Keresés

Részletes keresés

Hiryu27 Creative Commons License 2023.05.25 0 0 81840

Várjál, egyebek mellett Batman és SW képregénybuzi vagyok, na most a hivatalos kánon szerint (Disney) megjelent egyik képregénysorozatban Darth Vaderra nagyon bepöccen a ráncosarcú Palpatine, mert miatta durrantották fel a Halálcsillagot a terroristák. Ad neki egy KGB stílusú leckét Vader alig éli túl. Summa summarum a végén elviszi a tanítványát az EXEGOLRA!!! és megmutatja neki az ultimate poweeeeert, meg a rakás épülő csillagrombolót, amelyiknek MIND ott lóg a hasa alatt a bolygórobbantó halálpöcs... közvtelenül a YAvin UTÁN! nesze neked logika, meg összefüggő sztori..

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.25 0 1 81839

Lehet, hogy találtunk egy dolgot, amiben mindenki egyetért :)

Nekem a másik ilyen gázos rész a prequelekből, amikor Anakin leteszi a roncs csatacirkálót (illetve az orrát, ami megmaradt belőle).

Előzmény: Jani-wan. (81836)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.25 0 0 81838

Oké bár nem pont ilyenre gondoltam :)))))

Persze tisztában vagyok vele, hogy kép/videóanyaggal nagyobb meló lenne.

Előzmény: Stratonicus84 (81835)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.25 0 1 81837

Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.24 0 0 81836

Egyetértek.
Ki is akartam vágni a saját verziómból, de sajnos bennmaradt, már nem tudom miért.

Előzmény: mindenki senkije (81834)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.05.24 -1 1 81835

"én is bele szoktam hallgatni a podcastbe amit csináltok, de sajnos még mindig nem sikerült megbarátkoznom a formátummal, sose voltam nagy rádió-hallgató :)

Ha videó lenne, biztos mindet végignézném."

:)

Ha csak az a lényeg, hogy videó legyen, akkor tessék, itt a HoloNet Krónikák youtube-csatornája:

https://www.youtube.com/@HoloNetKronikak

(Ma este kerül is fel rá új videó.)

Előzmény: Biga Cubensis (80896)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.05.23 0 0 81834

Jaj, igen. Ez egy rettenet béna, hiteltelen jelenet 

Előzmény: Hiryu27 (81833)
Hiryu27 Creative Commons License 2023.05.23 0 1 81833

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.22 0 0 81832

RIP Ray Stevenson

az Ahsoka premiert sajnos nem élhette meg.

https://telex.hu/szorakozas/2023/05/22/meghalt-ray-stevenson-hollywoodi-szinesz

kannibál Kovács Creative Commons License 2023.05.22 0 0 81831

Óriási bukás lenne, ami végleg hazavágná a franchise-ot.

Előzmény: Biga Cubensis (81830)
Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.22 0 0 81830

Ezen azért egy kicsit elgondolkoztam.

Mármint azon, hogy Zahn regényeiben mennyire volt főszereplő a "legendás hármas".

Persze ez valószínleg Zahn hibája is, de én ott Luke-ra kb a ROTJ eleji szinten ragadt jediként emlékezem, csomószor elkapták, Mara Jade románc stb. Itt sajnos azt kell mondjam, a mandalorian os Luke részei nekem chillesebbek voltak, mint a Zahn könyvekben a CG/deepfake ellenére. Nekem sem a Zahn-os, sem a sequel-es Luke ábrázolása nem jött be, még Filoni tudta valahogy a legjobban hangulatban elkapni, milyen lehet a ROTJ utáni Luke. (hangsúlyozom, szubjektív érzés)

Han-ra egyáltalán nem emlékszem, csinált-e valamit a Zahn könyvekben. Talán a Katana flotta után rohangászott. Talon Karrde sokkal jobban megmaradt, inkább ő volt ezekben a könyvekben inkább a valódi Han. Leia szerepe annyi volt, hogy ő volt ugye Vader lánya, aztán a noghrikkal volt valami közös sztori.

