Keresés

Részletes keresés

newfyfan Creative Commons License 2005.12.21 0 0 98

Én is nagyon sajnálom Wolfit. : (

Nehéz dolgok ezek.

De most Kívánok minden kedves fórumozónak és olvasónak ( bár ők is inkább írjanak ) Kellemes Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet!!!

SMN Creative Commons License 2005.11.29 0 0 97

Szia kambara!

Én nem tudok Neked segíteni, sajnos nekem még újfoundlandim sincs.

:-(

Azért üdv itt!

:-)

Előzmény: kambara (94)
SMN Creative Commons License 2005.11.29 0 0 96

Köszönöm.

Előzmény: ditt (95)
ditt Creative Commons License 2005.11.29 0 0 95
SMN: nagyon sajnálom;(((((((((((((((
Előzmény: SMN (93)
kambara Creative Commons License 2005.11.29 0 0 94

Sziasztok!!!

Nagyon szépek a kutyik!!! Nekem a kedvenc fajtám a Landseer! Van köztetek olyan gazdi aki ismert vagy van neki Landseere? Tuttommal sokszor szokták őket együtt tartani újfullandival! Van aki a két fajtát tenyészti?

SMN Creative Commons License 2005.11.28 0 0 93
Wolfi "elaludt". :-(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
Előzmény: SMN (88)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 92
És találtam egy képet a "régi" ciccemről. Ő egy házi-perzsa keverék volt. Ivánnak hívták. Eszméletlen egy macs volt, de sajnos beteg lett és meghalt.
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 91
Itt már Max is 2-3 éves. Ugye mennyire megváltozott?
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 90
Itt itt vannak mind a ketten. A fiúcska még kölyök volt. Max-nak hívják. Olyan volt, mint egy birka. De már itt is kb. akkora mint az apuci. Pedig itt még csak 8 hónapos volt. :-)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 89
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 88

Na beszkenneltem néhány képet. Ezek nagyon régi képek.

Ő a papa. Wolfinak hívják. Itt kb. 2 éves.
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 87

Addig is elmesélem a szkenner történetét..:

Még asszem júliusban vásároltam egy multifunkciós nyomtatót. Márkája HP!!

És nem is 2 forint volt.

Mint kiderült gyári hibás volt. A nyomtató része működött rendesen, de fénymásolásnál és a szkennelésnél a papíron függőlegesen 2 kb. 1,5 cm vastag fekete csíkot húzott. A mai napig nem tudom, hogy mi baja volt. Bevittem egy hivatalos szervízpontjukba, hiszen még teljesen új volt. Azt mondták kicserélik 1 újra. 12 nap. Amikor letelt, rákérdeztem, hogy megjött-e már. Még ők voltak felháborodva, hogy rá mertem kérdezni. Persze állítólag ott volt. Elmentem érte. A vicc. Volt pofájuk elém rakni egy használt nyomtatót, ami ráadásul beüzemelésnél rötön azt írta ki, hogy error. Vagyis sz.r volt alapból. Mondtam, hogy tüntessék el előlem és marha gyorsan adjanak egy új gépet, ami működik is normálisan. Most jön a legpoénosabb rész. Ismét 12 napot írtak a beszerzésre. Ez még nyáron volt! Kb. fél hónapja kaptam meg végül a gépet. Igaz ez működik és úgy néz ki, hogy új is. Ez idő alatt azzal érveltek, hogy Franciaországból küldik a cseregépeket. A legpoénosabb. Itthon nézem. Rá van írva: Made in Hungary.

:-)))))))))))))

ditt Creative Commons License 2005.11.17 0 0 86
Oké, kiváncsian várom:)
Előzmény: SMN (85)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 85

Igen kettő. De már öregecskék. Az apuka most lesz dec. 2-án 11 éves, a fiú októberben töltötte a 9et. Nem nagyon tettem még róluk fel képeket, mert digitálissal nem nagyon fotóztam őket, így nincs a gépen kép.

Bár most jutott eszembe, hogy végre van szkennerem is. (Ez egy igen érdekes történet.., majd elmesélem, hogy mások okuljanak belőle..)

Szal mindjárt szkennelek is be néhányat és megmutatom nektek őket is. :-)

Előzmény: ditt (84)
ditt Creative Commons License 2005.11.17 0 0 84
Két sarplaninacod van??? Azt hittem csak egy..:)
Háát igen, nálunk is Berrus kölkei túlnőtték az apjukat, anyjukat:))) a fiúk olyan 75-80cm körül vannak, csajok is 60-65:)
Előzmény: SMN (83)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 83

Sorry az előbb elfelejtettem köszönni.

Szia. :-))

Nekem van még 2 öreg sarplaninacom. Nem tudom, hogy róluk írtam-e már. Apa-fia. Az öreg nekem is kisnövésű, a fia 2x akkora, mint ő. :-)

Előzmény: ditt (81)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 82

:-))))))

Köszi, de én asszem kiábrándultam a netboardból! Mostmár megvárom, hogy mikor "engedélyeznek" már végre. Aztán lesz ami lesz. Mondjuk az biztos, hogy én nem nagyon leszek ott sűrűn látogató.

Amúgy azt meg nem értem, hogy mi alapján szortíroznak. Lehet kíváncsiságból megpróbálkozom én is mégegyszer.

