Simi a 2.3-as verzoju fejlesztes, o egymaga mindaharmunk, o mar annyira modern tipus, hogy evekig kepes ugy forumozni onmagunkkal, hogy nem is ir semmit.
Ahh, még csak az kéne..., a múltkor amúgy eszembe jutott Farkas Attila is,.. :/ remélem én is, hogy nem ilyen alibi, nulla játékos fog érkezni, mint ezek! Akkor már tényleg inkább egy ismeretlen honosított négert valamelyik fáról.
Kíváncsi vagyok erre a Mihailo gyerekre! A videó alapján nem tűnik sutának, remélem nem kell benne csalódnom majd... Az mindenesetre szimpatikus, hogy megint a "jugoszláv" vonalat erőltetjük palánk alatt. :)
Bell en a delfineken olvastam, egyebkent nem hallottam meg rola. Magyar, 4-es, ami nekunk komoly szukseglet. Jatektudasa reven nyilvan erositest jelentene, kerdes, hogy elfogadna-e a csere 4-es szerepet, mert hat gondolom Rolival nem a padon szamolunk. Szemelyisege viszont nem tul hizelgo, nem nagyon illene e teren az igazolasi szokasainkba.
Andre Jonest en iranyitoba hallottam, hogy megkerestuk.
Sajnos a padunk idén is harmatgyenge lesz. Azért remélem nem a Marcival számolunk kettes számú centerként, és a Gerit még összetudjuk tákolni valahogy egy szezon erejéig. Kornél pedig felesleges, mivel 1-2-es posztra így is lesznek négyen, nem kell ő ötödiknek. Az egyedüli pozitívum, hogy ha a hármas légiós mögött Benke lesz a csere, akkor idén végre megmutathatja mit tud.
Hall aláírt Szombathelyre :( Tartok tőle, hogy idén se fogjuk tudni megerősíteni a padunkat. Ha csak nem ismeretlen kettős állampolgárságú játékosokban gondolkozunk, akkor Jancsikinnel és Gerivel kell minél előbb közös nevezőre jutni.