Hát, ezen komolyan még nem is gondolkoztam, mert annyira "távoli" :)
De mivel "régebbi új" dolgokat már drágább beszerezni, mint "újabb új" dolgokat, ezért valami erőset érdemes venni, annál is később avul majd el.
Nagyjából ennyit tudok most.
De lesz benne: alaplap, proci, memória, videókártya, hangkártya, CD-ROM, monitor...+ez az amaz, ami még eszünkbe jut (nehogy azt hidd, hogy ezeket meguntam, vagy nem elég jók: SZÉTESTEK.)
Pentium 133-as procival én szerintem vígan lehet ICQ-zni, egyébként nekem 200-as MMX-em van, 32 RAM-mal, nem túl nagy különbség.
Szóval, ha csak annyi, hogy nincs ICQ-számod, akkor szerintem regisztráltasd magad, mert megéri.
De rád van bízva :)
Hát akkor jóéjszakát mindenkinek!Örültem a szerencsének,és megpróbálok bejutni a szobába holnap is!Öcsémmel nagy harc lesz,az tuti!
Aludjatok jól,álmodjatok szebb jövőt,jó éjszakát magyarok!
Hát nem tudom. Én mondjuk még nem voltam Fországban. De azt tudom, hogy amióta csak feltűnt Zidane, mindig is ki nem állhattam. Olyan arrogáns nekem, vagy nemtom. A Milant én is szerettem régen nagyon, de már a Mallorca a kedvenc csapatom. :-))
Lehet,hogy azok,de amikor voltam Fr-ban,akkor pont az ellenkezőjét tapasztaltam.Amúgy meg én a pályán nyújtott teljesítményük miatt kedvelem őket a 86-os VB óta.Zidane meg akkor tűnt fel,mikor a vezérletével a Bordeaux kiverte a kedvencemet a MILANT az UEFA-kupából.