Ez Tata, Tatabánya, Oroszlány és vonzáskörzete vasútmodellezőinek topicja. Itt lehet megbeszélni a klubhoz tartozó dolgokat, segíteni egymásnak. Lehet csereberélni. infót közölni kiállításokról, börzékről. A haragszom rád tipusú üzeneteket , azt kéretik nem itt nyilvánosságra hozni.
http://gvk-egyesulet.hu/
Igen, remélem feltudok kellni délután, mert az utobbi napokban 4 órás alvásokkal üzemelek. Ma is reggel haza értem jött a bobcat árkot ásni az udvarban, kicsit tudtam aludni aztán jött a gipszkarton szerelő a fém szerkezetett építeni. Aztán mindjárt mehetek dolgozni. Reggel még egy kis kézi ásás lesz a gáz cső környékén, aztán alvás.
István: Van e neked egy ilyened: RioGrandeDVD, "Die Karawendelbahn- Kühne Gebirgsbahn von Inssbruck nach Garmisch" mit Loks der ÖBBReihen 1020, 1042, 1044 sowie 113 und 491 der DB, 50 Minuten
Olcsó az euro szaporodik a flotta egy tolatós dízel géppel. Erre kell majd digi kuplung ha ide ér majd hozzám, az igazin is van, ott nem tudom hogy mondják szakszerüen.
Elnézést kérek uraim,ha az segítség Önöknek,nekem van 2007-es MIBA videóm.Ha tudnák használni jelezzék felém ,állok rendelkezésükre.(Az a legnagyobb bajom,hogy azt sem tudom miről van szó,de beleártom magam a mások dolgába)
A volt Felügyelő Bizottsági tag,Kamionos "N-es" Péter jelezte,hogy hétfőn délután 14.00-15.00 között találkozunk a Mackandock környékén aláírni a kivégzési papírokat...Ott leszek.Nem fog rajtam múlni...
Szia. Dehogynem. Te is alapító tag vagy. Felügyelő bizottság évi 5 milla felett kell, csak a jogász szerint nem volt szükség rá, max bonyolította volna inkább a bejegyzést. De igérem ha átlépjük a határt, téged javasolak fb. elnöknek. :-)))) A papírunkat így is visszadobta az a 80 éves vén trotty.
HOri és Kontis76. Legkésöbb kedd estig találkoznunk kellene, már csak a ti aláírásotok hiányzik. Szerdán délelött le kellene adnom az egyesületi iratokat.
Kérnék mindenkit az alapító tagok közül, holnap, azaz pénteken jöjjön aláírni, hogy a jövő héten le tudjam adni a pótolt iratokat. Ha valaki nem érne rá, jelezze és valami dátumot egyeztetünk.