Keresés

Részletes keresés

SPACEBOY Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5825
Roger
Előzmény: love cat (5823)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5824
lovecat!
Roger

snakepit!
Nekem is megvan, de közel sem olyan minőségben, mint ahogy egy hivatalos kiadás szólna.

flare
Azok az albumszámok azért kaptak helyet a Join The Dots-on, mert eredetileg B-oldalak voltak, amelyek később albumra is felkerültek. Így szerintem evidens, hogy rajta vannak.

G****

Előzmény: Törölt nick (5822)
love cat Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5823
Hahó!

Na ki ez?

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5822
Join the Dots – amíg nem láttam a lovecat által berakott fotót, fogalmam se volt, mit jelent a cím :)

A dallista alapján valószínű, hogy a Japanese Whispers nem jelenik meg a 'remastered'-sorozatban. (Hatalmas veszteség, persze... :) Kicsit erőltetett dolog, hogy albumszámok is helyet kaptak az anyagon, csupán azért, mert szerepeltek kislemezek B-oldalán. Gondolom, jól jöttek tölteléknek. :) (Smith persze tudta – nyilatkozta is –, hogy nyilván csak a gyűjtők fogják megvenni az összeállítást, szóval nem volt elegáns húzás.)

snakepit Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5821
Hahó!

Aláírhatjuk, de már megvan mind a három este:-))
Félreértések elkerülése végett nem az Entreatról beszélek:-)))

Snakepit

Előzmény: Törölt nick (5816)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5820
1x is elég lett volna..
Előzmény: Törölt nick (5819)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5819
elyse!
Pont annyi e-mailt küldtek ki eddig, mint amennyit a legutóbbi levelezőlistájuk!
(0)

Más. Kimaradt a LKCD-listámról a The 13th!

G****

Előzmény: elyse (5817)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5818
Pont annyi e-mailt küldtek ki, mint a legutóbbi levelezőlistájuk!
(0)

Más. Kimaradt a LKCD-listámról a The 13th!

G****

Előzmény: elyse (5817)
elyse Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5817
Hello,

Gondolom ti is feliratkoztatok a 'cure mailing list'-re. Kapott már valaki (mindenki, aki feliratkozott) levelet tőlük?
(Tudom, hogy hülyének tűnhet a kérdés, de most had ne magyarázzam meg. :)

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5816
love cat!
Nem tudom, ehhez az összes topicot ismernem kéne! :)

Egyébként aláírtátok már ezt a petíciót? Ha ti is szeretnétek, hogy kiadják a teljes 1989. július 24-i Wembley koncertet, és elhiszitek, hogy ebben a ti aláírásotok is segíthet, akkor hajrá!
Én már aláírtam, rajtam nem múljon! :)

G****

Előzmény: love cat (5815)
love cat Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5815
Hahó!

Naaa, naaaa, de azért gondolom ott vagyunk a dobogón :-)))))

Csók

Előzmény: Törölt nick (5814)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5814
snakepit!
Sajnos igazad van, de a Depeche Mode Klub topicot azért nehéz lesz meghaladni! Ha csak a témába vágó (vagyis ON!!:)) hozzászólásokat számítaná az Index rendszere, lehet, hogy még ez a topic is leelőzné őket a beírások számát tekintve! :))

G****

Előzmény: snakepit (5813)
snakepit Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5813
Hahó!

"Hadd legyen pár használható is"
Erre már keresztet vethetsz:-)))))))))
De ez persze csak vicc:-))

Snakepit

Előzmény: Törölt nick (5811)
Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5812
Halihó!

Egyetértek, örülök, hogy sikerült megbeszélnünk.

Tekintettel a pozitív végkifejletre megpróbálok angolul (avagy ahhoz hasonlító nyelven) a topic -ba nem dumálni.

