Na igen, ha tanárok munkásembereket próbálnak "utánozni", akkor ez is lesz a vége. Lásd, Radinak tudja jól mindenki ,milyen műtéte volt. Már kiváncsian várom, hogy miután a Bálint karjai megnyúltak:-), neked milyen bajod lesz. De kívánom, hogy ne legyen!:-)))
Csatlakozni tudok csak kollégámhoz: kocsi nem állt meg. rendszám ...-777. Én újra megbizonyosotam benne, hogy ti aminek hívjátok magatokat(munkás.......), attól menekültök a legjobban tehát a munkától. Ezt csak gyávaságnak tudhatom be:)))
Bocs hogy ilyen nehezen fejeztem ki magam, de ma csak 17 órát dolgoztam(pia nélkül:))
Élek! Nem volt akkora szobájuk ,amibe be tudtak volna falazni! Ma sajnos nem értem rá segíteni ,mert Somlón kellett dolgoznom a családi szőlőben ,amig a két bátyám Nyirádon szórakozott(egyik pesti),gondolhatjátok ,hogy nem álltam meg szó nélkül !Vili nem kellett volna be venni a tanárok közé ,ez nekem óriási presztízsveszteség!
Mint elnökségi tag szeretném kitüntetésre felterjeszteni pedagógus kollégámat,Liska Bálintot, mert önzetlen segítsége nélkül, ma nem sikerült volna telehordani azt a hatalmas konténert. Továbbá emlékplaket adományozását kezdeményezem szintén pedagógus kollégámnak Pelikán Milánnak, Radó Lászlónak. Továbbá szóbeli dicséretet érdemel Tudzsi (azért csak szóbelit, mert tanár:))))
Amugy a köműves Attila nem értette, Radi, hogy nálam dolgoztál ,nálad nem?! Mondjuk a válaszra speciel én nem vagyok kiváncsi:))))
Ma hallottam a rádióban, hogy egyre több helyen határozott időre szóló szerződést kötnek a köcsög tanárokkal, így kerülve ki, hogy a nyári szünetre is keljen nekik fizetni. Remélem ez a szemlélet elterjed egy pár éven belül és mehetnek a köcsögök nyáron a TSZ-be krumplit kapálni. máshoz úgyse értenek!!!! :-) Én támogatom ezt az eljárást! Ti munkás barátaim? Legyen végre vége annak, hogy munka nélkül is pénzhez lehessen jutni!!!!!!!!
Sajnos a fő glettmester csak most tud hozzászólni, így elkésve tudnám már csak megosztani veletek jó munkásemberek aggályaimat a tornatanár ideiglenes státuszával kapcsolatban. De most már ti is láthatjátok testvéreim kígyót melengettünk volna a keblünkön! Tuji, egyszer az a jó szíved fog a sírba vinni...!:-))
Egy romlott baloldali érzelmű ferde hajlamú csillárboltostól, nem vártam volna ennyire szélsőjobboldali hozzászolást:))) Látod ilyen gerinctelen vagy ahol többet igérnek, úgy füttyülsz........Nem baj ha ez az ára, hogy csatlakozz hozzánk:))))
Én is vagyok vele:)))) de legalább nekünk van fizetési papírunk, nem úgy mint egyeseknek. Tuji Te mennyire is vagy bejelentve....miattad nem lehet több a fizetésem soha:)))
Gzaaa szerintem Neked kéne a Tanárok csapatához csatlakoznod, mert még Te úgy ahogy becsületes vagy.(ez nálunk fő szempont!!) Többieknek esélyük sincs erre az ajánlatra(Tujinál ez már régen eldölt:))
Te meg egy lófasszal fogsz ébredni a segeddben!! :-) Nem csalódtam, az történt amire gondoltam. A munka nem nemesít a tanárok szemében! Azért nem fogunk telesírni egy zsepit, hogy nem kell felvennünk egy köcsög tanárt. Árják maradunk, nem kell a fertőzött vér! Egyébként mi van az elnökkel, miért nem szól hozzá?
Én nem megyek. De úgyis csak az adócsalókat hívtad...
Nem sokan lesztek...
Nekem mindíg ökölbe szorul a kezem, amikor meglátom a fizupapírt, hogy mennyit kaphattam volna és mennyit kaptam, mert a többit levonták adóba, hogy Neked legyen miből tonnákat venni!!!!
Nem leszek soha áruló!! Nem kell a hevenyészet kényszeredett jóindulatotok!!! Nagyi legalább Neked tudnod kéne, hogy egy családban nem nézik ezt Jó szemmel, tehát Te meg egy lófejjel fogsz ébredni......
Azt hiszem most már kötelezővé kell tennem a hétfői megjelenést minden adócsaló számára(Te is Tuji....)
Teljesen egyetértek a Tujival. Nyár végéig különleges státusszal, mondjuk "tiszteletbeli"-vel felvehetjük a Vilit a munkásemberek táborába az építőmunkások szekcióba. Persze csak akkor, ha a szekciófőnök Tökösfiú (a fő glettmester) is beleegyezik. Ugyanakkor ambivalens érzések munkálkodnak hófehér lelkiismeretemen, mert el kell ismernem Géza barátom mint mindíg most is a gyakorlatiasabb oldaláról közelítette meg a dolgot. A Vilin kívül, nézzétek már meg hány tanár szólt hozzá és milyeneket az utóbbi 20-ban!!!? Tehát a javaslatom a következő: vegyük fel a Vilit, de ha nagyon unatkozunk vagy esetleg kezdene behalni a fórum azért néha-néha belerúgunk egy nagyot :-) Csak, hogy ne haljon be a fórum!!! Szerintem...... :-) Véleményezésre átadva a mai napon! :-)
Ja és BUZI TANÁROK!!!!!!!!
Én speciel pont az ellenkezőjére emlékszem: Mindenki fikázta, meg ki volt rá akadva. Mi ketten meg megbeszéltük, hogy nem kéne rá haragudni...
Én benne vagyok, hogy vegyük be a Vilit a jómunkásemberek csapatába, de akkor kihal ez a fórum. Ő az egyetlen tanár, aki a nyári szünetben is dolgozik és látogatja a fórumot és rajta keresztül lehet szekálni a tanárokat... :o)
Nekem volt! Elég korán hazaértem ,úgy kettő óra körül,hogy rá tudjak pihenni a holnapi sitthordásra!Igaz nekünk munkásembereknek holnap még a munkahelyünkön is kell melózni ,valakinek vasárnap is .Milán átment a vizsgán ,tegnap már az igazi Milán volt!Géza ,azt állítja Gábor és Robika is ,hogy én is beszóltam Füreden annak a srácnak ,akinek velünk kellett volna jönnie,de én nem így gondolom ,Te hogyan emlékszel vissza rá!Vili , Te miért mentél tanárnak ,kilógsz a többi léhűtő közül , hiszen szabadidődben is fizikai munkát végzel . Ha többiek is egyetértenek velem,beveszünk a munkáscsapatba! De csak nyárra!