Nem a jogdíj, hanem az etika tiltja más "szellemi termékének" leközlését, annak beleegyezése nélkül.
Egy beírás a topicba, egy kis kéréssel talán illett volna, de lehet, hogy csak én gondolom így.
"Az Index — saját belátása és érdekei szerint — szabadon rendelkezik bármelyik Fórumán közzétett hozzászólásokkal — ideértve a hozzászólásokban elhelyezett saját irodalmi, vizuális, hang és szoftveralkotásokat is —, beleértve a tetszőleges — írott vagy elektronikus — formában történő megjelentetést is. A hozzászólás közzétételével a felhasználó lemond a hozzászólása feletti rendelkezési jogról, anyagi jellegű követelése nem származhat ebből."
Van egy sossz hírem:
a Gy-M-S-Megyei KISALFÖLD napilap mai számában szó serint lenyúlták a hozzászólásaitokat!
Egy egész csómó lgrövidebb könyv van, de érdekes módon mindet itt olvastam. Dr. Yes! Mehetsz a jogdíjakért.
orbán, viktor: a nemzeti egység
musaraf, pervez: barátunk, india
bíró, ilona: csülök és töpörtnyű, a magyar konyha dícsérete
torgyán, józsef: tévedtem, lemondok
/Kis off:
Heh. Gondoltam, itt vagyunk (meg minden :)
A Texóban is a szolgálati közleményt az összes vevő hallja, csak azt nem érti, miért kell az élelmiszerosztály dolgozói közül valakinek a műszaki pultnál megjelennie :) Ha nem kell értenie, akkor meg minek kell tudnia?
Szóval ha tényleg poén, akkor ne csak azok értsék, akik iq=150 vagy több - továbbá az iq=70 vagy kevesebbel bíró /csak nem vagyok egyedül ezzel :)/ réteg :-)))) Csak a szegény többiek miatt :)
/Nagy On :)
----------------
Barátok közt - Napló: Imi végre felhőtlenül boldog!