Keresés

Részletes keresés

Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.08.01 0 0 121
Jut eszembe.
Én tévébe láttam, nem moziba.

szsz

Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.08.01 0 0 120
Láttam!
Címe nem ugrik, de láttam.
A műtét mellékhatása, hogy mindíg reklámokat néznének (van is egy, csak reklám videokazettájuk).
Meg erkölcsileg is alábbadnak kicsit.
Ha érted mire gondolok.
Télleg: mi a címe?
Aki tuggya mongya.

szsz

exlex Creative Commons License 1999.07.30 0 0 119
Bateman:

Deathrace 2000 ?
Szerintem en a TNT-n lattam jo regen, es megutotte kb. egy C film szinvonalat.
Leginkabb az maradt meg bennem, hogy az egyik racer athajt egy korhaz udvaran, es a kepen csak az latszik, hogy a soveny mogul repulnek fel az apolok, meg a betegek, ahogy sorban eluti oket.
Ja, meg a noverek kitoljak a toloszekes betegeket az autoutra, azok meg boldogan integetve varjak, hogy atgazoljanak rajtuk a versenyzok.

Meg valami: az egyik versenyzo ugy nyir ki valakit, hogy megall a mellkasan a kocsikerekkel, es kiporgeti a kereket.
Spriccel is a ver rendesen.

dreyfuss Creative Commons License 1999.07.30 0 0 118
Francia film, kb. 10-15 éve láttam, még arra is emléxem, hogy a mostani Tabán moziban (fene tudja, hogy hívták akkor). A film arról szólt, hogy feltalálnak valami agyműtétet, amitől rögtön elfelejted minden gondodat, vidám leszel és optimista, mellékhatásként viszont érzelmi, empátiás oldalon egy nulla. De ez akkor már nem zavar. Néhány jelenet, ami beugrik:
1. Ping-pong meccs, ahol a műtéten frissen átesett tag lealázza a kicsit depressziós killégát, mire az dührohamot kap.
2. Depressziós kolléga épp készül megöngyilkolni magát a cég épületében, mert nem akarja alávetni magát a műtétnek.
3. Film végén elég komoly ágyjelenet (mindkét fél meg van már műtve), aminek a végén kb. a "Mint az állatok" mondat hangzik el.

Ha tudtok valamit, írjatok. Köszi,

Dreyfuss

Bateman Creative Commons License 1999.07.30 0 0 117
A napokban olvastam a neten valahol, hogy újra filmesítik a 70-es években forgatott Death Race 2000 c. filmet melyben Sly Stallone és David Carradine
jáccotta a főszerepet. A sztori röviden: 2000-ben rendeznek (újra) egy autoversenyt NY city és New LA között, melynem az a célja, hogy elsőként elérni A-B-be, ugyanakkor minél több gyalogost elütni.A gyalogosok különféle osztályozás szerint, különböző pontszámokat érnek. Pl. gyerek 10 pont, Nő 20 pont, rokkant 100 pont stb. Nem tudja valaki, hogy lehet ezt megszerezni valahol?

Kösz

eMM Creative Commons License 1999.07.29 0 0 116
És tényleg megvan!
Nagyon nagy a választék. ajánlom mindenkinek.(Azért a mézga világutazós sorozat nincsen meg)
Most már "csak" a film zenéjét keresem CD-n.
Szerintem ez még keményebb dió lesz.......
eMM Creative Commons License 1999.07.28 0 0 115
Köszi én sem tudtam.
Holnap meg is nézem hogy ténylega mimisorozat van e meg.
Ha igen elég egyedülállóak ezzel a városban.
Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.07.28 0 0 114
Bocsi Rastaman, nem csak hozzád szól ...

