A saját védelmembe szeretnék felszólalni. Miért hivtam bohóckodásnak? És miért nem voltam edzésen? Több okom van rá. Pl én dolgoztam azon a vasánap is (MÁRC 15...) és hozzám futottak be a felvételek és néztem meg őket. Ez szabályismertető videónak indult, így lett leszervezve, de ahogy kinézett a banda, azt nem lehetett igy csinálni. Az ok, hogy MI tudjuk mi történik a pályán, ki miért van ott, de egy vegyes mezből álló brigádot egy hozzánemértő néző nem fogja felfogni ki hova tartozik. Például erre is értettem a bohóc jelzőt. Ha már a szabályoknál tartunk a focit 11-11be játsza, így szabályismertetés fogalmát el is felejthetjük (mert ha jól láttam nem voltunk annyian). De én már más szemmel nézem ezeket. Másik dolog, hogy ÉN speciel miért nem vagyok edzésen. Elnökünkkel, Bélával is megbeszéltem, hogy én először fizikálisan szeretném rendbe szedni magam, személyi edzők által, akik irányítása alatt én edzettem. (Pl. Dudics és Biber) Tudják, mit miért csinálok. Ezt Béla el is fogadta, tehát az én hiányzásomat veheted igazoltnak is. Estig dolgozom, tehát a reggeli edzések megoldhatóak számomra. Hétvégén Egerben főiskolán vagyok, mert levelezőn végzem, ráadásul hétvégén is dolgozom egész nap. Egyetlen hátránya lehet annak, hogy nem tudok ott lenni veletek, az az, hogy az esetleges új felállást nem tudom veletek gyakorolni vagy nem tudunk úgy összeszokni. De mivel nem 1 meccset játszottunk már, ezért szerintem azzal se lehet gond. A pályán majd kijön, hogy ki mennyire dolgozott keményen az offseasonben. Ezt a játékot még mindig pontra játszák és pályán mutatott teljesítmény a mérvadó. Én szívesen bizonyítok akár vasárnap is, ha kapok játéklehetőséget.
Nem azért írtam, hogy bármilyen széthúzás legyen a csapatban, szimplán csak tájékoztató jelleggel. |