Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mobtelgsm Creative Commons License 2012.12.20 0 0 5854

Bocsi.Nem értek annyira ehez a dologhoz.Gondoltam hasznos lehet valakinek.Egy autóba volt benne,nem jártam vele.

Csak pár sort találtam róla a neten.

Előzmény: GARFIELD (5853)
GARFIELD Creative Commons License 2012.12.19 0 0 5853

Háááát, szerintem ezt ne itt áruld, legalábbis ne ezen a topicon. Szerény véleményem szerint ez mást nem csinál, csak átveri a vezérlő számítógépet, amitől az több üzemanyagot fog fecskendezni. És az autó meg többet fogyaszt és füstöl.

Tuningolni kizárólag KC-tuning kollegánál szabad.....

Előzmény: mobtelgsm (5852)
mobtelgsm Creative Commons License 2012.12.19 0 0 5852

Sziasztok

Ha valakit érdekel ez a kis tuning,eladnám.

20000Ft

Trafic 101le ba volt. (4db vezetéket kell bekötni és kész)

Postázom

http://www.autoriasztok.hu/forcebox.htm

T_H Creative Commons License 2012.12.18 0 0 5851

Ma tettem egy próbát.

Reggel két beléptető kártyát ( szakmai ártalom :-)  )  beraktam a zár alá. Ez kb 3mm pvc-t jelent.

Szépen befeszült.

Elindultam és Veszprámnél jutott eszembe, hogy Minő csend! uralkodott az ótóban.

Úgy látszik azon a ponton van a kutya elhantolva. Valami szép és trükkös megoldást kell kitalálni rá.

Kösz az ötletet!

Előzmény: Döme73 (5849)
öcsiba Creative Commons License 2012.12.18 0 0 5850

Hali. Egy darabig Én is küzdöttem hasonlóval, a megoldás, legalábbis nálam. Az ajtó felett lévő gumi csíkot leszedtem és ami tartotta alu lemezt újra popszegecseltem, némi sziloplaszt kiséretében. Nekem ez segített. Azóta száraz a biztonsági övem... Szép napot...

Előzmény: Dr. Vivaro (5836)
Döme73 Creative Commons License 2012.12.17 0 0 5849

Üdv a fórumnak! Oldalüveg zörgése ellen én egyszerű fémbetétes gumis élvédőt raktam a zár elé. Ilyen élvédőt alkalmaznak éles lemezeknél vezetékek csövek álvezetéséhez ,hogy a fellépő mozgás ne vágja el avezetéket. Méterben lehet kapni kb600 pénz métere. Én még a ragasztott üveg belső oldalait is a kaszninál körberaktam ,esztétikusabb lett szerintem . Üdv Zsolti

T_H Creative Commons License 2012.12.16 0 0 5848

Egyúttal egy kérdésem is lenne.

A toló ajtóban (és ellentétes üvegben) nekem elhúzható ablak van, ami a hideg idő hatására kicsit szelel.

Kívülről megnyomva az üveget elég könnyen enged.

- Lehet-e állítani, hogy jobban feszítsen?

- mit tegyek, hogy ne fújjob be a szél ott?

Előzmény: T_H (5847)
T_H Creative Commons License 2012.12.16 0 0 5847

Már mindkét megánomon javítani kellett az ablakmosót és pont a kis henger beszorulása okozta, hogy nem működött az ablakmosó.

Akkor a megnaklubosoknak készítettem is egy rajzot a működéséről.

Elég elvetemült konstrukció.

Én úgy javítottam, hogy:

- Motor kiszerelése a tartály aljából.

- az irányváltó szelep szétszerelése

- a középső mozgó cső körbe csiszolása

- a gumiból levágva szikével mindkét oldalon 1-2mm-t

Ennek hátránya, hogy visszaereszti a tartályba a folyadékot, de az irányokat ugyanúgy váltja.

A visszafolyás talán utólagos kiegészítő egyirányú szeleppel meoldható, de mivel ebben az esetben sokkal kisebb ellenálással kell megküzdeni az ablakmosónak, így nagyon hamar eljuk a szélvédőig, így egy kis "szünet" belefér.

Előzmény: Leslie27 (5846)
Leslie27 Creative Commons License 2012.12.16 0 0 5846

Helló mindenkinek!

Keresek tolóajtó csatlakozókat (az enyében gyárilag nincs), ha valakinek lenne felesleges, akkor némi magyar valutáért megvenném.

Nekem is sok gondom van/volt az szélvédő mosóval. A tartály kupak elveszett (valakinek esetleg van?), így kap némi koszt a rendszer. A motornál van egy szelep, ami amikor megforul a motor forgásiránya lezárja az egyik vagy másik csövet, így jut előre vagy hátra a szmötyi. Nekem ez volt megszorulva(ütögetés mosogatás piszkálás) valamit az első fúvókák eldugulva. Most már az első oké, bár a nyomás lehetne nagyobb is.

Üdv: Laci

Döme73 Creative Commons License 2012.12.16 0 0 5845

Üdv a fórumnak ! lenne 1 eredeti VDO légtomegmérőm mert sajnos nem ez volt a hibája a kocsinak . a régit adom el 18000Ft lenne az ára. Hiba a EGR szeleptányer leszakadása volt . Bár előbb hallgattam volna rátok és megfordítom  a szelepet nem kellet volna felhozatnom a kocsit Szegedről Tatára. Szegeden bevitték a srácok valami tákesz szervicébe ,3 órát küzdöttek rásóztak a sofőrre  egy légtömegmérőt mennyen vele mert kidolgozza a kormot jelszóval . 14000+ 45000VDO legszivesebben visszamennék és bele...... a jó .....! Ha kiveszi az EGR-t látta volna a repett szeleptányért bár azt is cseréltette volna .Hát ezért eladó. Üdv Zsolti

llaller Creative Commons License 2012.12.15 0 0 5844

köszi vargánya, átveszem a témát, ezért küldök képet:van benne igazság, hogy látjátok ti is kedves fórumtársak?

