Keresés

Részletes keresés

liebElla Creative Commons License 2019.07.22 0 1 158

Akkor először azt tisztázzuk, hogy mi a nemed?

Előzmény: Törölt nick (157)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 157

Nem, ha őszinte akarok lenni. Akibe én voltam szerelmes, annak nem kellettem és fordítva

Két együttélési próbálkozásom volt, egyik sem sikeres.

Most szinte titokban “odavagyok” valakiért, de “természetesen” neki más kell.

Én vagyok az a típus, aki jóbarátnak, lelki szemetesládának jó

Előzmény: Törölt nick (156)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 1 156

:) Persze. 48 vok most. és 46 voltam, amikor meghalt. Nehezen tettem magam túl rajta, de mostmár nem olyan fájdalmas. Nem, nem lett/lesz más. Nagyon magasra rakta a mércét. Másfelől meg jelenlegi helyzetemben lehetetlen... A mérce: ésszel/szívvel szeretni. Ilyen pedig nem adatik másik... Ezt egyszer éli meg az ember. És nagyon érdekes, mert volt az életemben hatalmas, lángoló szerelem, olyan, amikor bizsereg a gyomrod, és ha meglátod a másikat úgy érzed, h a föld felett jársz. A párommal nem ezt éltem meg, de semmiért el nem cserélném. 

Neked van/volt ilyen?

Előzmény: Törölt nick (155)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 155

Ó, sajnálom 

Azóta lett más? Szabad megkérdezni, saccperkb mennyi idős vagy?

Előzmény: Törölt nick (154)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 154

Sajnos meghalt... :(

Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 1 153

Én akartam beépíteni a kapcsinkba egy másik nőt! :) Mer' a párom csöcsmániás volt, nekem abból meg kevés jutott. A kettő talán kitesz egyet.. :) Az illető hölgy elmenekült, a párom meg lehülyézett. De mikor kiderült a dolog, azon a héten nagyon sokat szerelmeskedtünk... :))

Előzmény: Törölt nick (152)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 152

És miért lett vége?

Elfogadtad volna, ha közben mással is van?

Előzmény: Törölt nick (151)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 1 151

Ohh, nekem pont ilyen kapcsim volt a párommal, és nagyon üdítő volt gyenge nőnek lenni. Rábízni magam, és kivitelezni az elképzeléseit. Kaptam biztonságot, nyugalmat, szeretetet. De ehhez azért nélkülözhetetlen, h a fickónak átlagon felüli EQ-ja/IQ-ja legyen... Enélkül nem megy. Csak ha a valóság is megfelel a szerepeknek, akkor működtethető. Egy gyengébb férfi mellett nem lehet gyenge nőnek lenni... 

Előzmény: endrebá (150)
endrebá Creative Commons License 2019.07.22 0 0 150

..az érdek-érvényesítési képességében..  :-))

Hogy nem ő mondja meg..  hogy nem ő határozza meg  - hanem segít.

... a végrehajtásban.

Előzmény: Törölt nick (149)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 149

És miben gyenge?

Előzmény: endrebá (148)
endrebá Creative Commons License 2019.07.22 0 0 148

Ez az egy kérdésed is egy komplett topik témája lehetne.  :-)

Az erőnek nincsen mérőszáma - a gyengeség pedig az erőhöz képest érződik/számlálódik.

Csak az épp ölelve tartott.. a szeretett erőhöz képest kell gyengébbnek lennie a gyenge nőnek.  

Az meg hogy mennyivel, az szintén bonyolult és nehezen megfogalmazható - de egyszerű és szeretetteli módon kialakítható a gyakorlatban.

Előzmény: Törölt nick (147)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 147

Gyenge nők egy erős férfi mellett

Mennyire gyengék?

Előzmény: endrebá (146)
endrebá Creative Commons License 2019.07.22 0 0 146

Mindenről szabad.

Lassan eljutok odáig hogy közhírré teszem a magánban bevallani való helyzetemet is - majd próbálom szépen megfogalmazni.

Sokat gondolkoztam mióta kérdezted hogy miről lehet ebben a témában beszélgetni.. hiszen a tényeket tudja mindenki, max vitatja hogy az nem is AZ.

Az jutott eszembe hogy a nőhatalom ellen én annyit tudok tenni hogy írok róla itt, és beszélek róla a barátaimnak.  A fiaimnak.. Megtanítom nekik hogy a válással nem rosszul járnak hanem kinyílik előttük a világ.  Hogy a közeli ismeretségi körükben is sok nő van akik "X" idő alatt meggyűlölték már a nőhatalom által rájuk aggatott szörnyszerepet, és gyenge nők szeretnének lenni egy erős férfi mellett.

És itt írva elismerem ha valaki ezt még nem látja, és csak annyi következik ebből hogy sokat fog még megtapasztalni a világból.

Előzmény: Törölt nick (145)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.22 0 0 145

Miről szabad?

