Sziasztok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Suzuki zenéjét ki adja elő? Valami olyasmit énekel egy hölgyemény, hogy "I'm in love with my car, Driving so far..". Előre is köszike.
Letöltöttem a Safri Duo Baya Baya c. számát (tudjátok, frizbis t-mobile reklámzene), de az nem az, csak valami hasonló. Szerintem átdolgozták vagy ők vagy valakik, de az nem az.
Nem tudtok egy oldalt ahol.......
én is a Sony-Ericsson reklámzenéjét keresem :)
És amit még jobban a most futó Lux szappan reklámzenéjét - csajszi a párjával taxival érkenek valami elegáns VIP helyre és átszállnak a limuzinon, a szervezők meg beengedik őket, mert hirtelen mindenki azt hiszi róluk a csajszi sztár... Kell az a zene ami ezalatt szól! :) már kerestem gőzerővel a neten, kb 60 oldalon jártam már, de sehol semmi letölthetőség, még bele se tudtam sehol hallgatni se.
Szia, sajnos nekem sincs meg, de ez a Citroen nagyon bejött, ha valahol megtaláltad azóta, megírnád?
Ezen felül az Indesit zenéjét keresném, de sehol semmi infó. :(
Sziasztok:
P.
Hi! Én az új T-mobile-os FríízBííís reklám zenéjére vagyok kíváncsi.. Meg rajtam kívül még egy páran.. gondolom.. De ha tudja valaki, akkor plííz írja meg a phorumba. Thnx
sziasztok! régebben a ford focus zenéje volt, most meg a T-mobile-é (a Westel mondja, hogy csak a név változik stb)nem tudja valaki a számnak a címét és az előadóját? valami olyasmi van a szövegében, hogy "in the end of the day, remember the way..."
köszi
Én egy Dreher reklám dalcímét és előadóját keresem. A zene "Jamie Winchester-jellegű" darab.
Már kerestem Dreher reklámzene után a neten, de nem találtam.
Valaki tud segíteni?
Segíteni tudna valaki abban, hogy megtudjam, mi a címe/előadója annak a számnak, ami a Sony Ericsson telefon reklámjában megy? A történet annyi, hogy egy csajról készült ruhátlan fotó körbemegy egy egész társaságon, végül még magához a csajhoz is eljut. A szlogen pedig valami olyasmi, hogy "Sony Ericsson Quickshare, a képtovábbítás legegyszerűbb módja." Aki tudna nekem ebben segíteni küldjön e-mailt a methis@freemail.hu címre. Előre is köszönöm.
Keresek egy reklámzenét: egy nagyon hosszú, lakáshiteleket ajánló reklám megy mostanában a tv-adókon, olyan zenével, amely egy régebbi Vodafone-os reklám zenéjére emlékeztet (talán ugyanaz az előadó).
Szia ChristianID!
Sajna a Bountyban nem bírok segíteni.
De:
a Vodafone reklámzenéjét megtalálod a http://www.extra.hu/kovkla/index.html címen, és ha írsz nekem egy emailt, akkor a Nescafé Open Up -ját is el tudom küldeni.
Üdv:
Skinner_