Ami inkább megmaradt: Thrawn és a művészetekből/kultúrából levont emberismerete, csatái, Palleon-al való beszélgetései. Talon Karrde. Mara Jade. C'Baoth kattanásai. Katana flotta. 

Szóval én még némi CG betéttel szívesen megnéznék egy Zahn based filmet.. Carrie sajnos elment, tőle minimálisat, Hamill szerintem tutira benne lenne a buliban, Ford kérdéses, bár az Indy5-ben végülis hasonlóra adta a fejét, "digitally de-aged" formában is láthatjuk. Persze Ford mindig is jobban szerette az Indiana Jones szerepet, látszik a fején mikor melyikről kérdezik, szóval ő kérdéses. Csubit, a droidokat meg bármikor rittyentenek nekünk.

Előzmény: Jani-wan. (81822)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.22 0 0 81829

Mivel arról szól az egész hogy egyensúly legyen az ERŐ-ben, itt az összes Jedi listája akik túlélték a 66-os parancsot:

1. Yoda
  2. Obi-wan Kenobi

Majd meghaltak ők is. Ennyi.

Előzmény: F1 Hierro (81828)
F1 Hierro Creative Commons License 2023.05.21 0 0 81828
Bateman Creative Commons License 2023.05.20 0 0 81827

űrbálnák

Előzmény: Jani-wan. (81822)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.05.19 -1 0 81826

Tehát Indy meghal a végén. :/

Egyébként ha a sorminta folytatódik, akkor ez egy jó film lesz:

Frigyláda - jó film (vannak benne nácik is)

Végzet temploma - gyengébb (nincsenek nácik)

Kereszteslovag - jó film (vannak benne nácik is)

Kristálykoponya - gyengébb (nincsenek nácik)

Sorstárcsa - ezek után csak jó lehet (és vannak benne nácik)

Előzmény: kannibál Kovács (81821)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81825

Bár a trailer tetszett, nekem is baljós érzéseim vannak. Attól tartok, hogy mégsem ez lesz az év filmje (erre nálam a Mission: Impossible 7 az esélyes).

Előzmény: Jani-wan. (81823)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81824

Kurva jó kis videó kikapcsolódásnak

U.S.S Enterprise a birodalom ellen.

https://www.youtube.com/watch?v=2Nn0QybLFWI

Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81823

Hát a hírek szerint kritikusok és a nézők nem voltak elragadtatva.

Előzmény: kannibál Kovács (81821)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81822

És ki játszik majd benne?
Kovács kolléga kedvenc színészei, Mark CGI Hamill, Carrie CGI Fisher és Harrison CGI Ford?
Mert központi szereplők, nélkülük nem lehet birodalom örököseit csinálni.

Előzmény: Bateman (81820)
kannibál Kovács Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81821
Bateman Creative Commons License 2023.05.19 0 0 81820

A new rumor claims that Dave Filoni's untitled Star Wars crossover film is an adaptation of beloved 1991 novel Heir to the Empire.

Dave Filoni's upcoming Star Wars crossover movie will adapt Heir to the Empire, if a new rumor is to be believed.
The rumor comes via MyTimeToShineHello, a Twitter user with an established track record when it comes to Star Wars scoops. It claims that Filoni's as-yet-unnamed big screen project is titled "Star Wars: Heir to the Empire." If true, this would presumably mean that the film will take at least some inspiration from Timothy Zahn's 1991 Star Wars Legends novel of the same name, which (along with its two sequels) pits the fledging New Republic against the Imperial remnant led by Grand Admiral Thrawn. However, as Lucasfilm is yet to officially confirm that Filoni's Star Wars movie is indeed an Heir to the Empire adaptation, any buzz to that effect should be taken with a grain of salt for now.

