Gyermekét egyedül nevelő jelenleg munkanélküli nő vagyok. Szívesen vállalok gyerekfelügyeletet, takarítást, és egyéb házimunkákat, egyszeri alkalomra is vagy rendszeresen de bármilyen megoldás, ötlet javaslat érdekel. Elsősorban XI. kerületre gondoltam, de igény szerint Budapest egész területén vállalok munkát.
Tapasztalatom van, könnyen leinformálható vagyok. Munkámra igényes, megbízható, rugalmas vagyok, káros szenvedélyem nincs, angolul, németül beszélek.
referenciával rendelkezem! Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1500 ft/óra 16 hónapos kisfiammal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Barátnőmnek keresnék takarítónőt Veresegyházra. A fő szempont a precíz, pontos munkavégzés, dohányos kizárva, vasalással egybekötve. Fizetés : 1000 Ft/óra
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást, időseknek bevásárlást (hosszútávon). Budafokon, Nagytétényben, XI.-kerben, Budaörsön esetleg Érden. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, keressen bizalommal. Email címem: kiki841126@hotmail.com.
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást. Budapest egész területén, esetleg közvetlen körzetében. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, keressen bizalommal. E-mail címem: kiki841126@hotmail.com
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást. Budapest egész területén, esetleg közvetlen körzetében. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, hívjon bizalommal.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem.)
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1000ft/óra Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Látom, nagyon sokan vállaltok takarítást, de azért próbálkozom.
Gyermekét egyedül nevelő jelenleg munkanélküli nő vagyok. Szívesen vállalok gyerekfelügyeletet, takarítást, és egyéb házimunkákat, egyszeri alkalomra is vagy rendszeresen de bármilyen megoldás, ötlet javaslat érdekel. Elsősorban XI. kerületre gondoltam, de igény szerint Budapest egész területén vállalok munkát.
Tapasztalatom van, könnyen leinformálható vagyok. Munkámra igényes, megbízható, rugalmas vagyok, káros szenvedélyem nincs, angolul, németül beszélek.
Mivel most csak egy helyen takarítok, két hetente 1x, elég sűrgős lenne.
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni : ) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! tel. 06209254133 aerdnam@freemail.hu
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalom a gyerekek felügyeletét, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem.
Családi házak Takarítását vállalná egy 23 éves nő,zala megyében,zalaegerszeg és környékén hétvégeken,vagy hétköznap 4-5 órás elfoglaltsággal .Elérhetőség:ibg1986@citromail.hu.
Takarítást,lakásfelújítás utáni nagytakarítást vállalok!Lehetőleg a XI.kerület és környéke ,Budaörs és a IX.kerület is lehet!Ár megegyezés szerint. Tel:30/2347293 vagy email címem:dna24@citromail.hu
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarításkarbantartása a lkásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát illetve Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalom a gyerekek felügyeletét, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem.
41 éves vagyok, textilipari végzettségem van. Egy felnőtt gyerekem mellett bármilyen munkarendet tudok vállalni. Gyermek, idősgondozás, háztartásvezetés területén van gyakorlatom, illetve ezeket teszem jól és szívesen. Nagyon szeretek főzni. 5 évig Alzheimer kórban szenvedő rokont ápoltam.Referenciám ,ajánlólevelem van.
Sziasztok!.30 éves megbízható és rugalmas nő vagyok.Takarítást vállalok hétköznap kb.12 óráig.1 éve csinálom.Van tapasztalatom..Állandó családokhoz járok.Takarítás,nagytakarítás , vasalást meg amit kérnek. 11-dik kerületben lakom.a többit levélben illetve személyesen.Köszönettel.Ági
Sziasztok! Háztartási segítséget keresünk a XIII. ker. belső részén (Westend/ Lehel csarnok). Heti egyszeri takarítás, ami áll: porszívózás, portörlés, felmosás, szaniterek. 70 nm, 3 gyerek és elfoglalt szülők. Ideális esetben gyerekek (a két kisebb hazahozatala és felügyelete néhány órára) Ideális lenne a környéken lakó, ezért rugalmas. De nem ragaszkodunk egy személyhez. Jelentkezéseket a kekonen@freemail.hu-ra várom. Üdv: kekonen
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! Jelenleg egy IX. ker lakásba járok hetente egyszer. tel. 06209254133