26 éves egyedülálló nő vagyok, Székesfehérváron élek, lakhelyemen keresek egy idős hölgyet vagy olyan családot, akiknek segítségében lehetek gyermekfelügyeletben, takarításban, konyhai munkákban (hogy mindennap kerüljön főtt étel az asztalra, mire hazaér a család. 19 éves korom óta édesapám segítsége vagyok, 3 kiskorú gyermeket nevelünk együtt, 7 éves kishugom pótanyja vagyok csecsemő kora óta. 14 éves halmozottan sérült öcsémet ápolom jelenleg otthonomban, aki miatt sokat tudok a sérült emberekről, így szívesen vállalnék délutáni elfoglaltsággal bármit, amiben segítségére lehetek egy rászorult családnak, vagy idős, beteg embernek. Főzni szintén 19 éves korom óta tudok, napi szinten főzök itthon, így ha csak arra van szükség, hogy meleg étel kerüljön frissen az asztalra, akkor is várom a jelentkezést.
Hétköznap 4 órás elfoglaltsággal napi szinten vállalnám a munkát, 16-20ig, ha igény van rá. Hétvégén vagy szombaton vagy vasárnap, akár több órában.
Főállásom jelenleg nincs, ezért a napi beosztásom csak a saját családomtól függ. Amikor itthon van pl. apu vagy idősebbik hugom, akár 2kor vagy délelöt tis szabaddá tudom tenni magam. Édesapám helyi autóbuszsofőrként dolgozik, így, amikor ő délutános, akkor délelött is tudok vállalni takarítást, gyermekfelügyeletet is pl.
35 hetes kismama vagyok és takarításban keresnék segítséget. Egyenlőre egy alkalom (attól függően persze, hogy meg lehet-e csinálni egy alkalom alatt) lenne. Már nehezen mozgok, hamar elfáradok nem tudom egyedül megcsinálni Mivel fogalmam sincs, mennyi a reális ár, várnék ajánlatot. A lakás 76 nm, Káposztásmegyer 1-en van. . Amit meg kéne csinálni: -konyhabútor kívül-belül, csempe áttörlése -hűtő mosás, kerámia tűzhely-sütő sika-mika -fürdőszoba csempe vízkövetlenítése (nagyon kicsi a helység), WC -2 beépített tükrös szekrény "tükör takarítása" -ablak pucova kerettel együtt, függöny le-fel -most születendő picúr szobájában a bútorok letakarítása -porszívózás - felmosás -portörlés
Hirtelen ennyi jutott eszembe. A lakás nincs elhanyagolva, csupán annyi, hogy az utóbbi hónapok elszaladtak. Igazából tervezem, hogy ha megfelelünk egymásnak, havonta egyszer biztos kérném a segítséged.
referenciával rendelkezem! Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1500 ft/óra az első alkalom utána alkalmanként fix egy 50 2m-es lakás 5000 ft /alkalom 16 hónapos kisfiammal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Takarítást, gyermek/idős felügyeletet, bejárónői munkát vállal heti, vagy megegyezés szerinti kétheti takarításra, gyakorlott, leinformálható, kulturált, középkorú nő, korrekt megbízónál. Tel: 06-30-578 36 02 Jellemzők: káros szenvedélyektől mentes, rendezett background, precíz, pontos, tiszta, magára is sokat adó, aki nem teher, hanem segítség.
Kedves Fórumozók!Bdapesten és környékén takarítást vállalok.Gyakorlatom van jelenleg is járok de még szivesen vállalok 1-2 helyet.Fix áron dolgozom nem órabérben.Így tisztábbnak érzem,nincs időhuzás...stb.Ha valakit érdekel írjon itt vagy a következő email címre:tundi.pori@windowslive.com Telefonszámot a fórumon nem adok meg.Azt hiszem ez érthető. Fényképemet csatolom.
Én is vállalnék takarítást, illetve kutyasétáltatást, vagy esetleg távollét esetén csak etetést kutya-cica, vagy egyéb állat ... (vagy akár mindent egyben is persze:))
24 éves, megbízható lány vagyok, jelenleg kutyákat sétáltatok, felügyelek (cicákat is), illetve takarítok is egy családnál! Imádom az állatokat, a takarításban pedig igyekszem mindent igények szerint elvégezni!
