BBEA: :) Eddig nem volt gond a romantikusságommal. A megfelelő partnert nem találtam meg, akivel működne a házasság...eddig. De már megvan igazi... neve:BBEA!
:)))
gika: Boldog Szülinapot kívánok!!!! Reméle Te is boldognak látod ;)
BBEA: azthiszem az a legkisebb probléma hogy hol lakunk... végülis mindkettő XIII!!!!!! A lényeg az, hogy szeressük egymást... és rendes feleség és férj legyünk!
Akkor péntek estére egy lánykérés, hatalmas bulival?
Na kezdem az elejerol:
gika: Mindenkit sajnos nem tudok de azt igen hogy budspencer a vizilovakkal van
BBEA: OKsa akkor mar meg is beszeltuk ha programunk van visszuk hozzad a bebit. Hozzank nem johetsz mert akkor kb egy harom napig tartana amig normalis rendnek nevezheto valamit organizalnank.
Shana: TE a pocakom ellen torsz. Ki az a pasi? Aki csabos erotikus tancosnopillantasok kozepette tud enni. Es en mar olyan regen ettem pl svedgombat...Ugyan volt az eskuvonkon de mire en odajutottam mar elfogyott sajna :o((( Hupp hupp :oDDDDDDDD
Most nézem, hogy itt micsoda buli szerveződik.
Én is csatlakozom, de nem házasulás céljából; csak gondoltam megünnepelhetjük, hogy ma egy évvel öregebb lettttttttttttem!! Jajjjj!!!
tzuiop: lehet érezni. Érzed ha megtalálod az igazit. (Sajnos... vagy szerencsére?? :(( Volt már rossz tapasztalatom. Engem is néztek már ki így többen maguknak, én is néztem már magamnak valakit, de eddig nem jött össze. De az a múlt. BBEA a jövő!!!!)
tomajer: merre lax?
BBEA: Örülök, hogy velem képzeled el a jövőt... Drágám :)
Azt mondta nekem Valaki, hogy menjek veletek bulizni. :-) Na tessék. Csütörtökre már meg van beszélve egy fagyizásom (minimum 15 gombóc), de nem biztos, hogy estére igy sok hangom marad. Ami nem is olyan nagy baj talán. :-))