Előzmény: endrebá (144)
endrebá Creative Commons License 2019.07.22 0 0 144

..vannak stabil olvasóim, van veszítenivalóm..   :-)

Előzmény: Törölt nick (143)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 143

Tiszteletben tartom, h a magánéletedről nem akarsz írni

Előzmény: endrebá (141)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 142

Hm.. ez megint fogalommagyarázattal fog kezdődni, aztán az utolsó mondat lesz a válasz.

Tehát nekem a szeretet az a fontosság.. amennyire fontosnak tartom a témát vagy a személyt annyira szeretem.

Azt hiszem hogynem a mai személy hanem az emlékeimben élő személy a fontos még mindíg.. és ahogy egyre különbözőbbnek látom-tapasztalom a mai személyt a múltbélinél úgy közömbösebb egyre inkább.

De ha odaáll és megkér hogy a szabadidőm terhére tegyek meg ezt vagy amazt, akkor nem annyi jószándékkal bírálom el a kérést mint valaki ismeretlenét tenném.

Tehát szeretem.

Előzmény: Törölt nick (139)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 141

Pedig ennél közérthetőbben nyilvánosan nem fogalmaznék..  ott a mailcímem, írj egy kérdőjelet.

Előzmény: Törölt nick (138)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 140

A 114es hszben azt írta, már nem is fantáziál róla

Előzmény: Törölt nick (139)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 139

Még mindig szereted?

Előzmény: endrebá (129)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 138

Nagyon rejtélyesen hangzik

Előzmény: endrebá (137)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 137

Most többfelől hallom azt hogy jó vagyok.. és tapasztalom is, nem csak hazudják.  És olyan jövőt tervezhetek amilyenhez kedvem van.

És ezt megélni..  hmmm..  csodálatos.

Előzmény: endrebá (134)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 136

Amikor beleszeretett másba akkor előtte napon még bizonygatta volna valaki külsősnek hogy minden rendben otthon.. tudod mit.. egy nem elég vonzó szereplőtől kapott ajánlatra biztosan azt válaszolta volna hogy nem köszönöm.

Nem azért mert belém lett volna szerelmes, hanem az otthon meg a gyerekek, meg a tervei.. de amikor Istvántól jött az ajánlat akkor másképp látszottak máris a dolgok.

Amit a megérzésről írsz azt elfogadom - csak abszolúúúút nem látom.

Előzmény: Törölt nick (135)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 135

Ha beleszeretett másba, akkor beléd nem volt, vagy rosszul gondolom?

Szerintem egy nő megérzi, ha baj van, csak nem akarja elhinni, egy férfi meg nem érzi meg, és amikor szembesítik vele, akkor meglepődik

Előzmény: endrebá (132)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 134

Most .. most úgy tűnik hogy szép az élet.

Részletesebben ha megjöttem a nemzetközivel és kapok leváltót...  :-)))

Előzmény: Törölt nick (131)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 133

Meg merek mozdulni zenére..   de ő hatéves kora óta néptáncolt úgyhogy falusi bálokban nem voltam igazi párja - csak diszkókban.

Aha.. mindjárt ülök is fel a gépre és indulok lefelé a gyékényesi határállomásra mert jön a belépő nemzetközi..

Előzmény: Törölt nick (130)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 132

Háááát ez az.. hogy női szemmel visszanézni így látszik.  Benne élni pedig a '))-es új szerelmét megelőző napon még tudom hogy nem így látta.  És az ezredforduló utáni években szintén nem így látta volna - ha megkérdezted volna.

Az biztos hogy a békülés idején amikor megkérdeztem tőle hogy miért nem szólt akkor azt válaszolta hogy hiszen szólt ő hogy széthagyom a zoknijaimat meg nem viszem el őt bálba, meg nem viszek elégszer virágot... aztán tavaly az év elején még megkérdeztem ugyanezt más szavakkal (ugyanarról a kilencvenkilences helyzetről) : hogy miért nem szólt hogy ha ez így és így folytatódik akkor az a házasságunkat fogja veszélybe sodorni - és erre azt mondta hogy akkor azt ő nem is tudta.  Hogy baj felé tartunk..

..csak mikor szerelmes lett akkor változott meg a helyzetünk látványa?

Nnna ez az amit nem lehet a feleségre figyelve és tőle tanácsokat hallgatva jól megoldani. 

Előzmény: Törölt nick (124)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 131

Aztán elváltatok. Végül is mit mondott a feleséged, miért?

És most hogyan tovább?

Előzmény: endrebá (128)
Törölt nick Creative Commons License 2019.07.20 0 0 130

Táncolsz? :-)

Sokat dolgozol? Ja, láttam, mozdonyvezető vagy.

Előzmény: endrebá (127)
endrebá Creative Commons License 2019.07.20 0 0 129

Igen, így volt..  

Előzmény: Törölt nick (123)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!