Szióka :))))

Előzmény: Törölt nick (5811)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5811
Mishproton!
Azért fogalmaztam úgy, mert úgy érzem, ez a helyzet, de abban lehet, hogy igazad van, hogy ilyen formában tényleg basztatás!
A másik, hogy nem emiatt az egy mondat miatt tettem szóvá, hisz ez már nem az első angol hozzászólásod volt.

Egyetértek veled abban, amit a többi fórumról írsz. Azok is jó szarok a sok, a témától teljesen eltérő beírás miatt, épp ezért nem kéne növelni szerintem az ilyenek számát. Hadd legyen pár használható is!

G****

Előzmény: Mishproton (5810)
Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5810
Kedves G****!

Nem az volt a baj (egyébként ez is rossz szó, fogalmazzunk úgy, hogy olyan kijelentés, amit meg kívántam válaszolni), hogy szóvátetted, hanem az, hogy hogyan.

Amennyiben igaz, hogy nem baszogatásnak szántad, akkor talán ezt a szövegrészt "de ha már egyszer előszeretettel használod ezt a topicot angol nyelvismeretedet fitogtatásának színteréül" ki kellett volna hagyni. Én erről beszéltem, próbáltam volna beszélni és ezt cáfoltam volna meg engedelmeddel.

Ezen a fórumon (és a többi fórumon is) nagyon sok olyan hozzászólás elhangzik, melynek az ég világon semmi köze az adott együtteshez, hanem reagálások bizonyos ott lehangzott dolgokra (pl.: amit mi folytatunk itt) és én nem hinném, hogy egy angol mondat (na jó, most fogjuk rá, hogy az volt) olyan nagy problémát jelentene. Mégha ezek szerint sznob is vagyok.

Nem sértődtem meg G**** bajtárs rád, miért tettem volna? De engedtessék meg, hogy lereagáljam ha rólam írnak valamit. Pusztán ennyi volt a célom a válasszal.

Hali és minden jót. :))))

Előzmény: Törölt nick (5808)
Martin Vazquez Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5809
kár, hogy Smith-t abban a cipőjében fényképezték le, amelyikben kutyaszarba lépett...
Előzmény: love cat (5798)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5808
Mishproton!
Látom sikerült megsértődnöd, pedig ha helyette kicsit elgondolkoztál volna, beláthatnád, hogy nem ez a megfelelő hely.
Hiszen mi lenne akkor, ha mindenki beírogatná ide, amit éppen tanul, vagy amin épp dolgozik. Aki szakácsnak tanul, az recepteket, aki autószerelőnek, az a motor működését, stb.. Biztos nagyon érdekes lenne, csak épp a topic címét kéne megváltoztatni hozzá, mert a Cure-hoz az égvilágon semmi köze, így valószínűleg a többséget nem is érdekeli.

Angol tudásommal kapcsolatos durcás visszavágásodra azt kell mondanom, nyelvtudásom nem brilliáns.

Egyébként már volt szerencsém angol nyelvű fórumon (DM hub) beszélni látni, és nincs ebben semmi kivetnivaló, ott ez a normális, mint itt az, hogy magyarul írunk. Sőt, angol nyelvű szöveget bemásolni egy magyar nyelvű fórumra is normális, de angolul írni szerintem kissé sznob dolog.

Remélem egyetértünk, de ha mégsem, hát annyi baj legyen!

G****

Előzmény: Mishproton (5807)
Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5807
Kedves G****!

Nem állt szándékomban az angol nyelvtudásomat fitogtatni, mivel az nincsen. Most vagyok tanuló, nagyon - nagyon tanuló fázisban. Előszerettel használom pont azért, hogy tanuljak.

Való igaz, nem vagyok az az ember, aki gyenge nyelvtudása ellenére ne próbálna meg beszélgetni nemzetközi fórumokon is (ezt talán a topic -ba beírogatók közül páran tanusíthatják), megjegyzem ott is jókat röhögnek néha a nyelvtudásomon, de segítenek, tanítanak engem ha valamit elrontok. És szerintem a gyakorlás sokat segít a fejlődésben, hát ennyi.