Előzmény: vargamunka (5843)
vargamunka Creative Commons License 2012.12.14 0 0 5843

szia

ha a motornál vagy éppen tegyél a vízcsőre egy fecskendőt vizel majd figyeld mikor nyomod fent kijön -e a víz.egyszemélyesen lehet nézni és látod is nincs dugulás (amugy típusnak egyik problémája)  a motorban lévő gumi kicsit duzzadttá válik és nem nyom  eleget a spriccek  pedig bedugulnak a koszos víztől ,

Jó a kép mint mindig :)

üdv a családnak legyetek jók

Előzmény: llaller (5842)
llaller Creative Commons License 2012.12.14 0 0 5842

tenksz, ez lesz a következő lépés

Előzmény: Dr. Vivaro (5841)
Dr. Vivaro Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5841
Helló! Én megpróbálnál először az ablakmosó motorjánál lévő csatlakozót néznem meg. Van hogy nincs kontakt a szar idő miatt telerakodik. Ha az jó akkor lehet kapcsoló de én rámérnék hogy oda ér-e az áram a motorhoz
Előzmény: llaller (5838)
Dr. Vivaro Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5840
Tolvajok helyett tolóajtó akart lenni
Dr. Vivaro Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5839
Az lesz köszi! Még annyi hogy a tolvajok meg van szállva van tanácsod rá?
Előzmény: GARFIELD (5837)
llaller Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5838

szevasztok, nekem meg nem megy az ablakprickálóm, a motor jó, szar a kapcsoló ?vajh

GARFIELD Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5837

Ha kicsit melegebb lesz (+15 fok min), akkor beállsz vele egy mosóba, és lebontod a kárpitot. Egy ismerősöd magasnyomású mosóval elkezdni nyomtani a vizet, és Te meg figyeled, hol folyik a víz.

Eddig 3 vivaró/traficom volt, de beázni még nem ázott be egyik sem.

Előzmény: Dr. Vivaro (5836)
Dr. Vivaro Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5836
Sziasztok! Én új vagyok a fórumon eddig csak figyeltem az írásokat és gondoltam segítséget kerek tőletek. Van egy 2002 vivarom 1.9 dti. Panaszom nem volt rá imádom. Az utóbbi időben viszont azt vettem észre hogy esős időben vizesek a B oszlólom lévő biztonsági övek mind két oldalon. Az autón vannak jelei annak hogy esetleg törött volt de nem biztos.belül levettem a burkolatot és a felső övvezető alatt lévő lemezillesztés gyanús. Gyanakszom még a külső ajtószigetelés gumiának a szilikon fogadójárat. Ha valaki tapasztalt ilyet vagy tud segíteni előre is köszönöm.
llaller Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5835

szesz zsolti merre jártál, nem voltál fenn régóta

YURA ua Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5834

irjunk a ˝francoknak"  tegyenek egy

7 es váltót!!!

puhább rúgokat!!!

meg egy hamútárca világitáááááááást a 2013-ba és aztán már tényleg el megy az összes többi roncs a picslibe

Matyi21zs Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5833

hali. én már írtam a szerkesztőnek, hogy miért kell egy ilyen szar cikekt lehozni? hogy lehet egy 11 éve gyártott és nem módosított vivaro-t összehasonlítani egy 2012es transittal??????? miért nem egy 12 éves transitot zúznak??? jövőre jön az új vivaró. majd nézzük meg annak a tesztjét!!  elmehet az encap a picsbe. 

Előzmény: GARFIELD (5831)
llaller Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5832

szevasztok idáig a sok szar kisbusz fajtából, a vivaróban érzem legbiztonságosabban magam, ez a tapasztalat, na meg garfieldé, pl. ha megnézed a ford transitot oldalról, a vezetőnek majdnem látod a csípőcsontját, nem védi a kasztni

GARFIELD Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5831

Az NCAP meg elmegy a pi.....ba

Tudom, hogy milyen túlélni egy 110 km/h-s frontális ütközést egy opel vivaróban, autoúton.

Én élek, aki átjött szembe, az már nem. Pug 407 VS Vivaro 2x 110 km/h....

Kisbuszban utazni veszélyes?

Az EuroNCAP szerint a személyautóknál jóval biztonságosak lehetnének a 8-9 személyes személyszállítók. Tovább »

forrás: totalcar.hu

GARFIELD Creative Commons License 2012.12.13 0 0 5830

Media markt, saturn.....

Előzmény: hurvinka (5828)
vargamunka Creative Commons License 2012.12.12 0 0 5829

szép napot

tíz perce röhögök ,bocsi de megosztom

Előzmény: llaller (5826)
hurvinka Creative Commons License 2012.12.12 0 0 5828

"Vettem hangszóró bevonó szövetet" Hol vetted az anyagot hozzá?

Előzmény: GARFIELD (5443)
Szokecigany Creative Commons License 2012.12.11 0 0 5827

Most szedettem le a kocsirol..  Laller elméletileg ma este ktmfanék jönnek érte,de ha mégsem irok emailt,

llaller Creative Commons License 2012.12.11 0 0 5826

ha ktmfan kollégával esetleg nem tudsz megegyezni, engem érdekelne holnap de. 10-ig szevasz laller

BiharyG Creative Commons License 2012.12.10 0 0 5825

Délután akkumlátort cseréltem crowa vagy T-kulcs nélkül... Ne álljatok neki így :)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!