Én írtam nekik üzenetet a chevcac.hu@gm.com mail-re. Szerintem írj te is és írd bele az alvázszámot is és kérdezz rá, hogy a te autódra van-e visszahívás vagy már valamikor bevitték. Én még a motorkódot is megírtam nekik.
Hali! Nekem 2007 es 2.Diesel. Most múlt 2 éve h nálam van az autó, a kereskedő azt mondta már egy évet állt mielőtt hozzá hozták. Vajon akkkor nekem is lehet bajom a fékrendszerrel? Mármint a vissza hívás így kettő közé esett? honnan tudhatnám meg? kik mik hol és mit?
1.5 éve vettem az autot használtan, így nem kaphattam előbb és szerintem ezelőtt még nem volt megnézetve így most küldték az értesítőt -szerencse hogy írtam nekik,- hogy jó lenne ha bevinném, és szerencsémre megoldják a hibás aljatrész cserét.
Ez lesz a nyerő. Köszi. Azt tudtam, hogy ez itt festékes, csak mikor egyszer voltam bent, akkor azt hittem csak fal festékkel foglalkoznak, de belesek mindenképpen.
Ma megvettem a gyári méretű Hankook-ot mert láttam a jóval olcsóbb infinity-t ami pelenka anyagból van.Csak annyit a Henkook-ról hogy két defektet kaptam úgy hogy később vettem észre 10 év alatt.Csak az ára egy kicsit húzós, 25 eFt darabja szereléssel együtt!
Ma kiderült, hogy nem hiába hívtak be a márkaszervizbe, cserélni kell az ABS-t mert nem jó. Mennyi lenne ez saját költségből : ABS + munkadíj. Csak érdeklődésből.
Nekem pezsgő barna féle, színkódja 68U, amiből nekem nem derült ki a pontos szín. Lakkom már van. Egyik helyről írtak, hogy 1500 Ft/dcl festék keverés. Az egy kicsit sok asszem, meg elég messze is vannak tőlem.
Jó lenne valami hely a XVI, III, XIII, XIV ker környékén. De lehet keresek valami festékboltot és adjanak valami nagyon hasonlót, mert ha egy kicsit más a színe, a kilincseken úgy sem nagyon látszana.
Megszívatott. Napok óta nehezen (5-6 másodperces indítózás után) indult. Egy kb. 50 km-re lévő helyre tegnap elszaladtam. Hazafelé megáltam egy kávéra és akkor már nem indult be. El sem akarja kapni, csak forgatja, forgatja de nem indul be. Mi lehet a gond. (Természetesen üzemanyag van benne, jó félig).
Tudnátok ajánlani olyan üzletet Budapesten, ahol színkód alapján kevernek festéket és akár kevés mennyiségben is. A zárakat festeném le, mert nagyon meg van kopva rajta a festék.
A mai nap lerongyoltam a bal hátsó gumit.A tervezett gumicserét előre kellett hoznom.Gyári HANKOOK méretűre gondoltam mivel a futómű erre van tervezve.Ránézve az árakra 22eFt körül kapható.Szerintetek ez az ár elmegy vagy hozzá lehet jutni olcsóbban?Néztem INFINITY-t ebben a méretben és 14eFt-ért már kapható.Szeretném magam meggyőzni hogy a magasabb ár sokkal nagyobb minőséget jelent.10 évig hajtottam a gyári HANKOOK gumikat télen nyáron és megfelelően müködtek vészhelyzetben is.
Még csak annyit kérdeznék az alapjárat problémámhoz, hogy nem csinálja mindig! Ma például egész nap, vagy 4-5 indítás, kb 60 km városi forgalom során tökéletes volt. Nem valami kontakt hiba?
Közben meg rájöttem, hogy amiről én itt beszélek, az a MAP szenzor vákuumcsöve. Az is megbolondítja a fordulatszámot, ha elrepedt. De egy döglődő lambda szonda is teheti.