Pár napja én meg a DM Klub topicba raktam be ezt a jegyet. :)
Andy Fletcher DJ-ként lép fel.
Egyébként a 2 jótékonysági dolog közt nincs összefüggés. Mások a szervezők és másokat is támogat. Ráadásul most derült ki, hogy a márciusit még vissza sem igazolta a Cure!
Kedves G*** barátom hozzászólását még kiegészíteném a következőkkel:
Az első ilyen jótékonysági koncert még ebben az évben 2003.12.11. -én Londonban (Carling Islington Academy) kerül megrendezésre.
A jegyárúsítás érdekessége a következő volt:
A jegyeket 2003. október 20 -án 09.00 órakor kezdték el árúsítani 50 fontért és a jegyek (kapaszkodjatok meg) 6 perc alatt elkeltek a hírek szerint!!!!
A konci érdekessége még, hogy fellép a DM. -ből Andrew Flecher is (én szeretem a DM. -et, de ezt az embert nem igazán, mondhatni zenei nulla).
Érdekességként, (ha már a koncit nem látjuk) íme a jegy:
A COF híre alapján március 1. és 6. közt a Cure egy 200-500 fős koncertet fog adni a következő angliai városok valamelyikében: Birmingham, Cardiff, Glasgow, Liverpool, London vagy York.
Az egész dolog célja, hogy pénzt gyűjtsenek pár alapítvány számára, és számos együttes vesz részt az akcióban. (De a koncertek önállóak lesznek!)
Közvetlen jegyárusítás nem lesz. Egy telefonszám felhívása által lehet majd bekerülni arra a sorsolásra, amelynek nyertesei egy-egy pár jegyhez jutnak. További 5 pár jegy netes aukció keretében talál gazdára. Egyébként valódi, kézzelfogható jegy - a hamisítások elkerülése érdekében - nem is lesz, a koncertre útlevél segítségével lehet majd bejutni.
Lejebb írtam, hogy volt aki többre szavazott, de ott az elsőként megjelelölt dalt vettem figyelembe, tekintettel arra, hogy kedvencről és nem kedvencekről volt szó.
Ennek a következménye az, hogy az általad megjelölt többi dalt nem vettem figyelembe (utalnék a topic 5732. szám alatt futó beírásra).
jaaajj, nekezdjük megin, milyen kárörvendés, miről beszélünk???
lovecat az én válaszerrémre klikkelt, az én reakciómra küldte a smile-t, függetlenül attól, hogy korábban kivel, hol, miért, mi történt.
A Disintegration - az egy szavazata ellenére - szintén egy kitünő album (bár az 1995 évi és 1997 évi albumokhoz képest egy teljesen új zenei világot tárt elénk, saját vélemény).
a disintegration 1989-es lemez, remélem 1985-öt és 1987-et akartál írni.
mindegy lemondtál, elfogadtuk. :)
A "B-sides boxset" megjelenése alkalmából tartott szavazási verseny lezárult, köszi mindenkinek az aktív részvételt.
******* The competition result *******
1. Az első helyen végzett a This Twilight Garden (1992) három szavazattal (hurráoptimista, szigi101, shoegazer):
2. A második helyezett lett a Just Like Heaven kislemez (1987) egy kis jó indulattal két szavazattal (Sugar Girl - spaceboy, maraa - Just Like Heaven, ami ugyibár nem B-sides):
3. Az összes többi szavazat bronzérmet szerzett (egy szavazattal):
Misproton - The Big Hand (1992):
Snakepit - Babble (1989):
Inyourroom - It Used To Be Me (1996):
Martin Vazquez - Halo (1992):
Love Cat - Harold and Joe (1990):
Nahh ellemzés az albumokhoz kapcsolódó B-side -ok szempontjából:
A Wish album (1992) 5 szavazattal magasan vezet.
A Kiss Me album (1987) 2 szavazatot ért el.
A Disinegration (1989) 1 szavazatot ért el.
A Never Enough (1990, mint önálló kislemez) 1 szavazatot ért el.
A Wild Mood Wings (1996) 1 szavazatot ért el.
Az eredmény hozta asszem a nagy átlagot a Wish (sokak kedvence, az enyém is) talán a legjobb évek egyike volt a cure életében.
A Kiss Me véleményem szerint zeneileg a leg jobb és leg populárisabb album (ebben az évben harapott rá nagyon sok ember a Cure -ra).
A Disintegration - az egy szavazata ellenére - szintén egy kitünő album (bár az 1995 évi és 1997 évi albumokhoz képest egy teljesen új zenei világot tárt elénk, saját vélemény).
Hát ennyi uraim. A képekért remélem nem ****nak le (már ha sikerült a beillesztés, még csak most gyakorlom). Ha a képek nem sikerültek, akkor sorry és nem röhögni!!
"én vettem észre a múlt 7en, hogy a csengőhangok letöltésénél Pet Shop Boys: Take On Me volt; szóltam nekik, hogy ugyan nem-e tennék má át az A-HA hoz csak a rend kedvéé...."