Előzmény: ditt (80)
ditt Creative Commons License 2005.11.17 0 0 81
Rémusz:)) szép név:) Olyan naaagy, hogy még az állatorvos is megcsodálja?? Az enyém meg kis miniatűr:D enyém 60cm, és kis kölökpofija van 8és fél évesen is:)))
Előzmény: crash__override (78)
ditt Creative Commons License 2005.11.17 0 0 80
Sziasztok:)

Nah örülök hogy gyarapszik a létszám:)
És most jut eszembe: van egy felesleges nickem a netboardon, valaki használhatja, ha kell:) Még kb 2hónapja csináltam kiváncsiságból, mert akkor is az volt a baja egyik ismerősömnek hogy nem lehet bejutni.. nekem egyből sikerült:))))
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 79

Nagyon szép neve van! :-)

Várjuk a képeket!!

Nagyon kíváncsi vagyok rá!

Nekem is többek között azért tetszenek, mert olyan nagy macik.. :-)))))))))))))))))))

De sajna egyelőre még nincs, mármint nekem nagy macim. :-(((((

Előzmény: crash__override (78)
crash__override Creative Commons License 2005.11.17 0 0 78
Szia,

Most épp melóhelyről netezek, de majd otthonról töltök fel képet.
Rémusznak hívják.... hatalmas, aki eddig látta, mindenki hanyatt volt esve tőle. Az állatorvos is mondta, hogy ekkora újfoundlandit ritkán látni. Lelke van... egy jellem az a kutya :-)
Előzmény: SMN (76)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 77
Mondom én, hogy gyarapszunk. :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 76

Szia Crash!

Üdv Neked is itt!

Képed nincs a mackóról? Hogy hívják?

Előzmény: crash__override (75)
crash__override Creative Commons License 2005.11.17 0 0 75
Sziasztok,

Most leltem rá a fórumra... én is újfoundlandi tulaj vagyok, van egy hatalmas, két és fél éves kan-om. Én csak megerősíteni tudom, amit leírtatok- hogy miért szeretitek ezeket a nagy, szőrős medvéket :-)

Üdv : Crash_
Előzmény: SMN (74)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 74

Honey, annak én is nagyon örülnék, ha mindenki tudomást szerezne erről a fórumról és "idetalálnának", de mint írtam én csak olvasó vagyok a netboardon is. :-)

Lassan-lassan beindulgat a topic, úgylátom folyamatosan egyre többen vagyunk és persze remélem, hogy nem jut olyan sorsra, mint az a fórum amelyikről írtál.

Remélem mihamarabb tudsz feltenni képeket, nagyon kiváncsi vagyok(unk). :-))))

A melót meg ne vidd túlzásba. :-))))))))))))))))))))

Pusz.

Előzmény: Honey0425 (70)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 73
Ez meg egy másik gyönyörűség!!!!! :-))))))))))))))))))))))))9
Előzmény: vivi.g (69)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 72

Igen van egy cicmarekom is. :-)

Nagyon tetszenek nekem is a maine coon cicák, de sajnos most nincs lehetőségem még1 cicára. Samu kuty a Neo ciccel sincs meg túl jól. :-(((( Félek, hogy egy új cicának valami baja történne miatta.

De a Tiéd egyszerűen gyönyörű!!!! Nagyon szép cica! A színe kifejezetten tetszik. :-)

Előzmény: vivi.g (68)
SMN Creative Commons License 2005.11.17 0 0 71

Sziasztok!

vivi.q nagyon egy cipőben járunk! Még sajnos nekem is csak egy álom, de remélem minél hamarabb az álomból valóság lesz!!!

Nagyon cuki a pulesz!! :-)))))

Előzmény: vivi.g (67)
Honey0425 Creative Commons License 2005.11.17 0 0 70

Sziasztok!

Kedves SMN!

Nincs azzal semmi gond, hogy még egy fórum született!! Nem azért írtam azt amit, mert úgy érezném, hogy nem kellett volna. De jó lenne, ha minél hamarabb rátalálnának a többiek is! Wennivel például mi lehet? Egyébként kb. 1 vagy 2 hónappal ezelőtt láttam, hogy az újfoundlandi.hu weblapon is indult fórum, két-három chat-elés folyt, de utána képtelenség volt megnyitni a fórumot, csak a nagy fehérség látszott a monitoron. Azzal a fórummal mi lett? Egyébként tünemények ezek a kutyás képek, amiket felraktok. Én sajnos nem nagyon tudok nektek küldeni, mert nincs digitális gépem, munkahelyről netezek, ott pedig nem engedik a szkennelést, stb. De talán egyszer sikerül megoldanom, és tudok venni egy új fényképezőt.

Newfyfan! Ha jól értem, te már vitted kiállításra a kutyádat, mert ahogy azt írtam, sehol nem olvastam olyan szakszerű ápolási tanácsot, mint a tied. A samponnal kapcsolatban is köszi a tanácsot. Szerintem mindenki szívesen venné, ha olvashatna hasonló, az etetéssel, képzéssel, tartással kapcsolatos ajánlásokat, észrevételeket. Bocs, hogy hosszúra sikerült a levelem, de mostanában - karácsonyig - egyre több lesz a munka, egyre kevesebb a szabadidő, így ilyenkor próbálok meg válaszolni mindenre és mindenkinek! De azért arra szakítok minden nap időt, hogy elolvassam a leveleket.)))))

Honey

Előzmény: SMN (66)
vivi.g Creative Commons License 2005.11.16 0 0 69
:))
Előzmény: SMN (53)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!