Sehonnai Bitang Villámkezű Ember

Sehonnai Bitang Ember Creative Commons License 1999.07.28 0 0 113
Fordítanék egyet a topic-címen : Miről szól a Hóvirágünnep ? (Ha jól tudom Cseh film.)
Rastaman Creative Commons License 1999.07.28 0 0 112
Odeon=videotek a Corvin moziban...
en is csak ugy tudtam, h a Corvinban neztem meg egy filmet...es nekem is mindenki az Odeonrol beszelt, es semmit sem ertettem belole...
uyg laccik van akinek ez tok egyertelmu
eMM Creative Commons License 1999.07.27 0 0 111
Tényleg?
És az mi?
Videotéka CD bolt?
És hol van az???
Nagyon örülök/nék a segítségednek
AndrisK Creative Commons License 1999.07.27 0 0 110
A "Gettysburg" megvan az Ondeon-ban.
Rastaman Creative Commons License 1999.07.27 0 0 109
nem tudja honnan lehetne megszerezni a Simon, a magust
v h hol vetitik?
engem nagyon erdekelne, allirtolag jo film
eMM Creative Commons License 1999.07.27 0 0 108
Igen a Mézga világkörülre én is beneveznék.
Vagy akár az egész Mézgára is, CD-n.
De úgy veszem észre hogy itt mindenki csakírogatja a kívánságait,és semmi eredménye a dolognak.
Goldcat Creative Commons License 1999.07.23 0 0 107
Sziasztok!

Nem tudtok véletlenül valamit arról, a (azthiszem spanyol) filmről, amiben az emberek a földből nőttek ki, mint a növények, és a többi ember ápolta őket.
Volt egy emberpalánta, akibe beleszeretett egy már "kinőtt" nő, akinek nem volt türelme megvárni, amíg kinő teljesen és kiásta...
Ha esetleg látta valaki, vagy tudja címét....Ja és kb 8-10 éve leadták a magyar TV-ben is!

Dokumentátor Creative Commons License 1999.07.21 0 0 106
Megvan valakinek Greenawaytől a ZOO? Átvenném. Előre is kösz.
Fandor Creative Commons License 1999.07.20 0 0 105
A nevem senki-t mintha lattam volna a londoni Virginben... ha pedig ott megvan, de nem jarsz arra, akkor a megoldas: asszem a Zichy Jeno (?) utcaban van egy videoteka ahol eredeti nyelvu filmeket kolcsonoznek, ill rendelesre be is szereznek.

az en keresem 1szeru: Mezga csalad a vilag korul - mind a 13 resz.

Rastaman Creative Commons License 1999.07.27 0 0 104
nem tudja honnan lehetne megszerezni a Simon, a magust
v h hol vetitik?
engem nagyon erdekelne, allirtolag jo film
eMM Creative Commons License 1999.07.27 0 0 103
Igen a Mézga világkörülre én is beneveznék.
Vagy akár az egész Mézgára is, CD-n.
De úgy veszem észre hogy itt mindenki csakírogatja a kívánságait,és semmi eredménye a dolognak.
Goldcat Creative Commons License 1999.07.23 0 0 102
Sziasztok!

Nem tudtok véletlenül valamit arról, a (azthiszem spanyol) filmről, amiben az emberek a földből nőttek ki, mint a növények, és a többi ember ápolta őket.
Volt egy emberpalánta, akibe beleszeretett egy már "kinőtt" nő, akinek nem volt türelme megvárni, amíg kinő teljesen és kiásta...
Ha esetleg látta valaki, vagy tudja címét....Ja és kb 8-10 éve leadták a magyar TV-ben is!