A fikázás helyett a segítség most is jobban esett volna és elnézést ha beírásommal megbántottalak, nem volt szándékomban, de tanulni - többek között - csak így lehet. Remélem ettől a te - vélhetően briliáns - angol nyelvtudásod nem szenvedett maradandó károsodást.

Ja és azt se nagyon szoktam "fitogtatni" amiben tényleg jó vagyok.

Nahh hali :)

Előzmény: Törölt nick (5806)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5806
Mishproton:
Nem basztatásképp, de ha már egyszer előszeretettel használod ezt a topicot angol nyelvismeretedet fitogtatásának színteréül, figyelhetnél rá, hogy legalább hibátlanul tedd. És most nem az elgépelésre gondolok.

A Join The Dots állítólagos borítójáról már a Curiosity fórumán kifejtettem a véleményemet pár napja, úgyhogy ide csak a lényeget írnám le: nem örülnék, ha ez lenne a borító.

Legkevésbé kedvelt Cure-dalok (LKCD):
Killing An Arab
Let's Go To Bed
The Walk
Lullaby
Never Enough (elsősorban a koncertváltozatok)
Club America
39

Továbbá nem szeretem, ahogy koncerten játszák a Hot! Hot! Hot!-ot, a More Than This-ben pedig az nem tetszik, hogy az Eagles-féle Hotel California-t juttatja eszembe.
Nagyjából ennyi.

G****

Törölt nick Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5805
Csak kevesen tudják, hogy ez a fotó Smith tehetségesebb ikertestvérének gitárnyak általi kivégzésén készült...

Én is, én is:

1. The Big Hand
2. főleg 87-92-es bíszájdok + az összes többi

Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5804
A ****ért remeg nekem a kezem a billentyűzeten:

*working*

Hali :)

Előzmény: Mishproton (5802)
Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5803
A The Walk nem csak a fények miatt jók, én speciel többek között ezen a számon keresztül "szoktam rá" a The Cure -re még anno 85 -86 környékén. Basszus de régen volt.....

Áldás és békesség.

Előzmény: exit66 (5801)
Mishproton Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5802
Good, good.

It's seems this is workink very well.

exit66 Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5801
Pedig 89-ben a Kisstadionban nagyon király volt amint lépegettek a fények a The Walk alatt.

Sziasztok

Előzmény: love cat (5800)
love cat Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5800
Hahó!
WMS album nem a szívem csücske, és a frászt kapom a The Walk-tól is :-)))
csók
Előzmény: chale (5799)
chale Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5799
nekem teccik. várjuk...

tudom, hogy enyhe fáziseltolódással jövök véleményt nyilvánítani, de:

scared as you
i'm cold
fear of ghosts

és ha már a kedvencekről volt szó, legyek annyira kreatív, hogy megfordítom a kérdést, melyik dalt nem szeressük, he-he

INBETWEEN DAYS
HOT HOT HOT
na és a WMS is a "nemszeretem" kategóriában fut nálam... legtöbbször...

love cat Creative Commons License 2003.11.25 0 0 5798
na lássuk sikerül e.
Kéretik nem kiröhögni...:-)

CSÓK
snakepit Creative Commons License 2003.11.24 0 0 5797
Hahó!

Felveszi a koncertet?
Érdekelne:-)))))

Snakepit

Előzmény: Törölt nick (5796)
Törölt nick Creative Commons License 2003.11.24 0 0 5796
mintha Smith felszabadult volna a Fiction rabságából. eléggé nekilódulnak, ha minden igaz...
szerintem ezért nem csináltak az elmúlt időben semmit. bár ez a 'kiadóm még a 13. formátumban' típusú dolog nem tetszik.

Bianca megy Londonba koncira, azt írta, kapok fényképeket, ha tud majd fényezni.

üdv

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!