Azt mondta nekem Valaki, hogy menjek veletek bulizni. :-) Na tessék. Csütörtökre már meg van beszélve egy fagyizásom (minimum 15 gombóc), de nem biztos, hogy estére igy sok hangom marad. Ami nem is olyan nagy baj talán. :-))
De én tuuuuuuudom, milyen az erotikus tánc, meg a körhintát is, de én azt vizionáltam, ahogy lábunkkal körbefonjuk az oszlopot, miközben szexis pillantásokat vetünk az étkező férfinépre. :-)
Esti programpont: démon fátyolban. :-)
így van,nagyon jól látod a helyzetet
a pasik meg kit érdekelnek?tömjék csak a fejüket
mire feljönnek az oszlopos csarnokba..hmm..kellemes látvány fogja őket fogadni:))
Ok, buli is jöhet... hétvége magasságában bármire nyitott vagyok. Akár még esküvő nélküli kajakészítésre is, ha megfelelő számú _helyi_ jelentkező akad.
Ha összejön a csapat, akkor legalább BBEA kezét is megkérhetem - megfelelő keretek között!!!!
tzuiop: voltam,de a Toldi Mária csak musical/színészet szakot indít,másról nem is volt szó,én meg nem is érdeklődtem,meg hát úgyis felvételi van..legfeljebb jövőre..most felkeresek valami magántanárt
Shana:bocsi,tényleg a te manócskád volt...:)
P9R:várjál.megkérdezem apukámat sms-ben,hogy mit szól az ötlethez:))
na akkor csapjunk most már tényleg egy nagy bulit..gogogirl-ök nem kellenek,csapunk majd mi erotikus táncot..oszlopot biztosítsatok...))
BBEA! Le fogunk maradni... mikor esküszünk?
A végén mindenkinek lesz párja, mi maradunk magányosan ketten.
És nekem még gogogirlek sem kellenek az esküvőre, sem a legénybúcsúba...