Ha valakinek szüksége lenne ilyen segitőre kérem írjon a szkaty@index.hu email cimre! Bármilyen kérésre , kérdésre szívesen válaszolok!
referenciával rendelkezem! Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1500 ft/óra az első alkalom utána alkalmanként fix egy 50 2m-es lakás 5000 ft /alkalom 16 hónapos kisfiammal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Szép napot Valószinű keresni foglak A XI kerületnben lakom,..szeptembertől lenne esedékes, két hetente, egy 52 négyzetméteres lakás rendbetartása,.. Tavaly decemberben költöztem, igy tiszta a lakás,..két kutyám van. nem harapósak szia
Gyermekét egyedül nevelő jelenleg munkanélküli nő vagyok. Szívesen vállalok gyerekfelügyeletet, takarítást, és egyéb házimunkákat, egyszeri alkalomra is vagy rendszeresen de bármilyen megoldás, ötlet javaslat érdekel. Elsősorban XI. kerületre gondoltam, de igény szerint Budapest egész területén vállalok munkát.
Tapasztalatom van, könnyen leinformálható vagyok. Munkámra igényes, megbízható, rugalmas vagyok, káros szenvedélyem nincs, angolul, németül beszélek.
referenciával rendelkezem! Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1500 ft/óra 16 hónapos kisfiammal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Barátnőmnek keresnék takarítónőt Veresegyházra. A fő szempont a precíz, pontos munkavégzés, dohányos kizárva, vasalással egybekötve. Fizetés : 1000 Ft/óra
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást, időseknek bevásárlást (hosszútávon). Budafokon, Nagytétényben, XI.-kerben, Budaörsön esetleg Érden. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, keressen bizalommal. Email címem: kiki841126@hotmail.com.
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást. Budapest egész területén, esetleg közvetlen körzetében. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, keressen bizalommal. E-mail címem: kiki841126@hotmail.com
Fiatal Budapesti önmagára, környezetére és munkájára igényes lány, vállal takarítást. Budapest egész területén, esetleg közvetlen körzetében. Üzletek, lakások, irodák általános és nagy takarítását vállalom. Kérem, hívjon bizalommal.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalok gyerekfelügyeletet is, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem. Budapesten élő külföldi családoknál is.(Felsőfokú német,és középfokú angol nyelvtudással rendelkezem.)
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár 1000ft/óra Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Látom, nagyon sokan vállaltok takarítást, de azért próbálkozom.
Gyermekét egyedül nevelő jelenleg munkanélküli nő vagyok. Szívesen vállalok gyerekfelügyeletet, takarítást, és egyéb házimunkákat, egyszeri alkalomra is vagy rendszeresen de bármilyen megoldás, ötlet javaslat érdekel. Elsősorban XI. kerületre gondoltam, de igény szerint Budapest egész területén vállalok munkát.
Tapasztalatom van, könnyen leinformálható vagyok. Munkámra igényes, megbízható, rugalmas vagyok, káros szenvedélyem nincs, angolul, németül beszélek.
Mivel most csak egy helyen takarítok, két hetente 1x, elég sűrgős lenne.
Sziasztok takarítást vállalok!! Két kis gyerekes anyuka vagyok gyesen, délelőtti takarítást, vasalást vállalnék...lehetőleg a XX. kerületben vagy környékén. Gyakorlatom az bőven van, hisz folyamatosan csak pakolok és takarítok két kis csemetém után...: ) DE takarítottam már magán lakásokban, Németországban és Budapesten is, úgy tudom elégedettek voltak...Szeretek takarítani, valóban, jobban mint főzni : ) ........na igen és egy kis plusz pénz is jól jönne! tel. 06209254133 aerdnam@freemail.hu
Takarítást vállalok(akár lakás akár lépcsőház kis és nagy takarítás ,karbantartása a lakásnak költözés elötti takarítás.....), vagy rendszeres házvezetőnői munkát Én a 11.kerületben lakom de Budapest egész területe jó.Ár megegyezés szerint. Pici babámmal vagyok itthon akire addig Édesanyám vigyáz.
Munkájára és önmagára igényes, megbízható lány takarítást vállal Budapest egész területén. Nagytakarítást, és heti általános takarítást ill. a lépcsőház takarítását egyaránt vállalom, továbbá, vállalom a gyerekek felügyeletét, ill. a házi kedvencek ellátását(sétáltatás, etetés, alom-kalitka tisztítása) is örömmel elvégzem.
Családi házak Takarítását vállalná egy 23 éves nő,zala megyében,zalaegerszeg és környékén hétvégeken,vagy hétköznap 4-5 órás elfoglaltsággal .Elérhetőség:ibg1986@citromail.hu.
Takarítást,lakásfelújítás utáni nagytakarítást vállalok!Lehetőleg a XI.kerület és környéke ,Budaörs és a IX.kerület is lehet!Ár megegyezés szerint. Tel:30/2347293 vagy email címem:dna24@citromail.hu