Dokumentátor Creative Commons License 1999.07.21 0 0 101
Megvan valakinek Greenawaytől a ZOO? Átvenném. Előre is kösz.
Fandor Creative Commons License 1999.07.20 0 0 100
A nevem senki-t mintha lattam volna a londoni Virginben... ha pedig ott megvan, de nem jarsz arra, akkor a megoldas: asszem a Zichy Jeno (?) utcaban van egy videoteka ahol eredeti nyelvu filmeket kolcsonoznek, ill rendelesre be is szereznek.

az en keresem 1szeru: Mezga csalad a vilag korul - mind a 13 resz.

vicc Creative Commons License 1999.07.18 0 0 99
Időstoppot nem tudom, de az "idő" szócska előcsalogatta belőlem az Időlabirintus című sorozatocska címét (kb 12 rész). Nosztalgia rulzik: ekkor imádtam meg az időutazós filmeket. Anno 1984. Az időstoppos is emiatt kavart fel, a Látogatók pedig a csehszlovákok egyik legnagyobb dobása volt (Niva rulzik) (persze a Nők a pult mögött sem volt semmi:).

Ja igen Időlabirintus. Emléxik rá valaki? Rothgo, Belor no és a Nídus. Ez nekem kell! Valakinek megvan, vagy ha nincs akkor hadd legyek lusta, és írjátok már le lécci a színes RTV telefonszámát vagy címét, ahol lehet kutakodni újságok közt, vagy ami még fontosabb: tényleg lehet az MTV-archívumból másolni dolgokat? Cím vagy illetékes vagy telefonszám vagy feltétetelek mik?

Info please!! Teljesen beizgultam:))

eMM Creative Commons License 1999.07.18 0 0 98
Kb kettő hete ment az MTV1-en a Gettysburg című amerikai minisorozat.
3 részes, akkor ment az első.
Én botor fejjel nem vettem fel,mert nem tudtam hogy mennyire meg fog texxeni az egész.
Megkerestem a kincstári TV-t ebben az ügyben és valami horribilis összegért hajlandóak csak felvenni nekem a kb 5 órás anyagot,de csak ha szépen kérem. :-(.Hát köszönöm kedves közszolgálati Televízió, ennyiért azért nem kell.
Rögzitette ezt valaki,tudtok ebben nekem segíteni?
A film zenéje is érdekelne,de nem lelhető fel CD-n sehol,ahol eddig érdeklődtem.
Köszönettel eMM
Törölt nick Creative Commons License 1999.07.17 0 0 97
Most volt a tv2-őn a Szakasz c. film. Nem semmi egy film, most láttam harmadszor.
Az elején egy idézet volt a Bibliából:

"Örvendezz a te ifjúságodban..."

Amely így folytatódik, ha valakit esetleg érdekelne:

"...és vidámítson meg téged a te szíved a te ifjúságodnak idejében, és járj a te szívednek útaiban, és szemeidnek látásiban; de megtudd, hogy mindezekért az Isten tégedet ítéletre von!"

Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.16 0 0 96
Csak az én sajátos, egyéni frazeo...lógiámban :-)
Egyébként jó film.
De tényleg.

szsz

Ps: nem tudja valaki a címét?

Előzmény: cornelius (95)
cornelius Creative Commons License 1999.07.13 0 0 95
SzSz, ez szörnyen hangzik, ne haragudj.
Előzmény: Szomorú Szamuráj (91)
quartya Creative Commons License 1999.07.13 0 0 94
odeon, igen. A nagy odeonos up-to-date katalógusban nincs benne... Lehet, hogy nincs már forgalmazási jog rá??
Előzmény: Szomorú Szamuráj (93)
Szomorú Szamuráj Creative Commons License 1999.07.13 0 0 93
Próbáltad már a Corvin videokölcsönzőjében.?

szsz
ps: vagy az az Odeon?

Előzmény: quartya (92)
quartya Creative Commons License 1999.07.13 0 0 92
Hi,

Sorry, az előző kérdésekkel kapcsolatban nincs semmilyen ötletem, viszont ha már itt járok nagy tiszetlettel megkérdezném, hogy tudja-e valaki, hogy a Kék bársony c. David Lynch filmet merre lehet fellelni kis hazánkban? Eddig az Odeonban bíztam, de hiába. Bármi ötlet, elképzelés? Kösz.

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!