlakozik a Tiger meg a kék Speed, meg én az enyémmel, az 6 Triumph, az már jól mutatna egy képen :)
Wow! Látszik, hogy én még kiscsákó vagyok ebben a dologban, és nincs ismerősöm aki ilyennel foglalkozna. Egy két dolog érdekelne a mocihoz Fusion White színben. Mondjuk a hűtő oldalánál lévő cucc, vgy a hátsó sárvédő. hirtelen, tudnál segíteni ebben vhogy?
Na ha a pólókra tényleg lenne igény, akkor kérek valakit, aki járatosabb a fórumozásban, hogy segítsen és hozzon létre egy új topikot, vagy bármi más módon gyűjtsük össze, hogy kinek mekkora méretű kellene és hány db is fejenként és összesen!?
Jó lenne, ha ez egy jól követhető helyen meglenne egyben. Ha megvan a db szám, akkor én vállalom, hogy kérek rá ajánlatot, hacsak más nem foglalkozik pont ilyen szitázással, vagy mittom én mivel és vállalja esetleg.
Először én is fehéret akartam venni, de aztán a zöld lett a szerelem.Én nem a Frontosába vettem a vasat, hanem az akkori importőrnél, és bele tudtam alkudni a cuccokat az árba.Aztán szinte mindent leszerszámoztam, legyártottam üvegszálból és lefényeztettem.A gyári cuccok meg el vannak csomizva.
Hali! Most kaptam Csibu-tól egy e-mailt,hogy létezik ez a topik,hurrá!! Bár én galád módon megváltam a triumph-tól,de azért még majd jól belepofázok itt mindenbe.;) Egy két képpel azért megajándékozlak benneteket:
Jó ötlet csináltatni, mert bár hiába vigyázok rá, csak kopik, és már eléggé megviselt állapotban van! :) Ahogy tudom, Attiséké is (baloldali szakállas fickó) eléggé megviselt már! Biztos lenne rá igény! Ezek szerint 4db már biztos..
üzenj, ha van időd, jó idő esetén mi (a kék speed, meg a tigris) ált. d.u.-nonként ráérünk, távol sem vagyunk... (fehérvár) peter@meretei.net 20-9542-544
Na most már, hogy láttalak, minden világos!:) Örülök!
Forntosáéknál szerintem sem hág magas fokra a hozzáértés. Viszont nekem rátöltötték a "legerősebbé" tevő progit (ami gyári beállítású lehet) még mikor vettem a gépet. És mondjuk valóban jól megy, de számokkal nem tudok alátámasztani semmit persze.
http://www.orosweb.hu/batorik/tday_kep15.jpg Középső körszakállas emberke. Frontosáék sokmindent szoktak modani, de a legjobb az ha nem is kérdez az ember. Rövid véleményem szerint, nagyban köszönhető nekik is, hogy ezeket a motorokat elég negatívan ítélik meg kis országunkban! NA de NEM politizálok, mert nem szeretek!
Hát szerintem ha a Jawa jó volt akkor ez is jó lesz. A súlyod meg pont nem hátrány hanem előny:D Nekem pont hogy két személlyel kezd jó lenni a rugózás:) Úgy már egész kellemessé válik ezeken a vacak utakon.