Source : https://m.imdb.com/news/ni64082500?ref_=nws_nwr_li

Biga Cubensis Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81819

Bateman Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81818

Ma a mercshez gyártanák a filmeket? Nem lehet, hogy régen is hozzáigazították?

szerintem nem. először kellett egy alapfilm, amiből kinőhetett a frencsájz, ami pedig alapot adott a mörcs üzletnek. dizninek megvan minden már, csak a mörcs bizniszt kell bővíteni, hiszen abból van a nagy lé, ehhez meg a filmekbe kell tolni sok olyan dolgot, amiből lehet sok további mörcs. pl. bébiyoda. egyébként ez az üzlet sokkal, de sokkal nagyob kiterjedésű, mint mondjuk a 80as években volt. gondolj bele a digitalizációval mennyi új terület jött létre, ahova tudnak mörcsöt gyártani, ami korábban nem is létezhetett nélküle. 

Előzmény: Stratonicus84 (81816)
mindenki senkije Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81817

ha ez nem is, de pl az ewokok esetében elég komoly érv volt, hogy az majd egy milyen jó merch lesz

meg is lett tolva, más kérdés, hogy azért olyan nagyon nem lett sikeres a dolognak ez a része...

szerintem a MÉRTÉKKEL vannak itt a gondok

de egyébként már a PT filmeknél is kilógott a lóláb, úgy meghatványozódott minden, meg a különféle színű klónok, mindenből mindenféle új dolgok és utána mindenből mindenféle figurák stb stb stb... hogy egy idő után már a gyűjtők is ledobták a hobbi ezen részét

Előzmény: Stratonicus84 (81816)
Stratonicus84 Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81816

Beletelt egy kis időbe mire sikerült dekódolnom a "rá épülő ipar"-t. :)

Nem tudom, hogy régen mennyiben volt ez más. Hozzánk a trafikos kártyákon kívül nemigen jutott el semmi. Odaát szerintem ugyanúgy öntötték a népre a sok gagyiságot, mint ma.

Most vannak jedis gyereksorozatok, akkor meg voltak ewokosok.

Most grogut ehetsz a dizniparkban, akkor thripiót ehettél tejbe mártogatva.

Ma a mercshez gyártanák a filmeket? Nem lehet, hogy régen is hozzáigazították? Lásd pl. a híres idézetet a ROTJ kapcsán: "halott Han Solo bábut nem tudunk eladni".  (Vajon ez tényleg elhangzott Lucastól?)

Előzmény: Bateman (81815)
Bateman Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81815

Sokszorosa a raepulonupar merete, ami meghatarozza az egesz alkotoi munkat. De igazad van abban, hogy regen is mukodott a mörcsinipar, csak nem ekkora léptékben es a film adta az alapot a mörcsihez, nem a mörcsihez készítették a filmeket. Most ez megy, fordult a kocka.

Előzmény: Stratonicus84 (81812)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81814

Szerintem nem ez a gond. Régen is volt ilyen. Sőt sokkal rosszabb.

(Ez a kép lemaradt, mert szar ez az oldal, 1000 éve nem updatelve hogy megfeleljen a kor követelményeinek.)

Előzmény: Jani-wan. (81813)
Jani-wan. Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81813

Szerintem nem ez a gond. Régen is volt ilyen. Sőt sokkal rosszabb.

Inkább ez a fő probléma, és a tehetségtelen balfasz írók akiket ő válogatott ki, a másik.

https://www.youtube.com/watch?v=q5eTn9V9UuE

"I was a quarterback on the boys team"

Stratonicus84 Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81812

40 évvel ezelőtt pedig Ackbar admirális müzlit lehetett kapni.

Ugyanez a szar ment régen is, csak nem volt instagramod. ;)

Előzmény: Bateman (81811)
Bateman Creative Commons License 2023.05.18 0 0 81811

Ez az insta hirdetés tökéletesen reprezentálja miért tart ott a SW, ahol.

https://www.instagram.com/reel/CsXABZ_AY2h

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!